Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kod mene na računaru se pojavljuje direct x greška odmah nakon ulaska u igru, vidim da je čest problem i da rešenja još uvek nema. Sve predloge sam probao i uvek isto.
Druže sve sam instalirao propisno. Radio i repair. Kao što sam pisao, kad pređem na usa region koji ima i cloud gaming opciju, bez problema poteram igru (ali samo u cloudu), redovno nikako da mi se pojavi play umesto buy.
@Proday
Pa da nisu ukinuli regione na GamePassu?
Neka fora (rampa sa njihove strane) ako si uzeo GP predvidjen za drugi region, aktivirao uz VPN i sada ne mozes da igras gde se nalazis...
Ili si masinu uzeo u USA (znam da hardver cesto preko nabavljas) pa sada zbog toga imas problema u EU. jer je postavljen USA region prilikom aktivacije Windowsa - ne vidim sta bi drugo mogao biti problem.
Ja u AT, mogu direktno od MS store-a da uzmem pretplatu ili preko Amazona(de) vaucer kod za 3 meseca (po ceni 2) ali je jasno navedeno u kojim regionima moze da se aktivira i koristi.
Uzeo sam mašinu u usa. Dovoljno je bilo da prebacim ms store na taj region i da mi se pojavi promocija koju sam bez problema aktivirao. Napominjem da sve druge igre rade, ma koji region odabrao u podešavanjima, samo sa tom cod6 imam problem.
Zavrsio sinoc kampanju za BO6... Utisak je : "They've had it...almost...and fumbled it hard..."
U principu krece odlicno, onda na sredini fumble i jos jedan tezak fumble na kraju....
Generalno kampanja, likovi, prica pa cak i sami nivou i varijacije istih koji imaju barem 2-3 faze su odlicno odradjeni, vidi se da su se bas potrudili....
I onda srozase celokupan ugodjaj sa 2-3 filler nivoa koji potpuno odudaraju od CoD-a i kvare uzitak i imerziju jer cete pozeleti samo da ih "otaljate" sto pre i "be done with it"...
Kod mene su cak izazvali i frustraciju koliko su ih lose odradili i koliko sam zeleo sto pre da ih preveslam
Pre svega mislim na:
Hunting Season (3. "nivo") - "open world" atipicna za CoD, ali da se progutati jer menja pacing...Ali je u sustini filler kontet koji produzava gameplay vestacki i ne doprinosi puno toga prici - doduse zavrsnica u Sadamovoj vili & bunkeru malo vadi prosek.
Emergence - odlicno krece, bice reko neki mix Bioshock i nivoa iz Cold Wara sa rujama samo sto je MK ultra program, rekoh "ftw, bice odlican nivo"... Medjutim ispada totalni raspad sa grind sponge bossovima (4+1) i zombijima, bez neke dopune dopune prici iako su mogli... Mogao je biti odlican nivo, medju boljim u fransizi, ali ispade totaln krs koji zelis sto pre da predjes...
Ista prica i sa poslednjim nivou posebno sekcije sa glavnim negativcem i njenim delom price totalno podbacili...
Emergence i poslednji nivo su trebali biti neki bonus story content ali su ga nagurali u pricu i totalno uprskali
Steta na kraju jer igra ima neke od najboljih nivou koje ce dugo pamtiti i neke od najgorih u poslednjih 10g fransize. Bukvalno igra udara sa 9/10 u skoro svakom trenutku osim tih par nivoa kod kojih je "hladan tus" (verovatno zbrzano i ugurano da se produzi kampanja) i zbog kojih ne bih odigrao igru opet
Cak bih prethodni BO:CW stavio iznad iako je kraca igra - ima kohezivniju pricu i bolji replay value jer ima vise krajeva a i Cold War era je interesantnija...
Takodje preporuka za MW1 i MW2 koji bih da obrnem opet, isto odlicni delovi nazalost upropasecni sa zbrzanim MW3-ojkom koja je "extended DLC" po ceni pune igre...
+edit
Inace ko je izmislio heavy neprijatelje (+heavy zombije) i onaj koji je dopustio prolazak te ideje treba ga na neomascen kolac nabiti.
Doduse sada se uz par gedzeta lakse "obrade".
na game pass imam problem ponekad prilikom pokretanja, ucita onaj uvodni ekran preko game pass launchera pa krene onaj mali i tu samo nestane, i onda mi sledeci put nudi safe mode ili ne, i tu kliknem na ne, i onda opet nestane, i onda tako 6-7 puta i cudnovato odjednom proradi, kad je ucita radi bez problema. nijedna druga igra preko game pass mi ovo ne radi
Neverovali ili da, resio sam problem konacno sa nesretnom COD igrom sad po ponovnom dolasku i USA i instalacijom na novi Zephurus G16. Doduse ne odma, prvi put kada sam pokrenuo isto je sve bilo, nisam imao play nego samo store, pokrenem iz klauda i radi bez problema. Kada sam krenuo opet da pokrenem redovno posto mi stvarno vise nije imalo nikakvog smisla, lepo me doceka poruka da sam premasio limit uredjaja kojji su podrzani na xbox app. Znaci iako sam ih brisao kao konektovane uredjaje sa hotmail naloga, nekom cudom su i dalje ostali linkovani na xbox app/store! Najgore sto hellblade 2 i dalje radi ali eto COD je izgleda imao problema zbog toga. Ja evo ne znam vise koliko ovaj microsoft nije normalan! Kako god, konacno dobih mogucnost da predjem WW3 i BO6 kampanje!
Sve u svemu, ko menja cesto laptopove, da znate na sta da obratite paznju. Meni je ovo 12 laptop po onome sto videh na xbox nalogu od 2020 (tj imam i jedan desktop firmin, ipak 11).
Jel neko ima problema sa pokretanjem BO6 preko xbox pass launchera?
igrao sam gomilu igara preko pass-a, ali samo sa ovom imam problema, pokrene ono checking for update, syncing, starting game, onda posle 15 sekundi krene onaj mali prozorcic i samo se ugasi. pokrecem tako 5-6 puta dok ne udje u igru. onda proveri update, pa trazi restart, pa opet Jovo nanovo muke da udjem u igru. i onda udjem, pa kaze patch files may be corrupted. znaci iz 30tog puta je pokrenem, i kad krene, onda radi.
probao repair files, uninstall i install na drugu lokaciju, isto....