Imam taj game pas i kao što rekoh nemam pojma kako da pokrenem nesreću od igrepa ima na xbox game pass, 950din je mesecno, za mesec dana mozes preci![]()
Jedino sto mi pada napamet vidib dal ti je ms store na kompu isti nalog kao na xbox app, meni kad promenim nalog drugi na storu pravi problem u xbox app.I
Imam taj game pas i kao što rekoh nemam pojma kako da pokrenem nesreću od igre
Glavni sponzor WD 🤣Jel se gamepass automatski obnavlja svakog meseca bez mog pitanja?
*** 315 giga je igra, dal je moguce
Edit, nisam znao da sam stiklirao multi, sad je 67
da, dok ne cancelujes subscirption, onda vazi dok ne dodje datume obnove. znaci mozes da platis jedan mesec i odmah posle cancel, ako mislis da ces zaboravitiJel se gamepass automatski obnavlja svakog meseca bez mog pitanja?
*** 315 giga je igra, dal je moguce
Edit, nisam znao da sam stiklirao multi, sad je 67
Radio sam to, probao sam sve kombinacije i dalje situacija kao na slikama iznad^ https://support.microsoft.com/en-us...ft-store-5895e006-34f4-10f7-16b1-999e40adb048
vidi ovo, podesi da ti je i ms nalog i windows region na US
ogranicicu na 144 hz monitor mi toliko dozvoljava. Nemam problema sa igrom radi odlicno, ali mi neverovatno da ide do 16gb vrama nikada do sada nisam video to.Koliko kod da imas ima da zauzme, bitno da ti radi dobro
Stavi Vsync na 60 da ti ne gori grafika
Meni ide do 23gb na 4090 da imaš 32gb išlo bi dotle takva igra...ogranicicu na 144 hz monitor mi toliko dozvoljava. Nemam problema sa igrom radi odlicno, ali mi neverovatno da ide do 16gb vrama nikada do sada nisam video to.
slazem se sa tobom nova erakakva mehanika kretnje...strasna igra...nova era...
Hvala drug... Uzleo sam se da odrigram ovako nesto, pa reko da pitam da ne dangubimVredi, cak je i prica odlicna za jednu pucacinu, zanimalo te ili ne.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari