Šta je novo?

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6

pa ima na xbox game pass, 950din je mesecno, za mesec dana mozes preci :)

Game pass za pc - da li ima tier-eve kao kod Sonija i koji nudi day 1 pristup igrama?

U At je trenutno džabe - 12e, mesec dana, uzeo bih ga kada iskoči Indiana Jones, taman da ga obrnem sa poslednja dva CoD i poslednjim Jedi naslovom

I

Imam taj game pas i kao što rekoh nemam pojma kako da pokrenem nesreću od igre
Jedino sto mi pada napamet vidib dal ti je ms store na kompu isti nalog kao na xbox app, meni kad promenim nalog drugi na storu pravi problem u xbox app.
Inace meni igrica izgleda sjajno, bas sam pre neki dan zavrsio mw3 i ovo deluje jos bolje. ovaj fazon kampanje je extra.

Svuda mi je isti nalog...nemam ih više, proday83 je uvek. Sad sam se prebacio sa vpn na usa, poteram onaj njihov servis iz clouda što pušta (oni imaju to u beta fazi) i bez problema se pokrene igra, one kartice na start meniju pišu play umesto buy. Pokrenuo kampanji reko super. Izađem, vratim se u xbox app, piše ima update za igru...sav sretan odradim update, pokrenem, on sinhronizuje i fajlove, reko to je to. Startujem igru, krene, prc, opet sve isto! Instant uninstall. Probaću još večeras jednom iz početka da je dl, doduše samo campanju ua taj op6 i ništa drugo, ako ujutro ne bude htelo da pusti, doviđenja za navek

Nije loša igra, grafika malo bolja.

Znači i posle reinstlacije isto, nemam živaca više za ovo. Baš se radovao da pređem neku kampanju posle 10 god.

Najveća ironija da piše na prvoj slici dobrodošli u cod sa gamepassom, a onda prc.

Inače ono što sam skontao je da je ovo jedina ogra koju kada sam instalirao na gp nisam dobio onaj mail/obaveštenje da mi se povezala za nalog

Prilozi

• 20241027_062208.jpg
    20241027_062208.jpg
    341.8 KB · Pregleda: 59
  • 20241027_062222.jpg
    20241027_062222.jpg
    392.5 KB · Pregleda: 52
  • 20241027_062234.jpg
    20241027_062234.jpg
    369.2 KB · Pregleda: 54
@panther_ gde to tačno mogu da vidim, region naloga? Mada kao što rekoh, aktivirao sam gp ultimate na usa regionu (pošto je leptop kupljen tamo), dok je stojalo na srbija u storu se nije pojavljivala promocija. Region u windowsu probavao o usa i Srbija, vpn koristio da se prebacim na usa, ništa nije pomoglo. Jedino kad idem na ono igranje iz klauda radi, ovako jok.

Pri tome, Evo Senua Saga, HB 2 i sve ostalo sto imam bez problema pokrecem i igram!

Poslednja izmena:
Jel se gamepass automatski obnavlja svakog meseca bez mog pitanja?
*** 315 giga je igra, dal je moguce :D
Edit, nisam znao da sam stiklirao multi, sad je 67

Poslednja izmena:
Glavni sponzor WD 🤣
*** pola konzolnog prostora zauzme igra, neću ni da je skinem iako je imam džabe uz Gamepass

da, dok ne cancelujes subscirption, onda vazi dok ne dodje datume obnove. znaci mozes da platis jedan mesec i odmah posle cancel, ako mislis da ces zaboraviti
315 je ako selektujes sve i warzone. sama igra + multi je oko 80GB

grafika je sick, kao da si u filmu :)

1000009716.jpg1000009717.jpg
Da li je ovo normalno da vram ovoliko bude zauzet ?

Koliko kod da imas ima da zauzme, bitno da ti radi dobro :)
Stavi Vsync na 60 da ti ne gori grafika

Poslednja izmena:
Koliko kod da imas ima da zauzme, bitno da ti radi dobro :)
Stavi Vsync na 60 da ti ne gori grafika
ogranicicu na 144 hz monitor mi toliko dozvoljava. Nemam problema sa igrom radi odlicno, ali mi neverovatno da ide do 16gb vrama nikada do sada nisam video to.

Igra uzima VRAM koliko god ga ima, a realna potreba je ipak manja

1730360530313.png

VRAM
Our VRAM testing shows that the newest Call of Duty is very well-behaved in terms of VRAM usage. Even at 4K you're barely hitting 12 GB; lowest settings runs at around 4 GB, so virtually all cards can handle the game without problems.

Posle toliko godina, još od MW3 kog sam poslednjeg igrao i batalio serijal reko da odigram i ovo i moram reći da sam iznenadjen, pa i šokiran ovom kampanjom. Priča jeste over the top, ali kako su izveli kampanju i gameplay svaka im čast. Ovo je radio Raven ako se ne varam, i pokidali su. Igra ima svega, stealth, sandbox, rokanje, horor, psihodeliju, rešavanje zagonetki (u CoD igri za neverovati lol). Level u podzemnoj bazi CIA, wow. Igra čak nije ni kratka, na veteran težini taman. Grafika i napucavanje odlični, kretanje lika takodje. Za 900 dindzi xbox game pass ovo je bagatela.

Kraj je

Malo bzvz sa onoliko cliffhangera kao da mi je stalo do ovih likova...:p

@nex999
Ja sam isto duze vreme batalio CoD serijal...
Onda krenuo redom kada su krenuli oni remasteri pre koju godinu...

Mogu toplo da ti preporucim Infinite Warfare (iako je napljuvan), novi reboot MW 1 i 2 (u rangu su sa starim, iako down to earth/spy fazon koji vise lezi), kao Black Ops Cold War koji mi je mozda i najbolji a uz to obozavam taj setting...
Eskivirao sam novi MW3 jer su je rojalno us.. kao i BO3 svojevremeno.
Aktuelni BO nisam odigrao i vidim da su misljenja podeljena, ali meni su prethodna ova 2-3 nova reboot-a legla samo tako. Odigrace se svakako uz Indianu Jones-a.

Da li vredi ovo da se odigra kampanja ?
Ne zanima me prica, dialozi, i sve to sviranje K i raspredanja u prazno... Gledacu neku seriji ili film ako me to zanima... Kakav je gameplay, da li ima kakvog takvog izazova, zanimljivih momenata, da li vredi igrati iz razloga zbog kojih igre treba da postije.

Vredi, cak je i prica odlicna za jednu pucacinu, zanimalo te ili ne. :)

Vrh Dno