- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
A zašto više da piše bilo šta na tu temu - apsolvirali smo da nema FG za AMD, apsolvirali smo i potencijalna rešenja i idemo dalje!
Čemu dalja pisanija?
Čemu dalja pisanija?
To sam apsolvirao još u zimu 2021. kad je igra izašla , ako se dobro sećam.mozes sledece da odigras Marvel's Guardians of the Galaxy
S obzirom da ovaj Bioware nije onaj Bioware, onda sve ima smisla što je ispalo ovako kako je.Žali Bože para što sam dao na ovo. Moje lično mišljenje je da je ovo sramota za Bioware.
S obzirom da ovaj Bioware nije onaj Bioware, onda sve ima smisla što je ispalo ovako kako je.
Origins i dvojka ne mogu da se porede s ovim. Inače ne praktikujem da etiketiram brojevima, ali kec mi je bukvalno 10/10, dvojka za nijansu slabija, a ovo max 6. Maloumni dijalozi su me udavili.
Njakao sam je dva dana i to je to, morao je da pukne uninstall. Sreća pa je radio torrent tako da je šteta nulta.
Igras sa jednim likom, ali idu s tobom i bacas njihove magije... Elem, ovo je najcudniji uninstall..Igrao sam do prvog zmaja, i obrisao bez najave sam sebiMozeli ovo da se igra i odigra sa jednim likom, ili mora da se vodi ova druzina sa njim ???
Nisi nikako smeo da propustiš ni Neverwinter Nights...Baldurs gate, MDK 2, Mass Effect, SW KotOR
Nije mi jasno kako neko ko je pravio ove igre padne na ovakve grane. mislim naravno da mi je jasno, pohlepa verovatno i udovoljavanje masi koja i nije ciljna grupa njihovih igara.
Ne znam, ali posle Cyberpunk 2077, No mans sky i FF XIV (kojeg su scrapovali i iz nule napravili ponovo) nesto mi daje nadu da ipak ima ljudi kojima nije stalo samo do para.
Ne nego su "opravili" ocajan Cyberpunk.CDPR je opak comeback napravio sa CP2077 posle toliko ocajnog W3.
Ovo.Ne nego su "opravili" ocajan Cyberpunk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari