Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi očekuju revanšizam i očekuju rast ekonomije. Očekujem da će se i rat u Ukrajini završiti veoma brzo. Jedna vrlo bitna stvar je da su demokrate mirno priznale poraz, doduše drhtavim glasom. Posle će samo biti pitanje koliko je ko alav što se tiče profita u kriptu :)

Žao mi je što nisam amerikanac, barem na jedan dan 😂

Ajde da se vratimo na temu i izbegnemo politiku i rat. Nijedan rat se nije završio za jedan dan, pa neće ni u Ukrajini. ŠBBKBB priče možemo da ostavimo za druge forume.

Ajde da se vratimo na temu i izbegnemo politiku i rat. Nijedan rat se nije završio za jedan dan, pa neće ni u Ukrajini. ŠBBKBB priče možemo da ostavimo za druge forume.
Nije se zavrsio za dan ali verujem da ce neke stvari krenuti da se menjaju. Za pocetak , pretpostavljam da ce im paketi pomoci biti svedeni na minimum i da ce se poceti s pritiskom da Ukrajina prihvati uslove Rusije. USA ce se odreci Ukrajine kao nista. Bajdenov sin sa svojim gasovodima vise nece imati prodju i to je to. To je neko moje vidjenje buducnosti.
Bice to jako spor i mukotrpan proces ali bitno je da pomoc Ukrajini ide u drugom obliku, za obnovu a ne za ratovanje. Ukrajina je od starta osudjena na propast, to se znalo. S obustavom rata (nisam rekao s mirom) moze da se ocekuje lagani oporavak ekonomije globalno.

Od januara ocekujem pump da krene ali videcemo jos. Mozda nas cekaju zlatna vremena posle duzeg perioda jako losih vesti.

Ako zanemarimo vesti, a sto ne bismo - ovo sada pocinje da lici na bull run iz 2021 ili onaj iz 2017.

Prvo cimne BTC jako, pa se onda prelije u altove. Pa onda opet skoci BTC, napravi novi ATH i tako u krug.

Samo neka vozi, i da nekako provalimo tj TOP sto bolje ovaj put!

edit: svidja mi se sto pisem isto sto i Detector u isto vreme!

Ove nedelje je BTC skocio 9% jos dve - tri ovakve nedeljeni cao djaci.. ( ne kazem sa ce se to ponavljati uzastopno )

Ali Bull Run je poceo..

Oni sto sad treba gledati kako ce se ponasati BTC u slucaju korecije i likvidacije longova ..

I da li ce te likvidacije biti naravno.

Moja ocekivanja su bila da cu izaci i kripta najranune u prolece sledece godine ili mozda na jesen..

Sada mislim da bi se sve moglo zavristi do Januara ili Februara..

Sto se tice altova recicu isto sto sam reko za BTC pre nekih par nedelja

Sezona moze da krene odma ili danas a moze za dva - tri meseca.

Voz napusta stanicu zanji putnici imaju sansu da uskoce sad.

Ja sam dokupio ovaj mesec..

Ubuduce cu sve sto dokupljujem ostavljatinu stabe novicicma verovatno

Inace jutros vesti na Pinku: Bitkoin dostigao novi ATH 76300. Dotle smo stigli, samo da se zna!

Tipicno kao i svaki put, bez greske. Evo gledam i google trends zadnja 3 mjeseca, za jedan dan je otisao sa 25 na 100 lol
1730985461831.png

Auuu, a ja sam mislio da sam ja optimista na Doge. Sad kad se Debeli Don opet uvali u Belu Kuću, njegova glavna šlihtara Musk više ne mora da se plaši šta piše po Twitteru, pa će opet da pokrene svoje pump'n'dump šeme sa kučićima. ***, u takvom svetu živimo.
hahaah pa tebi je ovaj ishod katastrofa
sacuvaj me Bože...

Ja sam opet kupio na 2803$ sa nekom zaradom od 40$ po novcicu i opet prodajem samo nisam siguran po kojoj ceni. Malo vise pratim sta se desava sada pa cu odluciti kada izlazim opet.

Prilozi

• Screenshot_20241107-181940.png
    Screenshot_20241107-181940.png
    50.9 KB · Pregleda: 66
Prodao i ja sol i eth, ostaje mi jos avax, a za dalje cemo da vidimo.

Kome se izvinjavac?! Nisam uspeo da ukopcam sta si napisao
Ja kupujem svaki mesec kripto od plate ( to znas ).. Jel mi je ovo pre svega "druga stednja" ( nikamo prva )

Sad ce biti razlika sto cu taj kripto kad kupim USDC ostavljati u USDC-u na binance stejkingu, a ne da ga zamenim za recimo "Etherium"...

P.S. ekipo ako ste prodali slobodno napisite sta ste holdovali :)

Pa koja je poenta konstantnog cuvanja novicica? Mora se nekada i prodavati radi ovozemaljskih zadovoljstava i uvecavanja portfolia ( ili smanjivanja 😀 ).

Nisam prodao ništa. Držim samo BTC 75% a za spekulacije i mogući boom iz senke tu je stari dobri Monero 25%.

Ja izlazak(prodaju) moram prvo da vidim jednu korekciju i koliko alavo bull-ovi reaguju na nju.

Svako ima drugačiju strategiju. Neko uvećava novčiće konstantnom kupovinom, ne zanimaju ga ciklusi i prodaće za 10 godina. Neko pokušava da ubode vrh i dno ciklusa, neko pola pola, neko je day trader, neko swing trader. Svaka strategija koja uvećava kapital je dobra.

Sve je to lični "bias". Sve zavisi koliko imaš, pre svega u odnosu na ukupna likvidna sredstva.

Ukoliko ai previše izložen, ovo je odlična cena i trenutak da smanjiš tu izloženost i potencijalno uvećaš portfolio.

Ukoliko si malo izložen, onda hold, dok to malo ne postane puno %.

Pa naravno, nismo svi isti i ne živimo u istim životnim uslovima.
Neko redovno prijavljuje i plaća porez na trejdove, neko ne, ima nas raznih.

Što se mene tiče nisam ništa prodao preko godinu dana, niti nameravam, posebno ne sad nakon pobede Trumpa, nije samo on kao on bitan ali svi oko njega su bitkoineri teški, to zaista obećava da će da se drži predizbornih obećanja, neka ispuni 25% od svega toga i dosta je. Ali ništa se ne bi promenilo kod mene i da nije pobedio, baš ništa, ako imaš uverenje da će samo da raste ne vidim svrhu prodavanja.

Ako živiš od toga i nemaš nikakve druge prihode, onda bi to verujem bila druga priča, gledaš chartove ceo dan, kupuješ prodaješ svakih dan-dva, ok je i to.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno