Imaš "Beležnica profesora Miškovića" , to ti je sci-fi, mada su specijalni efekti loši, a priča je ok...Nemam TV vec dugo godina pa da priupitam jel izasla mozda neka domaca serija a da je SF/horor/apokalipsa ili je i dalje sve ostalo na porodicnim dramama psihijatrijskih slucajeva i kriminalaca na baterije ?
Prva sezona i može proći, ali ona druga sezona im stvarno nije trebala - ona spada u onih 99% baš loših ostvarenja srpske kinematografije 21. vijeka.Imaš "Beležnica profesora Miškovića" , to ti je sci-fi, mada su specijalni efekti loši, a priča je ok...
Ma najbolje je što uopšte nije bila potrebna. Bilo bi mnogo jezivije. Ne razumem da im niko od cele ekipe nije rekao: nemojte ljudi, smejaće nam se.Slažem se ali morala je ta maska bolje
Upravo razmisljam sta se desava u 5 sezoni i amnezija koja mi se pojavila u zadnjih 5 godina je pojela sve. Imao sam osecaj da je loša sezona ali tvoj komentar me razgalio, još pogotovo što se ničega ne sećam osim poslednje scene ima da bude uživanje. Mada ostaviću malo da se krčka, da bude predigra odlaganje zadovoljstva 😀5 sezona Breaking Bad je za mene najbolja sezona neke serije koju sam pogledao. Bukvalno svaka epizoda mi je bila vrhunska.
Meni , kao nekome kome je serija još uvek sveža (pogledana pre dve godine), mogu reći da je peta sezona ubitačna i priča za sebe. Nisam očekivao takav finiš.Upravo razmisljam sta se desava u 5 sezoni i amnezija koja mi se pojavila u zadnjih 5 godina je pojela sve. Imao sam osecaj da je loša sezona ali tvoj komentar me razgalio, još pogotovo što se ničega ne sećam osim poslednje scene ima da bude uživanje. Mada ostaviću malo da se krčka, da bude predigra odlaganje zadovoljstva 😀
Amnezija je dar kad su filmovi i serije u pitanju. Do skoro sam se svega sećao skoro ništa osim Schwarzenegera se nije repriziralo, sad lagano sve gledano pre 10-15 godina mogu da gledam.
Everybody knows 🙂![]()
So Long, Marianne (TV Series 2024) ⭐ 7.4 | Biography, Drama, History
So Long, Marianne: Created by Øystein Karlsen, Ingeborg Klyve, Tony Wood. With Alex Wolff, Thea Sofie Loch Næss, Anna Torv, Peter Stormare. Based on the relationship between Leonard Cohen and Marianne Ihlen, follows two lonely people falling in love while they are still trying to discover who...www.imdb.com
Ko voli Koena (a i ko ne zna o kome se radi)
Hvala za ovo! Pa jos na Prime...![]()
So Long, Marianne (TV Series 2024) ⭐ 7.4 | Biography, Drama, History
So Long, Marianne: Created by Øystein Karlsen, Ingeborg Klyve, Tony Wood. With Alex Wolff, Thea Sofie Loch Næss, Anna Torv, Peter Stormare. Based on the relationship between Leonard Cohen and Marianne Ihlen, follows two lonely people falling in love while they are still trying to discover who...www.imdb.com
Ko voli Koena (a i ko ne zna o kome se radi), neka pogleda nesto malo drugacije od Hollywood-skog BS-a. Lepo ispricana prica, dobar casting. Preporuka
Apsolutno se slazem. Niti jedna epizoda, osim te sa muvom.Breaking Bad bukvalno nema fillera, ima epizoda koje nekom više ili manje "legnu" ali palamudjevina je na nuli.
Edit - ja npr mrzim epizodu sa muvom, a čitam da je "vrh".
Dobro, moze i to da se doda, ali ipak u tim epizodama je bilo i drugog sadržaja.Realno to su filleri ali ultra kvalitetni. Muva je dobra ali imali su boljih "fillera". Kleptomanka me isto smarala, tačnije smara me i dalje 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari