Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Prvo sam ženi naručio gumenjajci - čizme za kišu isl. Stigle su dve čizme različitih brojeva, jedna 37 i druga 38. Vratili su mi pare, a čizme sam ostavio pored kontejnera.

Onda sam i ćerki naručio gumenjajci. Jutros su stigli, obe čizme su istog broja, ali su obe leve. Ove sad moram da šaljem u Dobanovce.

To znači da Kinezi u nekim magacinima ovu obuću ne drže uparenu, već sve skupa na gomili. Pa sa gomile zahvataju, ne razmišljajući mnogo. Možda obrate malo pažnje da boja bude ista.

Ludnica.

EDIT:

Jel ovaj "return label" da odštampam na običnom papiru, pa poštari na svojoj "glavnoj" kesi imaju i onaj providni džep-dodatak da ubace moj papir?

Poslednja izmena:
Mozda su nesto promenili - povrat je isao u Spedex Pozarevac . U posti su umesto TS..RS menjali kod u PX , a "return label" stave u kesicu na paketu i napisu napomenu TS..RS

^

Meni sad piše: DLX DOO, Sretenska 37, 11272 Dobanovci. Šaljem iz Beograda.

Do sada sam imao 3 ili 4 puta "Return/Refund", ali prvi put i vraćam kupljeno. Valjda zato što su ove čizme najskuplje. Pojma nemam. Oni će sada valjda da čekaju kupca sa dve leve noge... ili barem dva leva stopala. Šta li rade sa gaćama koje neko nosi dva meseca, pa im ih vrati?

Meni su spajani paketi za stvari koje sam narucio 19 i 20 oktobra a nije tako pisalo na temu , ja vidim nesto glomazan paket skoro 2kg a posle vidim sta se desilo , haha.

Moguće, uzeo sam jedan paket gaća od 10 kom. pre nekoliko meseci, ok su skroz, mislim da ih nisam ni prao kad su stigle, mada ne mogu da se setim.
Izgledale su oprano i nisu vonjale i slično, možda sam ih i oprao odmah, nebitno.
Kako kome zapadne a i zavisi koje se uzimaju i od koga, ima ih gomila pretpostavljam, šta znam.

Ali da sam primetio problem neki bacio bih ih u kantu, ne bih se smarao sa vraćanjem.

Купио сам камеру са соларним панелом и баш сам се изненадио како добро ради.
Камера је изашла око 5000.
Поред ње сам узео још гомилу варалица за пецање и све су супер.
Једино где сам омануо а то сам добио за џабе је онај као мали пројектор што на плафон емитује звезде и слично. Значи чисто њесра. Батерија издржи добрих сат времена и само слика је очајна.

jedan od paketa mi je promenjen na sajtu sa Poste na AKS, ali stoji i dalje postin tracking broj koji ne daje nista na AKS trackingu. Jel salje AKS neku poruku na dan isporuke ili jel ima neka fora za tracking?

Sve što su mi doneli AKS, BEX ili možda i City, je bilo samo "Dobar dan, da li ste na adresi", bez ikakve najave. Praćenje samo na Temu i kod poslednjeg paketa je zaista pisalo tog dana da je u dostavnom vozilu, ali taj status mi je ranije pisao 20x a paket nije stizao, tako da čista lutrija.

A jel posalju neku poruku kada stize ili samo zovu?
Meni sad pise na Temu- U Tranzitu.
Na M one pise- Preuzeta od posiljaoca.
Da li to znaci da je kod kurira?
Ako dodje danas, nema nikoga kod kuce. ☹️

Juče meni doneo dexpress , javili sat vremena ranije porukom, bex ne javlja ništa.
Ta poruka na m one znači da su je preuzeli sa carine ali ništa ti no ne znači u smislu kad da je očekuješ, može biti dan, dva , deset ...

jedan od paketa mi je promenjen na sajtu sa Poste na AKS, ali stoji i dalje postin tracking broj koji ne daje nista na AKS trackingu. Jel salje AKS neku poruku na dan isporuke ili jel ima neka fora za tracking?
Ne. Samo donesu. Bio neki email od Temu, koji naravno nisam video.

Meni malopre stigla poruka od Dexpressa, ubacen paket sa Temua u paketomat...nista odabrao nisam, sami ubacili u paketomat. Sreća moja pa su ubacili u najbliži paketomat mojoj adresi.

Ja imam novinu kod slanja. Ne piše mi da je paket stigao na aerodrom, nego u luku. Putuje brodom? :oops:

Ja ga koristim na engleskom. A prvi put da mi se pojavljuje marina. Evo SS dve pošilje od istog dana. Jedna normalno preko aerodroma, a druga poslata iz marine. Šta god, bitno da nije dosadno :ROFLMAO:

Capture1.JPGCapture2.JPG

Prvi put je za nas i to jeste čudno, barem ja to nisam imao do sada i nisam primećivao kod drugih, ali na Temu je to prisutno još od ranije.

Zasto uopste koristite engleski jezik kad ima srpski , i meni je default bio engleski pa sam prebacio na srpski.

@brzibg , prebaci časkom na srpski čisto da vidiš kako to zvuči na srpskom i javi, pa vrati posle eng :)

Osetno su vece cene skoro svega sto sam letos iznarucivao. Poodavno nisam gledao. A malopre malo razgledah, retko sta nije bar duplo skuplje. Nisam bas mnogo istrazivao, ali izgleda da neke letosnje cene necemo vise da vidimo.

Meni vratise 1000 din bez da traze da vracam artikal. Samo sam dzabe lepo uslikao i snimio kratak video o laznim specifikacijama te okacio njima. U pitanju su 18650 litijum baterije, 4 kom-1000 rsd. Sve su realno na oko 1150-1200 mAh (2x ceo test uradjen), a pise 3200. Da su bile bar oko 2000 i malo preko (tako sam nekako pretpostavljao), vrv ne bih ni otvarao povracaj ... ovako ostadose baterije kojima cu svakako da nadjem neku manje bitnu namenu od planirane

Video maločas ovo na redditu, baterije za robot usisivač inače, ali suština je bitna, nebitno za šta trebaju litijimske baterije.

125309.png

Evo stigle mi njihove 3d polisterske majice posle skoro 20 dana, dizajn je tanke kao dresovi

1000006557.jpg

Nazad
Vrh Dno