Ah, sad tek vidim da su serije a ne filmovi, ali ne mogu vise edit/deletemalo si omasio temu![]()
Moze moderator da pomeri
Ah, sad tek vidim da su serije a ne filmovi, ali ne mogu vise edit/deletemalo si omasio temu![]()
I u 99.98% slučajeva neće pogrešiti., a i domaća je serija pa u startu će je mnogi otpisati.
Nemojte tako. Ima kvalitetnih. Meni je recimo omiljena i neprevaziđena Grlom u jagode, a paradoks je da je ovu (za sada prilično traljavu) Sablju radio dvojac koji je napravio, po meni, najbolju domaću seriju u poslednjih 30 godina - Jutro će promeniti sve.i reprize Otpisanih, i.... i.... nema više...
👍A niko ovde na spominje Nobelovca (o Ivi Andriću, velikanu svjetske književnosti i najboljem piscu sa ovih prostora). Serija mnogo korisnija za pogledati od kojekakvih Pingvina i ostalih nasiljem nakrcanih besmislica beskorisnog sadržaja.
Mene je prijatno iznenadila, ali sudeći po ukusima koji provejavaju ovde, biće da će vam biti dosadno, a i domaća je serija pa u startu će je mnogi otpisati.
Ne razumem. Niko ne kaže fuj. Evo ja imam 50 godina i tvrdim da je Pingvin daleko kvalitetnija serija ( u svakom segmentu) nego bilo koja domaća (izuzev možda pomenutog Jutra, ali su prosto žanrovski neuporedive) u zadnjih 30 godina. To ne znači da neću dati šansu domaćim serijama. Navijam za njih.Zanimljivo kako su ljudi spadljivi na domaću kinematografiju, ajd' ovi mlađi koji nisu ni gledali nešto i odrastaju na stranim jezicima. Nego kada mi lik od 40-50g kaže fuj domaće, a pitaš ga sta ti gledaš kaze Pingvina.
Ko se ovde izjasni da navija za "narod" muziku, momentalno popije ignor!navijanje za stranu ili narod muziku
Bio je neki Blok sa dečurlijom ali nemam pojma kakav jeNemam TV vec dugo godina pa da priupitam jel izasla mozda neka domaca serija a da je SF/horor/apokalipsa ili je i dalje sve ostalo na porodicnim dramama psihijatrijskih slucajeva i kriminalaca na baterije ?
Osim senki na balkanu nista od domacih serija nisam gledao bas dugo, ali se setih ove serije kad sam procitao tvoje pitanje. Nemam pojma kakva je, ali deluje da mozda i nije lose.Nemam TV vec dugo godina pa da priupitam jel izasla mozda neka domaca serija a da je SF/horor/apokalipsa ili je i dalje sve ostalo na porodicnim dramama psihijatrijskih slucajeva i kriminalaca na baterije ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari