theonlyluka
Poznat
- Učlanjen(a)
- 13.03.2024
- Poena
- 25
Mene zanima hoće li naši prodavci smanjiti sad cenu tih istih laptopova ili će se praviti ludi. 😅
U kom smislu pljačka ako nešto koristiš toliko dugo?Mislim na upgrade cpu, ram, memorije kad konfigurišeš novu mašinu. Samo base model je dobar dil, svaki korak gore je pljačka.
Kad bi trebalo da stignu ovi 16GB bazični Air modeli na KP i u iStyle?🙂 Vidim u Nemačkoj već mogu da se naruče...Izašli novi Pro modeli:
![]()
New MacBook Pro features M4 family of chips and Apple Intelligence
Apple today unveiled the new MacBook Pro, powered by the M4 family of chips: M4, M4 Pro, and M4 Max.www.apple.com
Ista cena, više RAM-a, sad samo da sačekam da stignu do naših na KP.
I jedna zanimljivost:
Pogledajte prilog 464623
Bar cena da se zna, da jurim nekoga u nemackoj odmaKad bi trebalo da stignu ovi 16GB bazični Air modeli na KP i u iStyle?🙂 Vidim u Nemačkoj već mogu da se naruče...
M4 Mini 16/256 u Nemačkoj cena €678.Bar cena da se zna, da jurim nekoga u nemackoj odma
Je l se ocekuje da bude priblizno 700e za mac mini ili ce da odvale cenu?
M4 Mini 16/256 u Nemačkoj cena €678.
Air modeli izlaze tek sledece godine. Sad su izasli 14" i 16" modeli.Kad bi trebalo da stignu ovi 16GB bazični Air modeli na KP i u iStyle?🙂 Vidim u Nemačkoj već mogu da se naruče...
Misli verovatno na apgrejdovane 16GB M2 i M3 modele.Air modeli izlaze tek sledece godine. Sad su izasli 14" i 16" modeli.
Da, na te sam mislio.🙂Misli verovatno na apgrejdovane 16GB M2 i M3 modele.
Odlicno za 8Gb, jedva cekam detaljnije testove, geekbench i da vidimo kasnije kako ce Air raditi, po meni trenutni AIR M3 13" je jako los termalno i dosta losa baterija naspram M1.Napokon 💪 je 8 GB model otišao u penziju i za bazične korisnike je ovo povećanje RAM-a i na Air modelima M2 i M3 možda još važnije, pogotovo uz identične cene za modele
Iskreno mi se ovo jako sviđa 😃
Baterija na Pro modelima do 24 h, jako lepo ali i dodatnih 150$ za nano-texture displej. Mislim, pričamo o Apple-u i mora ipak da se negde "štipne" dodatna zarada 😁
Vole ljudi da pljuju Apple, čak i kad povuku poteze u korist korisnika, kao što je sada. Nenormalan čip za te pare. Samo još da daju za džabe i poklanjaju pa bi nastao šum. Treba kritikovati kad ima mesta (a bilo ga je ihahaj), ali treba i pohvaliti i slaviti kad mali čovečuljak dobije više nego što se nadao, pogotovo u ovoj klimi cena i inflacije.Jeste budalastina da je dole power dugme, ali stvarno ne znam nikog normalnog da gasi Mac Mini...
A ja ga uzimam sigurno, mada mi realno ne treba ali najosnovnija varijanta, mali na stolu, lep vanvremenski dizajn, necujan a moci ce da radi i ozbiljnije stvari od pukog surfovanja i ofisa sa posebnim media enginom bice milina... jos sacekati neku akciju na Amazonu i bice za 600 dolara sa sve porezom, za te pare dzabe![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari