Šta je novo?

Vojvodjanska (OTP) mbanking

jel drugim a radi danas aplikacija na iPhone? Uloguje se al kao da je pukla veza sa bazom.

Radi normalno, upravo probao.

Izbacuju novu app Kako je najavljeno...
Zivo me zanima na sta ce da lici

Evo odradio sam update jutros, nikakv changelog na playstore-u.
Opet ne mogu da se ulogujem, ucitava pocetni ekran do besvesti...

Meni radi ok ulogao sam se normalno u ovu verziju od 16.9. tj. na play je pisao update pa je valjda to ta verzija.

Jedina razlika koju sam primetio, da je dizajn kartica promenjen 😂
1726652851204.png

Koja je to verzija, meni pise 28.0.0.0.0 a nisam radio update skoro i nemam auto update ukljucen, logujem se normalno

Na iOS-u 29.0.1, A na Androidu 28.0.0.0.0. Verovatno ti se automatski ažuriralo nekim čudom, jer kad se uðe u app sa starom verzijom izbaci preko celog ekrana da aplikacija ne radi dok se ne ažurira.

Jel ima neki racun u OTP da se ne placaju transakcije eksterno ? Glupo mi da je racun 600 din mesecno i jos naplacuju 9 dinara po transakciji.|
Za fluo sam premator.

Takodje, da li je placanje kreditne kartice odvojeno od placanja racuna, nema nigde zajedno ? Koje je mesecno odrzavanje za njih ?

Kreditna je 250 din, nije ni u Prestige paketu.
Generalno, preskupo izadje, a uslovi losi.
I Raiff I Uni imaju bolju ponudu I za pakete I za kreditnu...

Samo što kod Raiff treba uzeti u obzir da tu razliku nadoknađuju na morbidnom kursu i onom čuvenom procentu za transakcije u inostranstvu.

Koliko to ljudi koristi?
Kod Rajfa je kreditna 290 I sve preko 5k SE deli na rate bez dodatnih troskova...
Kod otp je kreditna bezveze...
I oni njihovi partnerski popusti nicemu ne sluze.
Sarena laza, posto sam pokusavao da kupim neke stvari...

Kako bre obavezna, imam Prestige, imam samo debitnu MC Platinum. I neku ubogu Dinu za koju i ne znam gde je :D

OTP pustila u rad junior aplikaciju za mBanku za klijente korisnike junior kartice od 11 do 18 godina.

Ne prolazi mi aktivacija m-bank aplikacije zbog drugog broja u telefonu, da li postoji zaobilazno resenje?

Posle izbora "Samostalno" na prvom koraku, unosenja broja racuna i broja telefona na drugom koraku, iznad dugmeta "Nastavi" stoji obavestenje da ce se "u narednom koraku izvrisiti provera i validacija broja mobilnog telefona u uredjaju u odnosu na broj telefona prijavljenog u sistemu banke", nakon "Nastavi" izbacuje gresku (Err_97512), posto mi je aplikacija u sekundarnom telefonu gde mi nije glavni broj tefona.

Da li postoji neki nacin da aktiviram m-bank aplikaciju na sekundarnom telefonu bez premestanja SIM kartice? Cak i da privremeno premestim karticu zbog aktivacije, da li ce aplikacija raditi kada izvadim SIM naknadno?

Aktivaciju sam radio bez sim kartice pošto na radnom telefonu mi nije otključan bl, a na mom je stigao sms kod i ličnoj bankarki sam to izdiktirao. Ako ne možeš samostalno, probaj preko call centra ili lično.

Nije do sim kartice nego kao i Raiff zbog prevara traže aktivaciju preko call centra.

• Like
Reagovanja: uji
Eksplicitno su naveli samostalno aktiviranje kao opciju koju treba da izaberem. Sto je i u skladu sa celim procesom otvaranja racuna od kuce.

1729204712247.png

Bilo je omogućeno i samostalno da se aktivira, ali su ponovo ubacili da klijenti zovu banku. Pokušaša i ako ti dođe kod na telefon, lakše je. Ako ne pošalju, pozovi banku.

Jel ja dobro videh juče, ili mi se pričinilo, da su ubacili i uplate EUR na bankomatima?

Kako se zove aplikacija OTP banke za beskontaktno placanje?

Koja od ovih je? Vidim imaju samo dve m-bank za Srbiju, jedna za fizicka lica. Jel se kartica dodaje u m-bank, ne postoji posebna za placanje?

1729685144202.png

@lurkerr mCard je bio u sklopu stare aplikacije i zvanično ukinut od juna. Iako je izlistan kao podržani metod plaćanja koji učestvuje u kešbeku, stara aplikacija više ne može da se pokrene nakon migracije na novu platformu.

ОТП је имао апцију за бесконтактно плаћање из своје апликације, али је та опција укинута средином ове године.

U subotu vece sam uplatio 2200 dinara na racun preko dunav menjacnice evo danas je ponedeljak jutro jos nije leglo , posto mi je OTP racun zato sam ovde postavio pitanju a koristim mbank aplikaciju.

Verovatno će biti na računu tokom dana pošto očigledno nije išlo kao instant transfer već preko kliringa i kačio te vikend. Sačekaj i ako ne bude tokom dana, kontaktiraš banku.

Ima li jos neki nacin da se dobije kod za google walet osim zvanja preko telefona?

Pitanje za poznavaoce. Starija osoba je uredno koristila i plaćala račune preko neta. Pre par meseci su joj rekli u banci da mora da ima pametni telefon( koji ona nema) da se registruje i da će moći da nastavi da koristi računar.
Šta je istina u svemu ovome? I može li da se izvede bez smart telefona.
Hvala uapred.

Nazad
Vrh Dno