Tako je i meni stiglo.Da, i meni je danas stiglo je da je odobren prenos, a zatim ova poruka:
Tehnicki prenos broja bice izvrsen 2024-10-28 u periodu od 02.00 do 06.00 casova. Nakon zavrsenog tehnickog prenosa, potrebno je postaviti novu SIM karticu u telefon, kako bi broj mogao da se koristi u A1 mrezi. Tvoj A1
Mislim da moraš da imaš kredita na kartici da bi ti odobrili prenos broja tj da kartica bude aktivna i za pozive, proveri to.Malopre se vratio iz A1 poslovnice.
Receno mi je da kampanja za mocni plan traje do kraja meseca, ali postoji velika mogucnost da se produzi jos.
Ja sam danas otvorio i prvi put aktivirao onu poklon karticu sto mts daje, nije istekla, nema kredita, ali moze samo da prima pozive, ne moze da upucuje.
Podneo zahtev preko nje, pa cu videti od ponedeljka dal je prihvaceno, tako mi je prenesla.
Imam jos 2 poklon kartice uz box4 sto sam dobijao, pa cu videti jos jednu da aktiviram na taj nacin i dam je mojima. 😀
Rekla mi je ako me odbiju, da dodjem opet da pokrenemo postupak.Mislim da moraš da imaš kredita na kartici da bi ti odobrili prenos broja tj da kartica bude aktivna i za pozive, proveri to.
Znam ja to pratim situaciju, ali ne znam jer imaju pravo da prosto prekinu akciju?
Zvanicno nigde, par clanova foruma je reklo da u poslovnicama receno od 1.11 skuplje cene novih paketa.Sasvim logican potez posle poskupljenja A1 i Yettela. Nisu kao prosli put u isto vreme da ne bude providno. Zvanicno nece ni biti poskupljenja , samo promene ime paketu stave par gigabajta vise, nije poskupljenje vec novi paketi. Malo dziberska fora ali kod nas sve prolazi pa i to.Одакле информација да ће МТС да поскупи? Нема на сајту ништа, да нису опет завукли негде?
Meni su prilikom propalog prenosa broja, zbog greske radnice, rekli da ce mi na tom privremenom A1 broju stici poruka da li ce se obaviti prenos. Hteo, ne hteo, ja sam je ubacio i stvarno- na njoj mi je stigla da mi prenos nije odobren. Na toj kartici sam aktivirao besplatan Dobar plan od 15 dana.Hm, deluje mi da ti nisi dobro razumeo kako ide prenos broja ili da su nesto sjebali.
Kad odes da podneses zahtev da ti prebace broj oni ti daju njihovu karticu, koju 97 posto ljudi ne koristi dok svoj ne prebaci. Na toj kartici stoji neki Vipov broj koji ti mozes da koristis dok tvoj ne prebace(ali to retko ko radi) i onog dana kad ti odobre zahtev ti ces tu fizicku karticu ubaciti u telefon, a oni ce sistemski kod njih nalepiti tvoj Telenorov broj.
Nije moguce da na toj kartici bude sad odstampan tvoj broj koji se nalazi kod Telenora, nadam se da razumes.
Da uplatim onda danas kredit na njoj od 200 din?@s5p
Ne mozes da preneses broj ako je istekao rok vazenja dopune.
( na kartici/broju ne mora biti kredita )
Prenos dopune ( kredita ) izmedju pripejd brojeva je moguc u MTS , Yettel i Globaltel mrezi.
Friendly dopuna se naplaćuje 10 dinaraJel se naplacuje prenos kredita preko mts apk? Da uplatim tacno, 200+provizija za prenos.
Ne. Važenje inicijalnog kredita od 0 dinara je 3 meseca.Kada mi sutra predje broj u A1(Mega plan) da li odmah da uplatim dopunu na taj broj?
Ne ostaje i ne prenosi se. Friendly dopuna je minimalno 50 dinara.Trenutno imam150 din kredita na kartici.
Ne znam da li se taj kredit gubi ili ostaje?
Dap.Znaci u roku od 3 meseca mogu da uplatim kredit?
Iskljucivo ka mts brojuDa li friendly dopuna moze da se uradi ka a1/yettel prepaid broju? Ili iskljucivo ka mts broju?
Istu poruku sam dobijao. Uplatio hum.sms a prežalio nekih 50.Ova usluga Vam nije omogucena. Za vise informacija pozovite 0800100100.
Ovo izlazi kad zelim da prebacim friendly dopunu u mtsu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari