Šta je novo?

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6

Meni je ova Firestarter pesma bas bila promasaj za trailer, ali sam trailer je OK, sta znam. Nadam se da su glasine da ce biti na gamepass-u istinite.
Takodje, tu je i ovo.

Prilozi

• cod size.png
    cod size.png
    148.5 KB · Pregleda: 77
sta zna dete sta je 300GB

Zanimljivo da je Adler u prvom planu gore na traileru dok je u mom zavrsetku Cold War kampanje sa sve ekipom doziveo navodni "bad" ending, tj. jako neocekivan za COD, a pogotovo trenutno geo-politicki "nekorektan" i cisto sumnjam da ce ista biti slicno u novoj igri.

Sto se tice velicine igre, od kako su igre prebacili na COD HQ launcher model gde je svaka samo dodata u isti, velicina pune igre ce uvek biti problem.

80€ ... haha, znači samo sačekati neki popust, pod uslovom da ga bude, ili pak 3rd party sajtovi 😅 sramota, mada prate se trendovi inflacije

Bolje ime je Cod 6 Cronus ops

Sve ok ali ako tolerisu cronus zen onda je taraba za pvp

Deteket je sekund posla,nije regular kad se levi stick vrti 3000 rpm i trigeruje rotacioni asist

Trenutno je pvp fps ili imas Cronus ili si na dnu kace

Jel su ikome lepi ovi svetleci skinovi za oruzja koje reklamiraju na kraju trailera? Meni su ogavni? Takodje, nisam nikad uspeo da igram Zombies na visokom nivou pa ne znam da li onaj ljubicasti svetleci efekat preko oruzja koji se javlja na vise mesta tokom trailera predstavlja skin ili nacin da obelezi da ti je oruzje buff-ovano, svakako izgleda neverovatno ruzno.

izasao, nova era totalni drugacijji cod...novi moment i sound :D
ono sto sam odigrao dva minuta deluju mi da je grafika lepsa. Napucavanje mi je isto. Zvuk nemam pojma meni je isto ,bili mi ukljuceni zvucnici.

Ne lozi se! :D

Demarcus Cousins Sport GIF

Najbolji cod ikada, nova era... sledeći kažu da će moći po zidu se hodati i biće 150evra nova era...
Kasno je sad da trolujes kad si bio odusevljen sa MW3 :D
Za ovaj kao i za vecinu cod-ova sto se mene tice vazi isto, da imam viska love uzeo bih bez problema. Volim taj talas kada je sve "novo" i kada svi otkljucavamo item-e, ucimo mape i sve se odvija spontano.
Jedino novo u gameplayu sto sam video je sto sad mozes da se bacas dok pucas ko u max payn-u i sto je sve opet ubrzano sto je suprotno mom stilu igre.
Kad izadje nesto ozbiljno kao MW19 tad kupujem i ako ne budem imao love :D

kad izadje nesto kao black ops 2010 onda cu ga instant kupiti, svi ovi novi delovi zajedno da se spoje mu nisu ni do kolena

Pa upravo MW19 je jedino sto je pocecalo na codove iz tog perioda. Budio je nadu ce se krenuti u smeru originalnih codova ali se novim igracima nije svidelo to usporavanje gameplaya i nesto kompleksnije mape od uobicajenih 3 lane mapa koje su dominirale do tada.

Ja ispoštujem svaki al ovaj šta znam, kampanja tanko dok je multiplejer CS fazon skroz

Ja gledam sad na YT i krenuo je da me omadjijava.
Al mnogo mi je 70e. Bar oni mogu da stave neku simbolicnu cifru obzirom da unutar igre prodaju milion skinova i svaki mesec izbacuju novi kontigent.

Biće za par meseci

Bas kontam da turim nocas da se skida pa ko zna kad cu i da li cu stici da igram...al bar da iskoristim za nesto ova 3 meseca ultimate sto sam dobio uz laptop

Ja ne znam kako da pokrenem ovaj djubar od igre! Znaci instalirao (celu noc) preko xbox game pass ultimate (glupi microsoft jedino nije napravio da se moze limitirati brzina skidanja pa niiko u kuci nema net dok se skida), Pokrenuo igru pratio kliktanje i sign in se na activision (izgleda bila greska). Udjem u igru i gde god odem pise da je instalirano ali da moram da platim da igram, iako svuda stoji xbox logo. Kada startujem igru, odma iza onog intro videa prvo prijavi da user nije sign in (ovo se verovatno odnosi na gpass) i onda odma sekund kasnije pokazuje da sam usao sa activison nalogom. Probao sam da radim repair, prebacujem region (nasao da xbox nije podrzana za srbiju), linkovao activision i xbox i dzaba. Neka ideja ili da brisem i teram ih u persun kolektivno?!?

Vrh Dno