Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ako želiš na rate bez kamate, samo intesa kartice prolaze online, ako hoćeš da platiš kuriru, možeš bilo kojom karticom koju kurirska služba prihvata, a po uslovima banke koja je izdala karticu.
Sredstva se rezervišu dok porudžbina ne bude preuzeta od kurira tj do momenta dok ne izdaju fiskalni. Ukoliko narudžbina bude otkazana iz nekog razloga, novac će biti brzo oslobođen(par radnih dana).

E super, to sam hteo da pitam hvala ti. Koja kurirska služba obično dostavlja za ove njihove proizvode "ananas brzo" koji stižu u roku od 1-2 dana? Meni rekoše da kod kurira može samo keš ali eto koliko vidim to nije slučaj... Ja imam neku Raiffaisen kreditnu karticu gde oni isplate proizvod odmah, a ja svakog meseca uplaćujem rate, pa me baš zanima da li ta kartica prolazi tamo...

E super, to sam hteo da pitam hvala ti. Koja kurirska služba obično dostavlja za ove njihove proizvode "ananas brzo" koji stižu u roku od 1-2 dana? Meni rekoše da kod kurira može samo keš ali eto koliko vidim to nije slučaj... Ja imam neku Raiffaisen kreditnu karticu gde oni isplate proizvod odmah, a ja svakog meseca uplaćujem rate, pa me baš zanima da li ta kartica prolazi tamo...
Mislim da su ti dobro rekli da moze samo kesom :). Koliko ja znam Postexpress ne prima kartice. Nisam previse upucen u sve kurirske sluzbe, ali jedino do sada sam uspeo da kod DExpress-a platim posiljku karticom.

Sto se tice placanja online kreditnom karticom, ja bih ti preporucio da pokusas :). Ne znam da li je do samog sistema online placanja na ananasu pa prepoznaju kreditnu karticu i odbiju placanje, ali sam na drugim sajtovima placao kreditnom karticom najnormalnije (govorim o kartici koja nije iz Intese). Mislim da su one iste kao i sve ostale platne kartice samo sto te u ovom slucaju banka kreditira i to ti naplati, a svakako prodavac dobije odmah svoj novac.

Ja sam dobio CityE za sve što mi dođe sa Ananasa, sem velikih Tv-a i znam da oni ne primaju kartice, e sad, isto tako znam da Dexpress prihvata kartice ali ne znam da li isporučuju za Ananas. U svakom slučaju ne vidim zašto ne bi platio odmah karticom na platformi, skinuće ti kompletan iznos a ti posle vraćaš kroz rate sa kamatom, isto to bi se desilo i kada bi platio kuriru karticom.

Koja kurirska služba obično dostavlja za ove njihove proizvode "ananas brzo" koji stižu u roku od 1-2 dana?
Zavisi od grada i dela zemlje. Meni u NS aBrzo posiljke donosi CityExpress, a kada je guzva ranije su ubacivali M&M (vise ne rade) i DHL mi je cak donosio dosta puta oko Nove Godine. U manjim mestima najcesce donosi PostExpress.

Ako neko nije primetio ovaj kod, moze da se iskoristi na razne stvari za decu. Kolica, nosiljke, krevetici, pelene itd.

Kupi bebi opremu za 25.000 RSD i uštedi 4.000 RSD uz kod: bebivaucer

Zavisi od grada i dela zemlje. Meni u NS aBrzo posiljke donosi CityExpress, a kada je guzva ranije su ubacivali M&M (vise ne rade) i DHL mi je cak donosio dosta puta oko Nove Godine. U manjim mestima najcesce donosi PostExpress.
Ja sam u manjem mestu svaku porudzbinu do sada sa ananasa bila a brzo ili neki drugi prodavac mi isporučivao city expres, samo veliki tv Gebruder weiss

Otkazase mi krevet uz a5000 :/
Uhvatimo majka i ja vaučere i moju porudžbinu otkazu ahha

Trebalo bi valjda da ti dodele vaučer u istoj vrednosti ukoliko otkažu porudžbinu ili grešim? Mislim da sam tako nešto čitao ranije u temi...

Ma jok...
Inace, pripazite.
Kevin nalog.
Prodje vaučer I ode na plaćanje...dok je unet kod za karticu je vaučer izgleda otišao i uredno su naplatili bez njega...

Zali se, i ja sam se juce isto mucio nekoliko sati ali je na kraju proradilo.

Ma jok...
Inace, pripazite.
Kevin nalog.
Prodje vaučer I ode na plaćanje...dok je unet kod za karticu je vaučer izgleda otišao i uredno su naplatili bez njega...
Ne može to tako, ako ste upisali kod vaučera i iznos se umanjio, ne može kasnije misteriozno da se poveća, sem ako niste brisali taj artikal iz korpe pa ga ponovo dodavali. Onog trenutka kad upišeš vaučer, on je dodeljen tvojoj korpi i ne moraš ni da završiš kupovinu odmah, on će ostati primenjen...
Otkazase mi krevet uz a5000 :/
Uhvatimo majka i ja vaučere i moju porudžbinu otkazu ahha
Biće ti reaktiviran vaučer automatski a ako ne bude, slobodno im napiši broj porudžbine koja je otkazana i reaktiviraće ga.

Zali se, i ja sam se juce isto mucio nekoliko sati ali je na kraju proradilo.
Ma zvao...nista
Ne može to tako, ako ste upisali kod vaučera i iznos se umanjio, ne može kasnije misteriozno da se poveća, sem ako niste brisali taj artikal iz korpe pa ga ponovo dodavali. Onog trenutka kad upišeš vaučer, on je dodeljen tvojoj korpi i ne moraš ni da završiš kupovinu odmah, on će ostati primenjen...

Biće ti reaktiviran vaučer automatski a ako ne bude, slobodno im napiši broj porudžbine koja je otkazana i reaktiviraće ga.

Nažalost može tako.
Dakle, ubacio artikle u korpu, išao na plati, tu se unosi kod i uneo a5000 koji je aktiviran, pregled plaćanja gde se vidi ono uokvireno plavim koliki je popust na koji artikl, plaćanje karticom, uneo detalje kartice, secure kod i plaćanje je otišlo...
Na kraj pameti mi nije bilo da postoji problem oko vaučera dok mi danas nije stiglo da je Matis otkazao njihovu porudžbinu i dok povodom toga nisam zvao call centar. Porudžbina je od juče.
Da stvar bude interesantnija, noćas na mail sa kog je poručeno stiže mail od ananasa da je vaučer reaktiviran?!
Dakle i sistem je u toku noći prepoznao problem oko koda...
Sve prijavljeno i dokazima potkrepljeno.
Takodje, vaučeri koji nisu personalizovani ne ostaju dodeljeni, već je princip ko pre devojci pri plaćanju...

Da stvar bude gora, preko kevinog acc poručili dušek za taj krevet, ali kako je Matis otkazao krevet, mi otkazemo dušek iz logičnog razloga pošto bez kreveta dušek ne služi...
Prijavio i to

Na oba maila stigne od ananasa da je kod reaktiviran, ali on ne radi...

Poručio nešto u nedelju, a brzo, do danas status samo da je kurir preuzeo i dobio fiskalni. (Bg je u pitanju, iz Bg stiže paket)
Poručio u subotu nešto sa Sheina, danas stiglo. Kako bre? Moraće ovaj srpski amazon još mnogo da uči i mnogo više da se potrudi.

Pre 3 dana po prvi put sam narucio sam BC group neku PC komponentu,
i stoji
Status Porudžbina je spakovana
a Stiže od 01.11. do 06.11.
City sluzba, cemu ovoliko cekanje ako je spakovana, i s obzirom da sam u Beogradu, i ta firma je u bg takodje? ako je uopste tacno da je spakovana...
Da sam znao ne bih narucivao od njih.
Nisam dugo narucivao, kakva je situacija u zadnje vreme da li se desava da dodje i pre tog roka koji pise u nalogu?

Poručio nešto u nedelju, a brzo, do danas status samo da je kurir preuzeo i dobio fiskalni. (Bg je u pitanju, iz Bg stiže paket)
Poručio u subotu nešto sa Sheina, danas stiglo. Kako bre? Moraće ovaj srpski amazon još mnogo da uči i mnogo više da se potrudi.
U pravu si da može bolje. Samo većina kineskih kompanija ima podršku države , banaka itd, jednostavno imaju subvenciju i veliki kapital iza njih, tu Ananas ne može da konkuriše. Da je Ananas najbolji nije, ali da je napravljen veliki pomak jeste. Polako razbija monopole trgovaca koji bi držali jednu cenu godinama. Posebno je pozitivno makar za mene vaučeri od 5000 dinara. Jedino što bih ja uveo da radim u Ananasu je da možeš da odložiš dostavu do mesec dana i zakažeš termin a da se za uzvrat plaća npr 5% od cene proizvoda ili 1000, 2000 dinara, naravno mislim na skuplje proizvode, a ne da čekaš danima i gubiš vreme, ili ko oprema stan u drugom gradu, vikendicu gde ne živi npr.
i stoji
City sluzba, cemu ovoliko cekanje ako je spakovana, i s obzirom da sam u Beogradu, i ta firma je u bg takodje? ako je uopste tacno da je spakovana...
Nisam dugo narucivao, kakva je situacija u zadnje vreme da li se desava da dodje i pre tog roka koji pise u nalogu?
Često bude pre roka, ili prvog dana roka.

i stoji
Poruceno u nedelju iz iste radnje, isti rok pisao i stiglo danas.

Često piše kasniji datum, valjda ponekad daju sebi fore umjesto da razočaraju ako kasni.

Nazad
Vrh Dno