Toshiro Mifune
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.07.2021
- Poena
- 105
Na kraju zbog toga nisam ni zahtevao da mi je salju, nisu se setili da menjaju dizajn. Stoji u koverti za slucaj da se nešto desi sa VisomRF DINA retko ružna kartica.![]()
Posle nje UniCredit, ali mrtva trka. Sreća što su uveli beskontaktno pa je držim naopako od blama. 🤣RF DINA retko ružna kartica.![]()
AddikoA koja je najlepse ikad dizajnirana DinaCard kartica po vasem misljenju?![]()
Simple Goofy dizajn 👍Erste poslovna: Pogledajte prilog 463545
Verovatno je lepak bio na uljnoj osnovi, pa se zato tesko skidao.Ja sam imao neku nalepnicu baš sa Temu-a i nikako nisam uspeo da je nelepim 1:1 da ne viri žuto i odlučim da odlepim...
Jedva sam skinuo posle lepak sa kartice ali jedva
Meni jos uvek ništaMeni je reidavanje već u toku (tj. kartica je u izradi):
Pogledajte prilog 463695
Meni se ove svidjajuA koja je najlepse ikad dizajnirana DinaCard kartica po vasem misljenju?![]()
Sto se tice funkcionalnosti mislim da su sad podjednako dobre kao visa i master s obzirom na to da su beskontaktneBas sam danas isekao OTP I Poštansku...
Šta im vredi izgled, kada je bitna funkcionalnost?
Sto se tice funkcionalnosti mislim da su sad podjednako dobre kao visa i master s obzirom na to da su beskontaktne
NemajuJe l imaju kakvu zaštitu za onlajn plaćanja, 2FA...?
Nije i najverovatnije i nece do famoznog februara naredne godine za kada je, sudeci po nekim krajnje nepouzdanim informacijama sa foruma, predvidjeno konacno utapanje MTS banke u Postansku stedionicu. Tada se mozda nesto promeni za korisnike racun plus paketa u pogledu beskontaktnih dina.Da li je nekome ko ima Racun Plus izdata DinaCard Discover koja je beskontaktna?
Ali zar nije zakonska obaveza da svaka DinaCard izdata posle 1. Juna bude beskontaktna pa se to odnosi i na DinaCard koje se dobijaju u Racunu PlusNije i najverovatnije i nece do famoznog februara naredne godine za kada je, sudeci po nekim krajnje nepouzdanim informacijama sa foruma, predvidjeno konacno utapanje MTS banke u Postansku stedionicu. Tada se mozda nesto promeni za korisnike racun plus paketa u pogledu beskontaktnih dina.
Ocigledno da nije obaveza. U pitanju je samo preporuka NBS ili prevedeno na srpski reklamna kampanja u cilju promovisanja nove Dine, a koja je prethodno usaglasena sa vecinom banaka u zemlji.Ali zar nije zakonska obaveza da svaka DinaCard izdata posle 1. Juna bude beskontaktna pa se to odnosi i na DinaCard koje se dobijaju u Racunu Plus
Obaveza jeste. Nije zakonska, ali je ugovorna obaveza DinaCard-a i Banke, ali sigurno da tu imaju neku olakšicu za Poštansku jer je jelte državna banka.Ocigledno da nije obaveza. U pitanju je samo preporuka NBS ili prevedeno na srpski reklamna kampanja u cilju promovisanja nove Dine, a koja je prethodno usaglasena sa vecinom banaka u zemlji.
Pre neki dan su mi izdali. Nije beskontaktnaDa li je nekome ko ima Racun Plus izdata DinaCard Discover koja je beskontaktna?
Mozes da im podneses prigovor s obzirom da je NBS donela odliku da sve Dina kartice izdate posle 01.06 moraju da budu beskontaktne bez obzira da li su UnionPay, Discover ili obicna DinaCardPre neki dan su mi izdali. Nije beskontaktna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari