Bilo, lik je kosarkas.. visok je, ne znam koliko je uspesan kao kosarkas, znam samo da je visok i mrsav..
ali to sto je kosarkas..ne menja cinjenicu da je glumio u losem filmu, koliko god visok bio i na inzenjera licio![]()
I meni, potpuno besmislen.Deadpool Wolverin nisam mogao da odgledam kolko mi je bio besmislen
Takođe, ugasio posle 30min. Prvi deo sam gledao nekoliko puta...A na primer Deadpool Wolverin nisam mogao da odgledam
Potpisujem, baš dosta naroda na netu je istog mišljenja.Sramota je za Kanski ziri da im je dao nagradu za scenario.
Daj izvorna dela tih kradja interesuje me da.li sam ih gledao. A ako nisam da pogledam/procitam.Nije nista lose pokrasti, nema danas nista sto neko nije smislio, snimio... Terminator, the Thing, Matrix, Blade Runner sve su to kradje najobicnije.
U svom opisu Supstance sam naveo odakle se kralo, opet nista lose tu nema.
Mogao bih da sastavim esej od 300 recenica sta je sve Denis pokrao za Dinu a da drugi deo nisam ni gledao. Dovoljno mi bilo da poster vidim i znam sta je ukradeno i odakle je "smislio" Harkonene. Ali koga za to briga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari