Tisot su ozbiljni satovi. Svaki sat može da bude dugotrajan ako ga adekvatno čuvaš i održavaš.kakvo misljenje imate o ovom satu? koliko je kvalitetan, dugotrajan, koja mu je uopste cena kod nas..?
Za taj IWC od 160K $ niti znam da postoji, a i ima ih samo 12 komada napravljenih.Pa zar nije bolje kupiti pravi IWC sa turbijonom i uživati u svim čarima visokog časovničarstva nego li ovo?Ili ako već nemaš para za pravu stvar zar nije onda bolje uzeti nešto originalnije nekog drugog proizvođača nego li jeftinu kopiju koja pokušava da imitira jedan IWC?
![]()
ma daj turbina na pilotskom satu 😂De gustibus ...![]()
San martin ima dosta dobre narukvice, verovatno i najbolji deo sata. Vidjao sam da ljudi kupe sat, skinu narukvicu i flipuju satide sa dobrom narukvicom, koju bih možda i platio, ukoliko ovaj ne smanji cenu šipinga.
Bio je 7000+ DHL, pisao sam mu noćas, pa je smanjio.Treći smo pominjali? Ili bar isto izgleda., jeste jako lep. Gledao sam par njegovih revjua
Edit to je 118-ca, a 119-ca je gmt i osetno skuplji
~2€ šiping nije strašno, valjda imaš novčiće da ti malo umanje cenu narukvice
10:49:18 🙂Koliko je sati ?![]()
Hahahah, u pravu si, od kada sam se vrnuo iz Japana manje-vise saltam samo njega i Casio MT-GVidi se da se seiko nosi posto je jedini automatik koji pokazuje tacno vreme![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari