Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Temu paket naručen 24.09 podeljen u dva paketa, DEX jutros dostavio AG.... paket, a Postexpress danas preusmeren na tempomat, popraćenju je u Novom Sadu, tako da verovatno sutra stiže u paketomat.

Jel mozes da mi posaljes SS tog sto ide preko Poste, sakrij broj samo me statusi zanimaju ?

Temu paket naručen 24.09 podeljen u dva paketa, DEX jutros dostavio AG.... paket, a Postexpress danas preusmeren na tempomat, popraćenju je u Novom Sadu, tako da verovatno sutra stiže u paketomat.
optimisto...

Prilozi

• posta1.png
    posta1.png
    39.2 KB · Pregleda: 76
Stigla mi je na Viber poruka od city express-a da mi je prispeo paket sa temu i da mogu da ga preusmerim na paketomat ili parcel. Šta je najbrže, kada mogu da očekujem pošiljku?

Na paketomat se čeka po 2-3 dana a nekad nema ni mesta.

Više pošiljaka UC****HU imaju status
Local delivery center
Neke još od 24.09., a neke od 8.10.
Koliko vremena prođe do isporuke?
Da li i neregistrovane pošiljka idu u paketomat ili poštar raznosi?

UC0426, 0427, 0452,0454, 0452, 0454

Ova prva tura, s početka septembra je trebalo da stigne oko 1.10., dok druga od 21.9. tek krajem novembra !

Poslednja izmena:
Meni sve UC posiljke idu na paketomat. Poslednja je stigla dva dana nakon pomenutog statusa.

Ipak je preko Poste jos uvek najbolje.Ovi ostali cirkuzanti,suvisno je pricati vise.Naruceno sa Temu-a 27.10,stiglo danas 11.10.Nikavi magacini,paketomati,na vozilu,pod vozilom u vozilu.I Posta je haos,ali ovi ostali su kao deca da se igraju.

Deo pošiljke sa Temu od 30.09. preusmeren na paketomat, drugi deo M one, "kreiran nalog za preuzimanje " od 1.10.

Upravo doneo Bex Temu paket, poslednji status piše da je na dostavom vozilu od 09.10. Zvao kurir da sidjem i preuzmem, na pracenju nikakvih novih statusa nema.

Evo da podelim i moj status.
Narucujem puno sitne elektronike (1-5$) sa aliexpressa (vecina je UC***HU), i imam oko 20 paketa za koje se vec brinem da mi nikada nece stici. Najstariji je jos iz juna, ali vecina je otprilike iz sredine avgusta. Da li ima jos neko ko je cekao bilo sta u rasponu UC034 - UC040 i da mu je stiglo u skorije vreme? Brine me sto stigne poneka iz sredine septembra, a ove koje su sa pocetka avgusta - nista. Manje zbog novca, vise zbog toga sto mi te stvari trebaju.

Drugo pitanje - pominje se BEX i isporuka paketa koji nisu praceni. Da li se ovo odnosi iskljucivo na SunYun ili i na UC/UB pakete?

Imam samo jednu neisporucenu UC034... od 19. jula stigla u Srbiju 1. avgusta, bile su još nekoliko u tom rasponu sve su isporucene

Prilozi

• Screenshot_20241011_233549_com.microsoft.emmx.jpg
    Screenshot_20241011_233549_com.microsoft.emmx.jpg
    97 KB · Pregleda: 37
mislim da u svakom slucaju mora da prodje kroz GPC Beograd, bar se krece. Ovaj moj eto 8.10. u 3 ujutru krenuo iz GPC Beograd u moju postu na Senjaku gde je paketomat, evo ~96h kasnije i dalje stoji isti status :confused:

zeznuh se pre par dana i za DEX (m-one) paket. Dva mi stizu, jedan sam preusmerio na paketomat u kraju, evo vec 4 dana bleji "kod kurira centra Beograd". Druga posiljka je sinoc preuzeta od m-one i nju sam stavio da se pokupi u DEX paket shopu glavnom (tamo u Krnjaci) i vec jutros je bila dostupna za preuzimanje

Da li ima jos neko ko je cekao bilo sta u rasponu UC034 - UC040 i da mu je stiglo u skorije vreme? Brine me sto stigne poneka iz sredine septembra, a ove koje su sa pocetka avgusta - nista.
Ja cekam jednu uc041 iz avgusta. Prosle godine sam dobijao pakete posle 5-6 meseci kada sam odavno zaboravio na njih, tako da ne treba gubiti nadu 😂

stigao temu (AG0308537..) naručen 28.09. :oops:

jutros dobio sms od bexa, paket išao preko m-one. kurir popodne doneo (bg, voždovac)... u šoku sam :giggle:

Doneo i meni Bex ali pre podne, jel to rade prekovremeno subotom? :D
Na sajtu piše do 12h, mada za call centar, nisam našao radno vreme za dostavu.

ovo je bilo oko 14.
možda su konačno povezali količinu pošiljki i zaradu sa organizacijom posla.
Možda, nisam je ni očekivao subotom, a nisu ni javili porukom, juče su isto doneli jedan ali su javili porukom pre toga.
Sve je to davno naručeno, zanimljivo da jedan koji je naručen nedelju dana pre ta dva paketa, još uvek nije dostavljen, isto preko m-one.
Taj je stigao dobrano pre ta dva na carinu, možda će u ponedeljak, moguće i da nije Bex ...

mislim da u svakom slucaju mora da prodje kroz GPC Beograd, bar se krece. Ovaj moj eto 8.10. u 3 ujutru krenuo iz GPC Beograd u moju postu na Senjaku gde je paketomat, evo ~96h kasnije i dalje stoji isti status :confused:

zeznuh se pre par dana i za DEX (m-one) paket. Dva mi stizu, jedan sam preusmerio na paketomat u kraju, evo vec 4 dana bleji "kod kurira centra Beograd". Druga posiljka je sinoc preuzeta od m-one i nju sam stavio da se pokupi u DEX paket shopu glavnom (tamo u Krnjaci) i vec jutros je bila dostupna za preuzimanje
Ne morau GPC Beograd , evo prethodni. Ne znam samo što ih ovoliko šetkaju

Prilozi

• Screenshot_20241012_195039_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_20241012_195039_com.einnovation.temu.jpg
    100.8 KB · Pregleda: 35
Imam na Temu oko 15-tak paketa naručenih ali se status ne menja danima. Oni koji su na carini ne završavaju pregled. Oni koji su stigli u Srbiju ne idu na carinski pregled. Oni koji su u Kini na aerodromu ne idu na avion. Od 07.10. je takva situacija, Jedino što radi je narudžba, prikupljnje , pakovanje, određivanje broja paketa i ko će biti zadužen za isti. Kao i odlazak do aerodroma i to je sve. Da li neko zna šta se dešava?

Ako neko ima objašnjenje - poština Temu pošiljka mi stiže (Beograd) direktno iz pošte u Ugrinovačkoj, a ne iz lokalne (bez pitanje o paketomatu). Veličina je 600x500 (već je stizala na paketomat takva veličina). Nije da se žalim, pošto stiže brže.

Ako neko ima objašnjenje - poština Temu pošiljka mi stiže (Beograd) direktno iz pošte u Ugrinovačkoj, a ne iz lokalne (bez pitanje o paketomatu). Veličina je 600x500 (već je stizala na paketomat takva veličina). Nije da se žalim, pošto stiže brže.
Da dodam na svoju poruku - stigla pošiljka koja je u subotu primljena u pošti 11202 (valjda u Ugrinovačkoj) uz komentar dostavljača da PE Temu pošiljke ne donosi do stana, već do ulaza u zgradu.

Naručeno sa Temu-a. Stiglo u petak od Cityexpressa-a da mogu da preusmerim u paketomat. Urađeno. Danas stiže poruka, da je u paketomatu sa pinom za koji piše aktivan posle uplate. Nije valjda da treba nešto da se plati.

Da li se neko žalio na ove lažne statuse praćenja sa obzirom da mi paketi 3 puta prolaze "postupak carinjenja", i da je dobio neki kredit ili neki povrat nazad?

@baron-samedi

Koji je kod posiljke na Temu i da li ti je City dodelio novi kod ?

Pozovi CE i resi problem.

@lukadr

Po koji put se zalis ovde na forumu :( , umesto da sve resis sa Temu podrskom za par minuta

Ne mogu da rešim sa Temuom takve cake kada mi lažno paketi prolaze carinu po 3 puta samo zato što, pretpostavljam zbog obima posla, Pošta nije u mogućnosti da ispuni kriterijume dostave. Viđao sam po komentarima na forumu da neki za žaljenje dobijaju određene kredite nazad pa me interesuje da li je neko i za ovo dobio.

Nazad
Vrh Dno