Jeste. Osetno popravio. Komentarili su ovde mnogi to.Pre nego sto instaliram ovaj veliki update, jel zaista popravio bateriju jos vise na ultri? 😀
I fluidnost.
Jeste. Osetno popravio. Komentarili su ovde mnogi to.Pre nego sto instaliram ovaj veliki update, jel zaista popravio bateriju jos vise na ultri? 😀
Meni su stigli tako.Reko,da li je neka greska..ali verovatno taj drugi ispravlja greske iz prvogJel danas treba da očekujemo 2 update-a? Vidim da su neki dobili od 370 mb, a neki 440mb update?
Ја сам данас добио само један апдејт, 400MB и кусур. Онај велики од 2GB сам још пре 10 дана.
Ako ti nije problem šibni mi na PM link za Gcam za S23U koji radi dobro.Pa ok,ako ti sve ostalo osim kamere odgovara,onda je to to. Cepi mu Gcam da imas za nocne fotke i uzivaj. Ja sam to isto uradio sa S23U,GCam da se kompletira kamera,ostalo je sve bomba. Znao sam sta kupujem *********.
Meni težina samo, spada šorc leti 🤣I jel sad definitivno ispraljen taj buckuris na 18x zoomu? Jel ima neko da mu je dosadila velicina s23 ultre?
Rešen je zoom.I jel sad definitivno ispraljen taj buckuris na 18x zoomu? Jel ima neko da mu je dosadila velicina s23 ultre?
I jel sad definitivno ispraljen taj buckuris na 18x zoomu? Jel ima neko da mu je dosadila velicina s23 ultre?
I jel sad definitivno ispraljen taj buckuris na 18x zoomu? Jel ima neko da mu je dosadila velicina s23 ultre?
Jel ti imas Ultru ili oces da kupis?I jel sad definitivno ispraljen taj buckuris na 18x zoomu? Jel ima neko da mu je dosadila velicina s23 ultre?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari