Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Jel danas treba da očekujemo 2 update-a? Vidim da su neki dobili od 370 mb, a neki 440mb update?

Jedan pa drugi

Nadogradnje su samo za Ultru? Meni na + nije stiglo nista, a uvek bude u prvom krugu posto je telefon van mreze...

Ја сам данас добио само један апдејт, 400MB и кусур. Онај велики од 2GB сам још пре 10 дана.

Ја сам данас добио само један апдејт, 400MB и кусур. Онај велики од 2GB сам још пре 10 дана.

Ako tako gledas onda ih ima 3, barem kod mene.

Jedan veliki od 2+GB od pre 10ak dana, jedan manji oko 300MB i jedan malo veci od oko 450MB

^Kod mene bila dva pre 15-20 dana jedan preko 2gb i danas još jedan oko 450mb koji je popravio zum

Jel se desilo nekom da se telefon otključa kada bi prislonio neki drugi prst (koji nije registrovan) za otključavanje telefona ? Ovo je jako čudno, sa srednjim prstom slučajno se dotakao telefona i telefon se otključao 😂 nakon toga, probao još par puta ali bezuspešno, mali s23

Nije sigurno, to ne koristim uopste na samsungu a i telefon je bio u takvom položaju da nisam direktno gledao u njega

Bitno da vam je na kraju verzija CHI1, ta verzija je bazirana na 6.1.1 i ima u sebi fix za zoom kameru.

Da li imate problema sa senzorom za otisak od poslednjeg updatea? Ne znam da li je do telefona ili to što su mi se prsti malo ogulili usled nedostatka vitamina C 😄

Bitnije pitanje koje imam je da li vam dobro radi proximity sensor? Meni već dugo, nevezano za poslednji update, kada hoću da slušam glasovnu, prekida mi svaku dužu poruku, kao da senzor ne radi dobro ili ne valja vacap aplikacija

Pa ok,ako ti sve ostalo osim kamere odgovara,onda je to to. Cepi mu Gcam da imas za nocne fotke i uzivaj. Ja sam to isto uradio sa S23U,GCam da se kompletira kamera,ostalo je sve bomba. Znao sam sta kupujem *********.
Ako ti nije problem šibni mi na PM link za Gcam za S23U koji radi dobro.
Stvarno su sramotne noćne slike, ne verujem da to godinama ne sređuju bar malo.
Znači septembar update poboljšava bateriju?
Vidim ja nešto je postala slaba, juče 1h 20m sa 100% na 69%, signal očajan, na delovima ga ni nema. Na wifi u kuci je oko 3h za 30% baterije uglavnom.

I jel sad definitivno ispraljen taj buckuris na 18x zoomu? Jel ima neko da mu je dosadila velicina s23 ultre?

Jel dobio neko update za mali S23? Ja sam na Yettelu i nema ništa.

Verovatno si dobio i uradio krajem septrmbra pa zato nemas. Ovo sad dobili oni sto su zakasnili pre obustave

I jel sad definitivno ispraljen taj buckuris na 18x zoomu? Jel ima neko da mu je dosadila velicina s23 ultre?

+1 za težinu. Na veličinu, kad je telefon vrhunski, lako se čovek navikne. Težina (posebno sa maskom) je baš problematična, imam izraslinu na malom prstu ☹️😂

Nazad
Vrh Dno