Šta je novo?

YouTube confirms three-strikes test for ad blocking, here's how it works

Samo mi još to fali, da mi izlaze preporuke na Albanskom i Ruskom.
Preporuke dobijaš na osnovu onog što gledaš valjda. Ja na primer nikad na YouTubeu nisam dobio balkanske preporuke na glavnom feedu, iako tu živim (jedino ako odem na Trending listu naravno, mada, i to se može promeniti).

Firefox i uBlock i nema reklama. A koristiti Google Chrome, dok hoćeš da zezneš Google i izbegneš njihove reklame, mislim da bi svako trebao da vidi očiglednu logičku grešku u takvom pokušaju. Pod Chrome sbobodno možete da ubrojite i sve druge Chromium based browsere, uključujući Edge, Operu itd.

Danas mi prestao raditi adblock plus na chrome.
Tacnije youtube video sada pocne i zavrsi se u delicu sekunde, ne radi ni uzivo videi

Evo vec 2 nedelje ne koristim uopste adblocker plugin u chrome na youtube i pojavljuju se reklame ali da ga ne ureknem mnogo redje nego ranije.

Da su ostavili normalno reklame kao pre, ne bih nista dirao. Ali su postali zesce bezobrazni.
Pritom toliko para imaju da mogu da finansiraju svakog debila da snima kojekakve gluposti od kojih ne moze da se nadje ono sto se trazi...
Sada jos da platim, da bude jos beskorisnije? Pritom svi su ih podrzali jer su krenuli sa politikom 'FREE INTERNET'.
Sada vise ne da nije free, nego je algoritam ko q....
Gasi, boli me uvo! Ne dam dinara iz principa. Ako se pojavi neni novi servis koji bi naplacivao od starta, nema problema.
Ovima dinara jednog ne treba dati. Gasi nalog, ili cu ja da ga ugasim kada mu pukne film. Koji ce mi q.

ljudi meni su sad reklame trajale 3 i po minuta. ne radi mi ublock origin uopste. koristim google chrome. kazu da mi je neispravan PC ne znam sta je?

Nisam probao, ako ti vise odgovara i radi njegov integrisani adbloker, i to je opcija.

vratio sam se chromu. firefox mi pravi probleme. i sad sta me iznenadilo? uopste nemam reklame cak ni ono malo kad isteknu 5 sekundi da se klikne. ne znam sta se desilo.

razmisljam da nije mozda do antivirusa. koristim 360 total security ali bio mi je aktiviran i u brovzeru. iskljucen je sada iz brovzera. koji vi koristite antivirus?

razmisljam da nije mozda do antivirusa. koristim 360 total security ali bio mi je aktiviran i u brovzeru. iskljucen je sada iz brovzera. koji vi koristite antivirus?
Nema to nikakve veze sa tobom a još manje sa tvojim spywareom zvanim 360 security.

Google aktivno radi na suzbijanju adblockera kao što je već rečeno. U toku je testiranje koje se sporovodi po regionima i korisnicima. Prikazuje ti reklame jedan period, da bi posle toga reklame prestale. Google trenutno analizira šta korisnici rade kako bi zaobišli ovo forsiranje reklama, a onda koriste prikupljene podatke kako bi usavršili svoj sistem.

Reklame nestaju ako se:

1. Promeni tip browsera na neki non chromium based.
2. Ako se obrišu cookies.
3. Ako se koristi user agent switcher.
4. Ako se promeni region.

Sad sam install Ublock da probam, adblock, adblock plus, adguard i stands mi nisu blokirali reklame na yt.

Pa ni ovo ti nije tačno. Upravo proverio Adguard i blokira reklame sasvim normalno. Tako da...
YouTube vrši testiranje po blokovima korisnika. Korisnici su kategorizovani. Tako da, to što ti nemaš problem, ne znači da neko drugi nema. Imajte to na umu kada diskutujete o YouTube-u.

Meni izbaci reklame, ali crna slika. Posle par sekundi se pojavi skip dugme. Ili samo reload pa nestane. Chrome + Ublock origin.

Takodje proverite da je uBlock na poslednjoj verziji (trenutno 1.60.1.4).

Ublock radi perfektno.Reinstaliraj brauzer.
Od jutros uBlock na Chrome ne radi kako treba, dosli su mu glave, bukvalno ide crn ekran dok se emituje reklama i nakon toga ide dalje video, a svo vreme okrece beli kruzic kao da ucitava video. uBlock origin radi na Firefoxu i dalje bez greske. Sto se tice Chroma to je jedini browser gde "premotovanje" youtube po 20-30x u toku videa instant "premotava" (*** ja matro pa je za mene to "premotavanje") i nema zastoja, svi ostali ukljucujuci firefox imaju kasnjenje, a kada i "premotaju" desava se da posle 30 sekundi kad "istrese" bufer" stane video iako je skala za "bufer" normalno otisla dalje i ne nije do neta, veze i tako toga, to radi bez greske, optika. Kao da sve osim Chrome Youtube namerno zeza i ne poveze video bukvalno pola sekunde da ne bi moglo dalje da ide. Ovo ne da sam ja primetio vec bukvalno SVI koje znam sa kojima sam pricao na ovu temu.

Nazad
Vrh Dno