Spominjao sam to i ja par puta. Radi sto posto. Albanija i Rusija su opcije.Stavite VPN na Albaniju i neće više biti reklama na YT. Nisam probao, samo prenosim.
Spominjao sam to i ja par puta. Radi sto posto. Albanija i Rusija su opcije.Stavite VPN na Albaniju i neće više biti reklama na YT. Nisam probao, samo prenosim.
Stavite VPN na Albaniju i neće više biti reklama na YT. Nisam probao, samo prenosim.
Preporuke dobijaš na osnovu onog što gledaš valjda. Ja na primer nikad na YouTubeu nisam dobio balkanske preporuke na glavnom feedu, iako tu živim (jedino ako odem na Trending listu naravno, mada, i to se može promeniti).Samo mi još to fali, da mi izlaze preporuke na Albanskom i Ruskom.
daKoristis Chrome...
a Brave pretrazivac jel valja?U tome je problem.
Privikavaj se polako na Firefox za svakodnevno koriscenje, Google aktivno radi na eliminisanju AdBlocker-a
Nema to nikakve veze sa tobom a još manje sa tvojim spywareom zvanim 360 security.razmisljam da nije mozda do antivirusa. koristim 360 total security ali bio mi je aktiviran i u brovzeru. iskljucen je sada iz brovzera. koji vi koristite antivirus?
Sad sam install Ublock da probam, adblock, adblock plus, adguard i stands mi nisu blokirali reklame na yt.
YouTube vrši testiranje po blokovima korisnika. Korisnici su kategorizovani. Tako da, to što ti nemaš problem, ne znači da neko drugi nema. Imajte to na umu kada diskutujete o YouTube-u.Pa ni ovo ti nije tačno. Upravo proverio Adguard i blokira reklame sasvim normalno. Tako da...
Od jutros uBlock na Chrome ne radi kako treba, dosli su mu glave, bukvalno ide crn ekran dok se emituje reklama i nakon toga ide dalje video, a svo vreme okrece beli kruzic kao da ucitava video. uBlock origin radi na Firefoxu i dalje bez greske. Sto se tice Chroma to je jedini browser gde "premotovanje" youtube po 20-30x u toku videa instant "premotava" (*** ja matro pa je za mene to "premotavanje") i nema zastoja, svi ostali ukljucujuci firefox imaju kasnjenje, a kada i "premotaju" desava se da posle 30 sekundi kad "istrese" bufer" stane video iako je skala za "bufer" normalno otisla dalje i ne nije do neta, veze i tako toga, to radi bez greske, optika. Kao da sve osim Chrome Youtube namerno zeza i ne poveze video bukvalno pola sekunde da ne bi moglo dalje da ide. Ovo ne da sam ja primetio vec bukvalno SVI koje znam sa kojima sam pricao na ovu temu.Ublock radi perfektno.Reinstaliraj brauzer.
Tacno!YouTube vrši testiranje po blokovima korisnika. Korisnici su kategorizovani. Tako da, to što ti nemaš problem, ne znači da neko drugi nema. Imajte to na umu kada diskutujete o YouTube-u.
Ako je Chrome sa Manifest v3, onda mora UBO Lite, koji je manje efikasan u blokiranjuuBlock na Chrome ne radi kako treba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari