Pa vidis da pise seksi haljina 🤣Ovde ima manje materijala nego u klasicnim gacama 😄
E tu svi prave gresku, nema Temu manji izbor stvari, vec moraju da prikazuju samo stvari koje su do 50€ u dinarima, promeni drzavu i videces recimo u BiH prag carine je 150€ i vidi koliko ces vise stvari naci tamo u odnosu na nas. Al to nije do Temu-a vec do nasih propisa.Pošto smo do sad imali oko 10ak pošiljaka sa Temu, definitivno svakia sledeća sve više kasni. Da se ne ponavljam, svi znamo zašto, i problem je u našim kurirskim službama.
Ono što može da se pojavi kao problem, što masa ljudi može da traži refundacije novca jer pošiljke kasne preko dozvoljenog roka a ipak im na kraju stignu pošiljke.
Mi smo tražili refundaciju za jedan paket, i odmah su refundirali, oko 4500 dinara, što je skroz korektno od Temua.
Sa druge strane, Temu jeste skuplji od Alija i daleko manji izbor ima, a opet, ako ovako nastave naše kurirska službe sa pošiljkama, i tu povoljnost da brže stižu paketi nego sa Alija će Temu izgubiti.
I mene je uhvatila shoppingmania, šta si naručivao za bicikl?Narucio bas dosta, stvari za :
akvaristiku
par nekih sitnih igracaka
custom key casps i moldove za iste
delova za bicikl
earpads za sve slusalice koje imamo ( a gde su crkli )
raznih konektora i kablova za pc
Sve u svemu, ok je. Pakete smo cekali 2-3 nedelje generalno
I mene je uhvatila shoppingmania, šta si naručivao za bicikl?
Ne prave grešku. Kad sam tražio neke zezancije za auto, na temu sam mnogo manji izbor imao, a ni jedna stvar koju sam gledao nije bila preko 2000, a većina ispod 1000.E tu svi prave gresku, nema Temu manji izbor stvari, vec moraju da prikazuju samo stvari koje su do 50€ u dinarima, promeni drzavu i videces recimo u BiH prag carine je 150€ i vidi koliko ces vise stvari naci tamo u odnosu na nas. Al to nije do Temu-a vec do nasih propisa.
Nisam mislio to, nego ima jos mnogo stvari koje mi ne vidimo da Temu nudi, to znam i sam kokiko puta trazim neke koje imaju stvari na AE a nemaju ovde recimo juce neke LED sijalice ima slicnih ali ove sto imaju na AE te nemaju, ali mislim da se nismo mi razumeli kao sto rekoh mislio sam da ovo sto se vidi kod nas nije ceo izbor sto nudi Temu, tako da ako je to bilo pitanje tj konstatacija onda da prave gresku.Ne prave grešku. Kad sam tražio neke zezancije za auto, na temu sam mnogo manji izbor imao, a ni jedna stvar koju sam gledao nije bila preko 2000, a većina ispod 1000.
Ma jok, samo pokušavam da pohvatam kako ovo funkcioniše – izgleda da neki imaju sreće, a neki dobiju nalepnice.U prevodu, ti želiš da izigraš sistem, da uzmeš refundaciju bez da vratiš proizvod, i tražiš savet kako da to postigneš?![]()
I zatim se posle nekoga vremena pitamo zasto dizu cenu, nece da salju itd.Vidim da je ovo javna tajna – dosta ljudi dobije povrat bez vraćanja proizvoda, pa sam zato i postavio pitanje ovde. Nije mi bilo jasno zašto je kod nekih tako, a kod drugih traže povrat proizvoda. Ali, svakako, ako nešto nije odgovarajuće, logično je da traže povrat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari