Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Nisam siguran, ali mislim da bi se trebali moći.

Pitanje: kad prebacim na selfie kameru, automatski stavi portrait mode. Htio bih to ugasiti, želim običan photo mode i to je to. Ne vidim nigdje u postavkama gdje to napraviti.
Pa ne može po automatizmu, to je kao "prednost" pošto su generalno selfi portreti. Ali jedan klik samo i ideš na normalan mod.

Samo da napomenem ako se ne zna - AdGuard blokira reklame svuda, ne samo u browseru nego i u free aplikacijama koje spamuju reklame, čisto da se zna. Od nedavno blokira reklame i na Google aplikaciji tako da je i Google News sada potpuno čist.
Pitanje: kad prebacim na selfie kameru, automatski stavi portrait mode. Htio bih to ugasiti, želim običan photo mode i to je to. Ne vidim nigdje u postavkama gdje to napraviti.
Mislim da ne može, po defaultu ide portrait.

Kad otvorim aplikaciju kamere, kad koristim stražnju kameru u normalnom photo modeu, nekada mi dozvoli normalno 100x zoom, nekada ne ide dalje preko 5x.

Ovo je baš jako čudno. Nije mi se ovo događalo prije updatea.

Je li ovo i kod vas?

Kad otvorim aplikaciju kamere, kad koristim stražnju kameru u normalnom photo modeu, nekada mi dozvoli normalno 100x zoom, nekada ne ide dalje preko 5x.

Ovo je baš jako čudno. Nije mi se ovo događalo prije updatea.

Je li ovo i kod vas?
Verovatno promenis slucajno mod dole.
Samo photo mod dozvoljava 100x zum.

Ne, siguran sam da mi na photo modu nije dalo preko 5x. Prebacivao sam na drugi mod, pa vraćao nazad na photo mod i dalje mi nije dalo. Baš sam ostao začuđen. Probat ću snimiti zaslon ako mi se opet dogodi.

Ne, siguran sam da mi na photo modu nije dalo preko 5x. Prebacivao sam na drugi mod, pa vraćao nazad na photo mod i dalje mi nije dalo. Baš sam ostao začuđen. Probat ću snimiti zaslon ako mi se opet dogodi.
Moguce da ti je promakao mod, obrati paznju sledeci put ako se desi pa snimi bas da vidimo.
Ja nisam imao takav problem a koristim cesto zoom.

Dešava mi se s vremena na vreme da mi Google / Google News aplikacija zabaguje, u smislu da neće da izbaci prikaz kad odradim swipe sa leva na desno na home ekranu. Pokušam reset telefona i isto se nastavlja i onda se samo od sebe sredi posle izvesnog vremena.

Od jutros ne uspevam da ga vratim u normalu nikako. Ali i Google i Google News rade normalno kada uđem direktno u aplikacije, samo swipe right ne pušta u menu iz nekog razloga.

Jel se dešava nekom?

Edit : ponovo proradilo samo od sebe 🤷‍♂️

Poslednja izmena:
Ja nisam ni imao 188, nego mi je danas sa 174 otišao na 194 update

da li se nekom desava da posle upotrebe viber-a, kada se pokrene npr TikTok cuje se zvuk samo iz gornjeg zvucnika i to slabo, i to traje dok se ne zatvori viber kao pozadinska aplikacija?

da li se nekom desava da posle upotrebe viber-a, kada se pokrene npr TikTok cuje se zvuk samo iz gornjeg zvucnika i to slabo, i to traje dok se ne zatvori viber kao pozadinska aplikacija?
Ovo mi se desilo 2 puta, nisam provalio da je do vibera.
Posle restarta je radilo normalno.

to je to . i ja sam u pocetku restartovao , medjutim dovoljno je samo zatvoriti viber u pozadini
ovo traje od pocetka i nisu ni u jednom updatu do sad ispravili

Isto, samo ubijes viber u pozadini i pokrenes ponovo.

Merkao sam Magic 6 Lite model, jer je u vecini prodavnica imao cenu oko 28 000 dinara do pre samo dva dana. Sada pogledam ponovo i vidim da je cena ponovo preko 30 000, uglavnom je tu negde oko 32 000 dinara, osim u Metalcu gde je 29 999 dinara.
Istrovremeno bacim pogled na cenu u UK, i imam sta da vidim:

1 funta je oko 140 dinara, pa vi sad vidite. Dobijaju gratis slusalice i maskicu, a punjac po super ceni.
Honor moj novac, nece dobiti!

Merkao sam Magic 6 Lite model, jer je u vecini prodavnica imao cenu oko 28 000 dinara do pre samo dva dana. Sada pogledam ponovo i vidim da je cena ponovo preko 30 000, uglavnom je tu negde oko 32 000 dinara, osim u Metalcu gde je 29 999 dinara.
Istrovremeno bacim pogled na cenu u UK, i imam sta da vidim:

1 funta je oko 140 dinara, pa vi sad vidite. Dobijaju gratis slusalice i maskicu, a punjac po super ceni.
Honor moj novac, nece dobiti!
I sta si ti sad pokazao?
Telefon tamo izadje ~31000 rsd i dobijes masku i slusalice koje kostaju zajedno maksimalno 3000 RSD.
Kod nas je bio 28.000RSD do pre neki dan i ti se osecas prevarenim, kako tacno?

Posto imas neki "pik" na mene, mislio sam da nista ne pisem, ali ne vredi :)

Ako se reklamira ta cena do kraja oktobra, zasto su je pilicari podigli?
Zasto se kod nas ne dobijaju slusalice i maskica, pa neka kostaju i 1000 dinara zajedno?
Zasto je kod nas skuplji, da li je kod nas standard veci nego u UK?

Mozda zato sto nismo isto trziste, nismo ista drzava i nije ista prodavnica u pitanju?
Ako nisi primetio kod nas je tehnika uglavnom skuplja nego na zapadu, nezavisno od standarda tj platezne sposobnosti prosecnog stanovnika.
Razlika u ceni je maltene nepostojeca i zato sam komentarisao.
Nemam pik na tebe, niti na bilo koga na forumu.

Ako nesto "želiš" nećeš imati problem da platis par hiljada više, poređenje cena sa drugim zemljama je suludo.
Ja sam gledao bas 6 lite kao poklon, zakasnio kad bio 30.000, sad je par hiljada više, izvadiš parice platiš, pa sledeći put ako ti mnogo tih par hiljada znači kupiš na vreme

Ima kod doktora za 27900.

Na V3 i honor 200 pro dolaze nove AI funkcije,najavili...HM6p nigde ne pominju...

Valjda se on podrazumeva :D

^ nadajmo se. 🤣

Nazad
Vrh Dno