Šta je novo?

iPhone 16

Telefon je kod kurira od četvrtka... Nesposobni Dexpress. Dobijem odgovor ako vam se žuri idite u glavni magacinski centar u Novom Sadu...? Jesu oni normalni?

Ja bi trcao,***** princip i ponos kada je u pitanju nova igracka🤣

Telefon je kod kurira od četvrtka... Nesposobni Dexpress. Dobijem odgovor ako vam se žuri idite u glavni magacinski centar u Novom Sadu...? Jesu oni normalni?
Lep je dan i hrana uvek dobra u NS 😉
Sto se tice kurirskih sluzbi, nemaju ljudi i svuda je haos...

Ja nisam bio vozac nego navigator 🤣🤣🤣

Lakse mi u privatnoj reziji,ili smo na 200m ili 2,3 km😁.

Svaka čast vama sto uzimate Max veličinu. Ja sam uzeo Pro, i evo ceo dan kukam… pa ovo je žešća cigla u odnosu na moj stari 15. To mi je prvi i preovladjujuci utisak. Ja sam veliki čovek sa ogromnom šakom 😄 ali mi ova veličina nikako ne odgovara.
Ja licno sam sa 12 pro otisao na 12 mini. Posle 3 god, uzeo 15 pro, i posle 5 meseci, prodao ga i vratio se na mini. Pri tome nemam malu saku.
Jednostavno pro mi ispada cesto kada ga uzmem, prevelik je.

iz Veternika

salim se :D

Cekaj bre Djilkose, pise da si iz Novog Sada? :D :unsure:
Bukvalno sam na drugom kraju grada od njih, ali bukvalno, treba da izgubim tamo i nazad 2 sata, zato što su oni nesposobni.

Uhvatili se da pomognu sa Temu paketima i da im rade roboti. Šta bi bilo da im ne rade roboti...

Meni iz A1 poslali u petak a već u subotu DExpress doneo. Nisam mogao da verujem kad me je zvao da sidjem po paket i da potpišem ugovor :)

Bukvalno sam na drugom kraju grada od njih, ali bukvalno, treba da izgubim tamo i nazad 2 sata, zato što su oni nesposobni.

Uhvatili se da pomognu sa Temu paketima i da im rade roboti. Šta bi bilo da im ne rade roboti...
Nema ih dovoljno kao ni u posti. Ja cekam sa temu paket, 2 nedelje stoji u distributivnom centru (off tema). Sestra narucila neko staklo ili foliju za iphone, na kraju je zvali da dodje u postu po paket, nema postara

ne, da su glasine bile laz.

Kakva je situacija kod vas? Naručen u Yettelu prvog dana preordera oko 12h preko dana, iskreno očekivao sam malo veću profesionalnost obzirom da se nije moglo rezervisati 20.9.24 u 00:00 kao na nekim drugim sajtovima tipa Istyle. Odlazim u lično u poslovnicu ujutru u 8.00h i dobijam odgovor da ipak nije moguće rezervisati dok se ne pojavi kod njih na sajtu.. Pojavljuje se oko 10h i 2h nakon toga ga rezervišem, i dalje me niko nije kontaktirao da je stigao u prodavnicu i da mogu da ga pokupim…. U pitanju je 16 ProMax 256 Black.

Mi smo pogledali na sajtu Yetela dal ima, u poslovnici gde smo naveli da ćemo podići, 16pro na stanju i dal je u boji koju smo poručili. Naravno, pisalo je da ima i onda zapucali tamo. Nismo dobili nikakvo obaveštenje, čak ni devojke koje rade tamo nisu znale da je stigao, jer puno robe stiže a one ne postižu da razvrstavanje itd. Onda je radnica tražila i našla na njeno čuđenje.
Naravno, kad smo došli u poslovnicu, ubeđivanja nas da nije stigao telefon jer bi nam javili a mi joj pokazali da na sajtu piše da je taj i taj model u toj boji kod njih.

Hteo sam da odem danas po telefon, ali oni ne mogu da nadju paket možda je kod kurira 😂 kako mislite možda, pa eto ne mogu u centralnom magacinu da nadju paket, onda je on uzeo verovatno paket, pa će vam dostaviti... status se nije promenio? Promenice se... 😂 da vas uputim u situaciju, trenutno nemamo radnika, ali kuriri ostavljaju svoj najveći napor kako bi isporučili pakete. Evo brišem suze krokodilske zbog vaše priče...Velik napor od četvrtka isporučiti paket u istom gradu.

@DGoran vidi ako imaju ovi tvoji neke bumpere čelične po kolima, treba mi za robote da ih poćeram malo da se ubrzaju :D

Ne mozes tako nasilno,to se radi sofisticirano_Odes u magacin,navatas jednog,uhvatis ga sa usi pa uvrces i navodis po magacinu dok ne nadje🤣

Ja sam prošle godine tako čekao sat u nedogled. Na kraju napisao mail, spomenuo tržišnu inspekciju i udruženja potrošača. Zvali su me posle sat vremena, a paket je stigao odmah sutradan.

Pa baterija se ne greje, a sa time i manje degradira vremenom, i traje duze.

Nisam baš siguran da se ne greje, pošto kada dođe do 80%,90% svakako se punjenje drastično usporava..
I dalje mi nije jasno zašto se limitira ? Ako mobilni košta 1300e a stavljanje nove baterije 80,100e

ja ne znam kako vi ocitavate te podatke u proslecnom screen on-u, kad to sto apple pokazuje ustvari nista ni ne pokazuje :)
Po mom misljenju pravi pokazatelj bio je screen on od posledenjeg punjenja, ovo sto sada prikazuje je prosecno koliko dnevno drzite upaljen ekran. Kod mene na iphone 12 je average screen on 4 sata sto je dobro ako zazmurimo da ga dopunjavam citav dan.

@Aries
I to nije strasno. 150e posle 2,3 god, koliko to izađe mesečno ? 5e ?
A ovako sebi otežavaš život za džabe tako što "smanjujes" namerno kapacitet baterije. Plus ti prvi procenti kada se baterija napuni do 100% drže daleko više nego kada opadne na 50,60%

Za dve godine neka je menja novi vlasnik i tada će koštati 6000-7000 dinara

Nazad
Vrh Dno