Šta je novo?

Šta su i kako uključiti RCS poruke na iPhone-u za slanje poruka na Android telefone?

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
RCS-poruke-na-iPhone-i-Android-telefonima.webp

Šta su i kako uključiti RCS poruke na iPhone-u za slanje poruka na Android telefone?​

Zahvaljujući iOS 18 sistemu, korisnici iPhone-a sada mogu razmenjivati RCS poruke sa vlasnicima Android telefona, koristeći naprednije funkcije poruka.

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...phone-u-za-slanje-poruka-na-android-telefone/

Yettel rcs nista jos uvek?

Koliko znam nijedan domaci provajder nema RCS podrsku ni za jedan tip uredjaja.

a1 ima rsc godinama

Ljudi, naslov teme je kako ukljuciti RCS na iPhone, pise u clanku da operater mora da omoguci cak ima i kako da se proveri... ajmo da komentarisemo vesti tako sto cemo prvo da ih procitamo...

Dakle, da bi korisnici iPhone koristili RCS moraju da prvo instaliraju iOS 18 i da operater omoguci tu uslugu, onda se pojvaljuje opcija da se u okviru poruka u podesavanjima ukljuci RCS...

@igor88 rade na tome, bice...

Poslednja izmena:
Imam ios 18 jos od beta i sa beta 4 je trebalo da dobijem naravno nista od toga i sada kada sam video vest , dobro je doslo da pitam posto sa mts karticom ga ima :-D

Ljudi, naslov teme je kako ukljuciti RCS na iPhone, pise u clanku da operater mora da omoguci cak ima i kako da se proveri... ajmo da komentarisemo vesti tako sto cemo prvo da ih procitamo...
Uh pardon, totalno sam prevideo
Mada imam službeni iPhone i na njemu iOS 18 :d

Zna li neko nešto novo o ovome?

Edit:
Evo šta kaže Yettel.
IMG_1151.jpeg

Poslednja izmena:
pa imas li opciju u settings da ukljucis?

Nemam. iOS 18. Prema ovom uputstvu preduslovi su ios 18 i da provajder podržava uslugu.

Piše još da u ovom delu IMS mora da stoji voice sms i rcs. Meni stoji samo voice.
IMG_1150.jpeg

onda Nikola laze 🙂

meni na A1 isto stoji samo Voice

radi RCS na Yettel, na Androidu 🙂

RCS na iPhone-u je dostupan za sada samo u ovim zemljama, i to ne kod svih provjdera

1000102031.jpg

Onda je ovaj članak običan copy/paste nekog stranog jer ni kod mene nema te opcije i ims status je isto voice. Nije da mi je neophodan rcs ali ovo su obične dezinformacije

Nazad
Vrh Dno