Uh ala smo unapredili mislim upotreba engleskog,umesto srpskog.I sinoc prevece muvao sam stimo Linuks,i rekoh ajde caskom da azuriram sta ima...bilo je opet novo azuriranje Yettel Bank apk.Ali nisam zaledao sta,samo azurirao i nastavio,vamo na Laptopu dalje.Sada na obrascu uplatnice piše "executed" umesto "izvršen" 😀 . Je l' to novi izazov ili ostaje tako ? 🤡
I ja isto imam kontakta sa operaterima kao veliko pravno lice. Ti paketi su poprilicno jeftini, posto se pravi poseban paket samo za slanje poruka i nista vise. Tako da i ja ne verujem da je u pitanju smanjenje troskova na tome.SMS je security problem. Ne verujem da je zbog cene. Imali smo za firmu neke ponude za uslugu slanja SMS i to su smešne pare, bez obzira na operatera.
Da i meni isto nije odradjena dobra migracija. Isto je bilo kao tebi.Stigli EPS računi na klik.
Primetio sam da se više ne zovu kao ranije, npr. "Perin račun EPS", nego "Trajni nalog 1", "Trajni nalog 2" itd.
Ali bar može da se izmeni naziv, očigledno nije urađeno automatski pri migraciji.
Sada na obrascu uplatnice piše "executed" umesto "izvršen" 😀 . Je l' to novi izazov ili ostaje tako ? 🤡
Meni radi normalno evo upravo sad.Sada kartična plaćanja koja zahtevaju 3DSecure uopšte ne prolaze, probano sa više kartica, na više platnih mesta. Moj naklon do poda! Idemoooo!
Upravo sam hteo da pišem o tome, ali odlučio sam da se prvo uverim da nije samo greška u prikazu. Kupio sam po jedan evro preko aplikacije i preko sajta i stvarno su mi oduzeli taj dinar i nešto više preko aplikacije.Bitno da grešku sa kursom u menjačnici još nisu ispravili. Koliko će ljudi zameniti po lošijem kursu, da li će im vratiti novac zbog istog i zašto neće?
Takođe mi nije jasno zašto mi aplikaciji traži da izaberem devizni račun na koji kupujem evre kad imam samo jedan. Preko sajta to ne moram da radim. Deluje mi kao nepotreban korak.
Kao neko ko je pre par meseci presao iz Inteze u Yettel, sve preporuke imam za Yettel.Da li vredi prelazak oz OTP banke u Yetel banku? Yetel nudi bas dosta benefita u ovom max paketu i nude nam korpo prelazak sa tim specijalnim uslovima (naravno ko zeli).
Sve zavisis sta ti treba, ja sam u otp banci zbog povoljnog kursa. Za sve ostalo mislim da je yettel banka vrijedna prelaska. Npr za nekoga ko mnogo putuje otp je isto dobar izbor zbog nekih benifita koje daju mc gold/platinum karticeDa li vredi prelazak oz OTP banke u Yetel banku? Yetel nudi bas dosta benefita u ovom max paketu i nude nam korpo prelazak sa tim specijalnim uslovima (naravno ko zeli).
Slažem se 100%!Mislim da je na forumu prevelika frka zbog prelaska na novu aplikaciju, deluje kao da ljudi bleje bankarskoj aplikaciji par sati dnevno kao da je tiktok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari