Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Racun stize na mail u trenutku preuzimanja brze poste od posiljaoca, a siguran znak mi je uvek bio kad u jutarnjim časovima dobijem čuveni mail : "Hej , danas ti stiže pošiljka"...

Meni poslednjih par kupovina taj mejl stigne nakon sto me kurir pozove da kaze da je tu za 5min.

Racun stize na mail u trenutku preuzimanja brze poste od posiljaoca, a siguran znak mi je uvek bio kad u jutarnjim časovima dobijem čuveni mail : "Hej , danas ti stiže pošiljka"...
Da uvek stigne ujutru danas ti stiže pošiljka, a ovog puta ga nema email tako da sigurno neće danas, uvek mi dostavljao city i nikad nije bilo problema, sada ćemo videti sa ovom drugom službom kako će biti 🤣

• Like
Reagovanja: bkk
Gebruder Weiss je vrhunska špedicija, dosta članova ovde imalo je samo reči hvale za njihovu uslugu. Iskreno, za ovih skoro 2 godine,preko 30 porudžbina, nikad nikakav problem, i uvek je isporuku radio "problematični" City express...Kako se kaže: strpljen /spašen, biće isporuka verovatno sutra/ prekosutra, obzirom da je raspon 25.-27.09. za isporuku...

TV je verovatno veći od 43" i po automatizmu (bar je tako bilo) ide kao gabaritna pošiljka. Trebalo bi i dostava da se dodatno naplaćuje, bez obzira na iznos. GW obično zove da dogovori okvirno vreme isporuke. Ne rade kao kurirska služba "tu sam za 5 minuta, siđi", već ugovaraju isporuke.

Ovo mogu da potvrdim za GW, najave se dan ranije i bar pola sata pre same isporuke

a1000 (korpa > 8000 din)
danas 01:50 PM 1727279978569.png

Slabo je to. Zašto ne radi onaj od 1500 na 6000+, trebalo je do 30.9.?

Pretpostavljam da je zbog velikog trošenja istih , ovo je baš bila dobra ponuda, 25% je vrh, odavno nisu tako dali, možda nešto tipa 750 na 3000 ili 500 na 2000, ali baš ne tako skoro... Doduše za to sam saznao upravo ovde, nigde drugde nisam dobio informaciju, reklamu...bilo šta...kao da su išli da što duže traju , ovako se izgleda završio kod za jedan nepun dan...Ko je bio srećan da ima šta da uzme i iskoristi kod, super je prošao...

Za Ananas ti je nepisano pravilo da ako ti stigne fiskalni na mejl stize i porudzbina
Kupio dve gume pre dve nedelje, preuzete sutradan od City expresa, dobio fiskalni na mail, pre par dana od kurira saznam da im jedna fali pa ne mogu da isporuce.
Zalio se Ananasu i dali mi broj za pracenje pa sam mogao da vidim da se posiljka sastoji od dva paketa, jedan im je prijavljen na sajtu a drugog nema tako da je info od kurira bio tacan.

I sada cekam a ne znam ni sam sta... Cudo verovatno.

Pretpostavljam da je zbog velikog trošenja istih , ovo je baš bila dobra ponuda, 25% je vrh, odavno nisu tako dali, možda nešto tipa 750 na 3000 ili 500 na 2000, ali baš ne tako skoro... Doduše za to sam saznao upravo ovde, nigde drugde nisam dobio informaciju, reklamu...bilo šta...kao da su išli da što duže traju , ovako se izgleda završio kod za jedan nepun dan...Ko je bio srećan da ima šta da uzme i iskoristi kod, super je prošao...
Imam više naloga, i kupone dobijam samo na aktivnom, na kojem sam imao nedavne kupovine, a imao sam bezmalo za 100k.

Imam više naloga, i kupone dobijam samo na aktivnom, na kojem sam imao nedavne kupovine, a imao sam bezmalo za 100k.
Meni su ranije bas često slali vaučere, bas kao i vi imam kupovine za preko 150k ali sada u poslednjih mesec dva bas slabo šalju 🤣 imam isto više naloga razmisljam da krenem da porucujem sa nekog drugog mozda krenu da šalju vaučere, jer kontam bas zbog moje česte kupovine ne žele da daju vaučere, a vala iskoristila sam brdo vaucera
TV je verovatno veći od 43" i po automatizmu (bar je tako bilo) ide kao gabaritna pošiljka. Trebalo bi i dostava da se dodatno naplaćuje, bez obzira na iznos. GW obično zove da dogovori okvirno vreme isporuke. Ne rade kao kurirska služba "tu sam za 5 minuta, siđi", već ugovaraju isporuke.
Da veci je tv od 65" i da imala je i dodatna dostava, videćemo sutra da li ce biti na isporuci

Kad smo već kod aktivnih naloga, moj glavni na kome imam u zadnjih mesec/dva sigurno 10-ak porudžbina u vrednosti 50-60K , nikad ,ali nikad nisam dobio one posebne kodove (500 na 2000 ili 750 na 3000) pa čak ni za rođendan 🤣 dok je keva kojoj ja vodim nalog i koja je svega par puta nešto poručila malte ne regularno na svakih 15 dana dobije neki od njih plus je za rođendan dobila neki solidan , mislim 1000 na 3000, pa se opremila sa deterdžentima i omekšivačima... jednostavno nema pravila, osim da ti bonus, poklon kodovi nekako uvek dođu pred vikend, kad imaš nešto u korpi više dana...Barem je takvo moje iskustvo za ove 2godine i više od 50ak različitih porudžbina...

Kad smo već kod aktivnih naloga, moj glavni na kome imam u zadnjih mesec/dva sigurno 10-ak porudžbina u vrednosti 50-60K , nikad ,ali nikad nisam dobio one posebne kodove (500 na 2000 ili 750 na 3000) pa čak ni za rođendan 🤣 dok je keva kojoj ja vodim nalog i koja je svega par puta nešto poručila malte ne regularno na svakih 15 dana dobije neki od njih plus je za rođendan dobila neki solidan , mislim 1000 na 3000, pa se opremila sa deterdžentima i omekšivačima... jednostavno nema pravila, osim da ti bonus, poklon kodovi nekako uvek dođu pred vikend, kad imaš nešto u korpi više dana...Barem je takvo moje iskustvo za ove 2godine i više od 50ak različitih porudžbina...
Ja sam dobila to za rodjendan 1000 din na 3000 pre dva meseca i mislim da je to bio poslednji sto su mu poslali, I jedan posle njega 500 na 4000, a ranije bas često sam dobijala tipa 750 din na 3000 ili 500 na 2000

Šale radi, možda sistem koji šalje te kodove ( pretpostavljam nasumično) više preferira ženske osobe od muških, pa njima po difoltu daje više puta, u nadi da su veći potrošači od muškaraca 🤣🤣🤣

Šale radi, možda sistem koji šalje te kodove ( pretpostavljam nasumično) više preferira ženske osobe od muških, pa njima po difoltu daje više puta, u nadi da su veći potrošači od muškaraca 🤣🤣🤣
Hahaahahahahahaha vala ima istine 🤣🤣🤣 da su veći potrošači 🤣

• Funny
Reagovanja: bkk
Poručio mašinu za sudove 20.9, prodavac Spark.
Danas javljaju da je porudžbina otkazana, nema na stanju.
Zarobili mi novac bar na još 72 sata + propao mi a5000 vaučer.
Ima li smisla da im tražim vaučer za istu kupovinu?

Daleko je ovo od Amazona...

Da li je naručivao neko od BC Group? Već tri porudžbine su mi otkazali, stoje po 10-ak dana i na kraju otkažu jer kao nema na stanju, a kada pozovem njih direktno onda ima.
Ima li tu neke mogucnosti za neku prijavu inspekciji?

Zvao sam podršku, ne mogu ništa da urade po pitanju porudžbine koja je na isporuci, osim da odbijem prijem, pa će vratiti novac, a da naručim ponovo sa novim vaučerom, što sam i učinio.
Elem, kako su me uputili sa Ananasa, nisam prihvatio pošiljku, kažu da je bez troškova, a potom naručio ponovo uz vaučer.
E sad, iznos za prvu porudžbinu su već, brže bolje skinuli, dok ovaj drugi, za 1000din niži, i dalje stoji u rezervisanim.
Dal imaju kaning plan da me preveslaju, pa zadrže viši iznos, a meni vrate niži sa popustom, ili eventualno samo vrate 1000 din razlike?

Poručio mašinu za sudove 20.9, prodavac Spark.
Danas javljaju da je porudžbina otkazana, nema na stanju.
Zarobili mi novac bar na još 72 sata + propao mi a5000 vaučer.
Ima li smisla da im tražim vaučer za istu kupovinu?

Daleko je ovo od Amazona...
Kako zarobili novac placeno unapred?

Da li je naručivao neko od BC Group? Već tri porudžbine su mi otkazali, stoje po 10-ak dana i na kraju otkažu jer kao nema na stanju, a kada pozovem njih direktno onda ima.
Ima li tu neke mogucnosti za neku prijavu inspekciji?
Ja sam porucivao 3 razlicita proizvoda. Ista situacija, blokiran novac po 10ak dana i iskorisceni vauceri, a nista od porudzbine. Cudno je sto ih ananas nije do sad sankcionisao.

Dobro je znati, jer sam imao u vidu neke artikle iz njihove ponude.

Meni ne radi taj spark5000. Ili nisu proizvodi iz ponude. Kanim se odavno da kupim nešto, al ne radi ni a5000 ni spark5000

Nazad
Vrh Dno