deltaalien
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 08.07.2024
- Poena
- 12
I ovaj novi video na gigamax kanalu vise naginje na tu stranu:Garant je reklama za neki najveći Gigatron u Beogradu. Kakav crni Starlink 😁
I ovaj novi video na gigamax kanalu vise naginje na tu stranu:Garant je reklama za neki najveći Gigatron u Beogradu. Kakav crni Starlink 😁
Nina Branković Halo Shop Sales Representative |
Telekom planira vec neko vreme uvodjenje optike po selima, tako da im je starlink u teoriji jos jedan konkurent.Nije bas da nas Mask nece, hoce vec 2 god otprilike, vec im fali to sto nisu dostavili sve potrebne papire tj. dokumentaciju koju je drzava trazila od njih.
Sad mozemo pricati o tome sto su spori sa davanjem dokumentacije ili sta su to nasi iz Ratela trazili a ovi iz Starlinka nikako da daju duze vreme.
Mada ima i toga da mozda nasi malo zezaju Maska zbog nasih provajdera mislim ko ce ga znati ko tu koga i zasto.
skup opticki kabelTelekom planira vec neko vreme uvodjenje optike po selima, tako da im je starlink u teoriji jos jedan konkurent.
S druge strane ciljana grupa za starlink su mesta koja i telekom zaobilazi (znam slucaj gde nisu hteli da vuku optiku 500m, covek je cak nudio da snosi troskove) tako da ne vidim razlog zasto bi ih kocili.
Telekom nije dovukao optiku u sred grada. Kod mene je slična situacija. Dal ima baš 500m ne znam...i Telekom i sbb. A kao čeka se da kroz industrijsku zonu prođe nova optika... Evo već 5a godina kako plaćam a1 kućni net i kako samo što nije stigla optika do nas.Telekom planira vec neko vreme uvodjenje optike po selima, tako da im je starlink u teoriji jos jedan konkurent.
S druge strane ciljana grupa za starlink su mesta koja i telekom zaobilazi (znam slucaj gde nisu hteli da vuku optiku 500m, covek je cak nudio da snosi troskove) tako da ne vidim razlog zasto bi ih kocili.
Nije mi jasno zašto je iko povezao Gigatron kampanju, na kojoj je pisalo "X", sa Starlink-om? Možda zato što u "Starlink" nema slova "x"?Niti ima vesti, niti bi išta od one Gigatron kampanje, onoliki bilbordi, kriptične poruke, i na kraju moša.
Kako nema? Pa Muskova kompanija pravi te tanjire SpaceX 😆😛Nije mi jasno zašto je iko povezao Gigatron kampanju, na kojoj je pisalo "X", sa Starlink-om? Možda zato što u "Starlink" nema slova "x"?
Pozdrav
A kako smo se samo primali kao saučešće. Sad čekamo... Nova tura, nova garnitura. 😉😅I ja sam od starta pričao da ta kampanja nije za Starlink, ali mi je zanimljivo da je kampanja propala, tj. nikad nismo saznali šta je taj X.
neki lik je pustio buvu na fejs bez dokaza hahaNe znam samo odakle pomisao da je Gigatronče pozadina svega i da se radi o Star Link proizvodu![]()
![]()
![]()
Za sve koje zanima za gigatronovu kampanju u pitanju je loyalty program GigaMax. Nije propala, ali je bila preuranjena verovatno. Danas je postala public ova aplikacija na Google Play-u:I ja sam od starta pričao da ta kampanja nije za Starlink, ali mi je zanimljivo da je kampanja propala, tj. nikad nismo saznali šta je taj X.
Naravno, za nas special edition. Nismo mi za džabe nebeski narod. 😉Možda će baš ovajsatelit
Pogledajte prilog 465349
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari