Šta je novo?

iOS 18

^ imaš i kod iOS i kod androdia opciju da otkačiš

Osim kada koristiš iPhone u kombinaciji sa A1 provajderom.

Verovatno je mali broj nas koji koristi betu jos uvek, ali sacekajte sa 18.1 build 4 ako koristite whatsapp jer ima uzasno nervirajuci zastoj od sekunde kada se klikne na send pa dok posalje i tada se ne mogu kucati nove poruke... izludeo me je juce...

Neka neka to je za vas sve koji bi posle svake reci udarili send.... Spameri 😜

Sad vec kad pricamo o tom Volte, da li se to negde posebno pali na telefonu ili ne, i da li je tako i na androidima?(pitam zbog zene)
Svaki telefon ima opciju da uključi ili isključi volte. To ti je kao što svaki telefon ima opciju da uključi ili isključi internet npr
Ali ti je naravno džabe da uključiš na telefonu opciju ako ti nisu aktivirali sa njihove strane (operateri).
Ne znam za druge, ali npr kod mts-a možeš sam na portalu ili u aplikaciji njihovoj da aktiviraš za svoj broj.

Ima da padne jedan clean install - mail aplikacija inače obrisana sa telefona😅

Prilozi

• IMG_1934.png
    IMG_1934.png
    138 KB · Pregleda: 189
Evo jučerašnji dan, možda čak i bolja za zeru par procenata ali to je to oko 7h 100% baterije.

14Pro

Prilozi

• IMG_9466.png
    IMG_9466.png
    143.4 KB · Pregleda: 174
Svaki telefon ima opciju da uključi ili isključi volte. To ti je kao što svaki telefon ima opciju da uključi ili isključi internet npr
Ovo nije tacno vec zavisi od toga kakav je radio za odredjenog operatera. Mnogi operateri u svetu pa i A1 kod nas postavljaju VOLTE kao osnovnu i jedinu opciju za razgovor na LTE mrezi kod podrzanih telefona i nema opcije da se iskljuci na samom telefonu, naravno u dogovoru sa Apple ( sto i nije lose jer vecina korisnika ne zna to da ukljuci, ne zna ni sta je kao sto vidimo i ovde a dobijaju se znacajne prednosti).

Moguće, ja se do sada nisam susreo sa operaterom / mobilnim da ne može da se uključi.
Kod svih je default, ali možeš da isključiš.
Koristim iPhone i Pixel, koristio sam razne esimove po drugim zemljama i ovde kod nas mts.

Kada si koristio A1 na Iphonu? Nema opcije ukljucivanja i iskljucivanja,mozda nekad davno.

^ Šta je ovo

Prilozi

• IMG_0974.png
    IMG_0974.png
    62.6 KB · Pregleda: 165
To nije A1, tebi jos nije oprosteno za VoLTE 🤣 🤣 🤣

Kako onda nema da se uključi na iphone više?

Ja ne znam gde se tacno to pali, na androidu kod zene bas ima da se upali/ugasi, kako znam da li mi radi ili ne?
Sad probao da se zovemo i isto cekam par sekundi dok ne krene da zvoni

Onda tu mrežu treba izbegavati na široko

Nema te opcije kod A1, kod mts i Yettel ima, pise se o tome vec sto godina, lepo sam napisao da zavisi od toga koji je operater i kakav je radio...

Cekamo sad jos barem 20ak da se javi kod mene ima, kod mene nema... :ROFLMAO:

Ja sam sinoc instalirao, radi volte A1 :D Salu na stranu, meni bitno da mi radi app za banku ovo ostalo cu da cackam lagano, za bateriju jos mi je rano da diskutujem.

U kontrol centru ne može da se stavi posebno ikonica za wifi nego mora ona ceka kocka sa svim mrežnim podešavanjima.... Koja glupost.

Pa nije tamo 300e jeftiniji telefon, uvek je za nijansu nizi nego ostali, a na 150K da li je bitno 5k gore ili dole, mislim da ne. :D

Od juce na ios18 a od jutros vec tri spam imessage poruke, na ios17 mi bas dugo nisu stizale.

Nazad
Vrh Dno