Svaki telefon ima opciju da uključi ili isključi volte. To ti je kao što svaki telefon ima opciju da uključi ili isključi internet nprSad vec kad pricamo o tom Volte, da li se to negde posebno pali na telefonu ili ne, i da li je tako i na androidima?(pitam zbog zene)
Ovo nije tacno vec zavisi od toga kakav je radio za odredjenog operatera. Mnogi operateri u svetu pa i A1 kod nas postavljaju VOLTE kao osnovnu i jedinu opciju za razgovor na LTE mrezi kod podrzanih telefona i nema opcije da se iskljuci na samom telefonu, naravno u dogovoru sa Apple ( sto i nije lose jer vecina korisnika ne zna to da ukljuci, ne zna ni sta je kao sto vidimo i ovde a dobijaju se znacajne prednosti).Svaki telefon ima opciju da uključi ili isključi volte. To ti je kao što svaki telefon ima opciju da uključi ili isključi internet npr
Nema u opcijama kao na slici?To nije A1, tebi jos nije oprosteno za VoLTE 🤣 🤣 🤣
Ja sam rekao na A1 i Iphone,ta kombinacija.Kako onda nema da se uključi na iphone više?
Nema sa A1 karticom. Znam da ima na Yettelu,imao sam i ja dok nisam presao.Nema u opcijama kao na slici?
naravno, nego svi presli u A1 jer nude najpovoljnije telefonOnda tu mrežu treba izbegavati na široko
Ja sam sve pretrazio, podaci i bt znaci uzassU kontrol centru ne može da se stavi posebno ikonica za wifi nego mora ona ceka kocka sa svim mrežnim podešavanjima.... Koja glupost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari