Hvala na odgovorima. Što se baterije tiče, dok god je telefon u Apple care+ programu, kada spadne zdravlje ispod 80% može se tražiti zamena kod ovlašćenog servisera bez dodatnih troskova ili je drugi princip?Kupuje se tamo gde je to moguće kupiti. Nama je lakše USA, jer dosta nas koristi USA nalog već dugi niz godina. Ako ima u Austriji ne treba ti USA uopšte.
Jeste potpuna garancija ali ne koristimo je za izvlačenje neke lične koristi a pitanje je koliko je to "lakše" i koliko se isplati.
Lično sam miran slučaju bilo kog loma, istrošene baterije i ostalih kvarova... Maloj je baterija za zamenu, meni je tu blizu zamene, mali je opet polomio ekran na zamenjenom... Koristimo telefone godinama pa je to razlog što se korsiti osiguranje, ne da bi ga ćukali radi prodaje. Daleko od toga da ljudi ne iskoriste tu mogućnost![]()
U prevodu uzmes apple care+ i ne brines za battery health, punjenje od 20% do 80%, jer kad padne zamenis je i teras dalje 😅Nemoj da si lenj, lepo sve piše u uslovima.
Mora i sve da bude na broju, npr. ne sme da ti fali ona fioka za sim karticu ako je telefon ima, ne možeš da doneseš pola telefona...
Pogledajte prilog 458712
Moj nalog je US. Radi mi SpO2 aplikacija bez problema.Jel ima neko informaciju da li radi SpO2 senzor ako se recimo napravi nalog na U.S. zbog AppleCare+ pošto čitam da je taj senzor onemogućen u Americi zbog nekih pravnih problema oko patenta dok u ostatku sveta radi?
Voda ti je ko đavo, prođe gde nađe put.Nije bio otvaran 100%, novog sam ga kupio, star oko 2. godine, imao je vise padova za to vreme bez nekih ostecenja, samo tragovi po ramu. Mozda i to ima veze, mada i kisa je bila jaca, totalno nevreme, i dosta je bio mokar u par navrata. Zbog Apple Care-a nisam previse brinuo, a i vidim neki slikaju ispod vode.
Ispada kao namerno da sam ga pokvario, da dobijem nov telefon i baterija sada opet 100%. Cudan taj apple care.
How to buy
- Purchase either AppleCare+ product with your new iPhone.
- Or buy it within 60 days of your iPhone purchase:
- On your iPhone (go to Settings > General > About and choose Add AppleCare+ Coverage)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari