verovatno samo do kraja ugovorne obaveze koju imas jos malo ?Meni nude ovo:
Pogledajte prilog 458303
Još 22 meseca.verovatno samo do kraja ugovorne obaveze koju imas jos malo ?
to je onda slicna fora kao sto ja imam total data + za 2350dinJoš 22 meseca.
Rešio sam da prihvatim, odgovara mi zbog 5 giga rominga i 500 giga neta.
Piše da se podaci prenose u naredni mesec, a za razgovore ništa ne piše. Da li je moguće da se minuti više ne prenose?Interesantno je i da u najjeftinijem paketu Yettel Start podaci se NE prenose u naredni mesec, znaci ide mesec za mesec pa koliko potrosis, a razgovori samo se prenose 1 mesec, ne na 3 meseca kao sto je bilo
Nek poskupljuju sad koliko hoće.Ja uzeo ponudu 40% na dve godine na Soko Lite.Na postojeću akciju plus 40%Polako 1 oktobar je rezervisan za Mts, glupo svi u isti dan da poskupe. 😄
Ne, pitao sam, posto mi je Total 40 sasvim odgovarao, da ostanem na njemu, kaze ne moze. Mozda da sam se cimao jos, da sam odbio prvu ponudu mozda bi pristali, jer mi se cini da je nekad moglo da se iscimaju nekomercijalni paketi. Iznenadio me poziv, danas podneo zahtev za prelazak na prepaid posle 2 sata zvali sa ponudom...Jesi li imao opciju da zadržiš stari total paket
Izgleda da sada, nakon objave ovih novih paketa, definitivno prelazim na Globaltel Freepaid.Imam za to, ali je 1700 dinara. Izgleda da mi preostaje jedino da podnesem zahtev za prebacivanje broja na Globaltel i sačekam njihovu eventualnu ponudu s 50% popusta za ovaj isti paket. Ukoliko ne ponude, da pređem na Globaltel Freepaid 8 + 30 GB.
1200 je onda.Kako može da izađe 950 dinara kad popust ide na punu cenu paketa?
Izgleda da sada, nakon objave ovih novih paketa, definitivno prelazim na Globaltel Freepaid.
Pogledajte prilog 458346
Jesi li bio na manje od 30 dana do isteka UO?Ne, pitao sam, posto mi je Total 40 sasvim odgovarao, da ostanem na njemu, kaze ne moze. Mozda da sam se cimao jos, da sam odbio prvu ponudu mozda bi pristali, jer mi se cini da je nekad moglo da se iscimaju nekomercijalni paketi. Iznenadio me poziv, danas podneo zahtev za prelazak na prepaid posle 2 sata zvali sa ponudom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari