Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Tražim neke addon-ove za flight simulator x, stariji je softver, nema sidera ni za lek na uobičajenim free torrent sajtovima.
Nisam član ni jednog privatnog trackera, ako neko ima viška pozivnicu i zna koji je najpogodniji za ovakve stvari, zamolio bih za pomoć.

Nudim Blutopia u zamjenu za RED/BeyondHD/HDBits/Bibliotik ili nesto drugo dobro....trenutno je na BLU Global Freeleech Mode Activated - 3 dana.

Dokazi i dogovor preko PM.
Hvala!

Poslednja izmena:
Poklanjam jednu pozivnicu za dobar muzički tracker.Mora biti ozbiljan kandidat,koji će poštovati pravila i koristiti isti.

Ako je neko zainteresovan za Docspedia, Milkie, Krazyzone ili Immortalseed može mi se javiti privatnom porukom.

Zna li neko, koji domaci tracker nudi italijanske komedije?

Ili nekoj italijanski tracker osobeno za italijanske filmove? Ako ima invite uste podobro.

Hvala unaprijed.

Da, jedan (uz HDBits, Blutopia i PrivateHD) od boljih HD trekera!

The releases of our internal groups feature a discount of 25%, 50% or 75%. That means that only 75%, 50% and 25% respectively of the download is counted toward your ratio.
The upload is counted in 100%.

Internal groups list: HiDt, ViSTA, HDMaNiAcS, KRaLiMaRKo, BluDragon, gc04, HDVN, ViSUALHD, HDBS, StillChoosing, HB, SD, DopeHD, 557953, LoRD, uRaMeSHi, JustHD, DownRev, SumVision, Slbenfica, POH, BaggerInc, SPHD, HDT, HGN

Poslednja izmena:
I vrlo težak za održavanje, treba i to napomenuti.

Istina, mada kao i kod ostalih kvalitetnijih trakera treba poceti sa freeleech skidanjem, lagano graditi buffer sa uploadom ili prodajom bonus poena pa tek onda se otvara prostor za ozbiljniji download. Takodjer, preporuka da se uvrsti u cross-seed, zbog velikog broja torenata zasigurno će biti materijala za cross-seed.

Meni su na HD torrents obrisali acc na prvu neaktivnost neki minimalni period, ne sećam se, valjda 2 nedelje.

Dok sam imao acc jedva sam ga održavao dok kod HDBits nema nikakvih problema sa održavanjem. Dovoljno je da ispoštuješ osnovne zahteve i uz inicijalni period samo freeleech-a nema nikakvih problema za acc.

Mnogo lakši za održavanje od HDBits-a :)
Netačno. HDBits daleko lakši, ne uslovljsvaju te downloadom na mesečnom nivou. Kada mi treba nešto, skidam, a ne kada mi ne treba, a znam da mora da se skine.

Netačno, bio član oba trekera, HDBits ubedljivo najteže naći i najteže održavati, zato sam i batalio da ga koristim pre dosta godina ;)

U međuvremenu mi je par ljudi nudilo pozivnicu za HDBits i nisam prihvatio jer mi ne treba...

Na hd-torrents lagano par terabajta sa seedbox-om :)

Bez seedboxa oba trackera, HD-Torrents smarali sa downloadom i odustao sam od njega, a baš sam ga davno bio nabavio. HDBits ima bonus poene i lagan je skorz. On i PTP, ništa ne treba za filmove drugo.

HDBits je jedan od najboljih za održavanje,bilo je obavezan download 4GB mesečno.Ako je to mnogo..

On misli na HD-Torrents pravilo, beše nešto jednom u 4 meseca da se skine, kako bi nalog bio aktivan.
Realno treker ti i ne treba ako ne skineš 3 puta godišnje ništa sa njega :)

Dobih 50k bonus poena na HDB preko nekog Mystery Box od nekog usera, zanimljivo. :D

Vrh Dno