Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

@Nes* Mozda, za neki drugi bicikli :)

Ja sam sada narucio dosta delova i stnica za bajs sa alija, ako se uzmu normalni brendovi vredi itekako. Kasetu i lanac sam uzeo u PB i to je izaslo 12 hiljada. Prednji lančanik iskljucivo sa alija jer raceface ili deckas traju potpuno isto jer su alu, a raceface je 10 puta skuplji. Uzeo sam i bb prvi put da probam sa alija iako sam do sada uzimao iskljucivo xt. Pa cemo videti kako ce se pokazati

Svi tereni su toliko suvi, da su čak i šumske staze kao barut. Na istom ovom putu sam prilično usvinjio bajs u junu.

nYZRVtuh.jpg

Haj 500eur
Da si odmah napisao cenu da ne otvaram bez veze😂

pa jedno duplo jeftinije od Sram :)

Zna li neko gde se moze nabaviti ova plastika sto ide sa donje stranje menjaca?

Prilozi

• IMG_2034.jpeg
    IMG_2034.jpeg
    120.8 KB · Pregleda: 55
koji je tacno shifter?

lici mi na ovako nesto

ne znam da li je isti oblik plastike

Mislim da nije takav,nema sarafa,zato je i otpao. Moram slikati desni,mozda nesto pise na njemu.

pise sigurno.
znaci levi je problem, za promenu prednjeg menjaca? ova slika mi deluje kao da je desni

ovde ide taj sraf, pretpostavljam

IMG_2034.jpeg

13372KZp82558095985_66bc72a0a7739.jpeg

Sad si me zbunio😁. Ubedjen sam da je drugi samo na klik i da nema saraf. Videcu za vikend,nisam u Ns.

za sta? da osiguras bicikl da ga neko ne ukrade?

pa samo ga odnese....
gledao sam videa gde dodju kombijem, odsrafe iz betona onaj rack gde ljudi zakljucavaju bicikle ispred trznog centra ili radnje i ubace sve zajedno sa biciklima u kombi.

To ispred prodavnice dok sam, a ima i sa alarmom. Pa sta je bolje neki od 600 klasican na vezivanje? Mislio sam da pogledam prvo kod kineza

Nije bas ovo bas Kejptaun nema gde da se pridje kombijem :LOL:

Ne znam sta da gledam kod tog lanca debljinu vrv. 🤔 jesu mi inace tako ukrali kad sam zakljucao zadnju gumu. Dva cigosa tek sam kasnije saznao. *** neiskustvo nisam skenirao ko se krece. Rekose mi da kako sam usao u lokal tako su jedan sa jedne a drugi sa druge strane iza mene odma scepali i nosili ga trcali, pa zamakli iza coske.

Poslednja izmena:
Ma te zaštite su samo za poštene ljude...

Resenje je uterat' bike u prodavnicu 🚲 🤠

To je bila bicikla za koju su svi u selu znali da je max, imala je neki ne deore nego nego xt sta vec. ALu laka ma haos doneta sa "broda" placena masno tada. Secam se da su tada ti biciklisti gledali i bili u neverici koju opremu ima sto tice menjaca i siftera ybg.

Poslednja izmena:
Koji kljuc za racnu je potreban uski ili dublji? tnx

Meni je nesto valjda pukla soljica sta vec. Bio cale do servisa kaze bolje mu nov da kupi nego da ga ocerupaju, Medjutim nemaju tu taj kljuc a i nije im za prodaju. Nmz da li bi jos neki sitni deo tu trebalo da narucim 🤔

Šoljica na nabli? Ne znam stvarno, sta bi moglo biti dok se ne rastavi.

@telep Koji od ove 3 da narucim? mislio sam mozda ovaj crni. I ovaj kljuc ne znam mozda zatreba.

Untitled.png

Nazad
Vrh Dno