Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024)

Mozda malo kasne, a mozda su svesni da su ipak daleko od stabilne verzije sa novom aplikacijom, pa resili da produze rok.

Evo, ne radi vise stara.

Prilozi

• Screenshot_20240911_084427_Mobi Banka.jpg
    Screenshot_20240911_084427_Mobi Banka.jpg
    61.9 KB · Pregleda: 41
Ne radi stara... upravo sam je uninstalirao. Lepo smo se družili :D
Za sada sam na novoj uspeo da uradim sve isto što i na staroj... mada nisam neki preterano zahtevan korisnik. Dosta stvari odradim na web aplikaciji pošto mi je lakše da kucam na pravoj tastaturi nego na virtuelnoj na malom ekranu.

Da. Čekali su početak "kancelarijskog" radnog vremena da je ukinu. ;)

Laka ti zemlja "Mobi banka" aplikacijo.

Pa da "počmemo" sa naprednom tehnologijom:

"Inicijalizacija servisa nije uspela, molimo te, pokušaj malo kasnije."

Klik na dugme "Pokušaj ponovo" ne radi.

Danas sam bio primoran da predjem na novu lokaciju pri cemu sam primetio stavku 6rsd/sms. Imam Maxi racun i redovno primam SMS kad koristim MasterCard, placam racune, primam platu... Od kad naplacuju za ovu uslugu i jel se odnosi na sve transakcije?

Od 1.9. naplaćuju 6 dinara po SMS-u za svaku transakciju, i mi smo ovde pričali o tome milion puta plus su i oni obaveštavali.

Ugasi u aplikaciji i uključi push notifikacije i nećeš plaćati.

Uzas, promaklo mi nekako, dosta SMS-ovi znace u inostrantsvu ako nemas roming :(

Nevezano, mislim da cu morati da otvorim paralelan racun u drugoj banci, previse cesto imaju prekide u radu. Samo je pitanje gde...

Sada smo stigli do "podešavanja obaveštenja":

"Podešavanje obaveštenja nije uspelo"

Ako kliknem "Otkaži", vrati me na podešavanje obaveštenja.
Šta god izaberem, opet mi prikaže isu poruku.

Ako kliknem "Nastavi bez podešavanja obaveštanja", ništa se ne dešava.

I tako...

Ima, na početnoj strani odaberi zeleno polje "plati", u padajućem meniju je račun na klik.
Edit, nema ga više. 😄

Ne samo što ne uvode novo nego brišu i ono postojeće iz nove aplikacije.

Al zato se povampirio onaj QR skener za logovanje u nepostojeći e-bank.

Ma nisu normalni. Evo sad moram.preko računara da idem na klik račune a ne dajei app ni da izvršim plaćanja jer sam navodno premašio dnevni/mesečni limit (što naravno nisam). Samo da se vratim sa mora ima tako da ih napu*im....

Evo, pojavili se opet računi na klik.

Ovo sad već izgleda kao da su developeri dali deci svojoj da se malo poigraju, mislim šta mogu da pokvare. E-bank skener ponovo nestao

Igraju se deca…😝
Neka vam je sa srećom Yettel banka.

A od pdf potvrde plaćanja na račun, nema ni traga. Da li će ga uopšte ikada i biti, ili ćemo se zadovoljiti snimkom ekrana ekrana iz opcije "podeli"?

Predlazem vam da u prvo vreme ne silujete aplikaciju dok se ne stabilizuje sve.

Sad su svi legli na novu aplikaciju jer stara ne radi, cenim da ce bar par dana biti polu stabilna.

Licno sam stavio 5k za trosak na tekuci i ne pipam nista bar 24h.

Predlazem vam da u prvo vreme ne silujete aplikaciju dok se ne stabilizuje sve.

Sad su svi legli na novu aplikaciju jer stara ne radi, cenim da ce bar par dana biti polu stabilna.
Predlažem Yettel banci da ne siluje korisnike...

Račun na klik nestao. Transakcije kreditnom karticom sad na tap da otvori detalje više uopšte ne reaguje, određivanje limita i kanala potrošnje kartica nestali...

Poslednja izmena:
Proci ce ovo kao i sve beta egzibicije od ranije, ne moramo svesno da se poturamo za ovo eksperimentalno isprobavanje funkcija.

Zato kazem, ne pipati nista sto ne mora da se pipa, nek se neko drugi opece.

Juče je poslednji dan kada sam upotrebio mCash i šteta što ga nema na eBanku. Ripčinela!

Sada smo stigli do "podešavanja obaveštenja":

"Podešavanje obaveštenja nije uspelo"

Ako kliknem "Otkaži", vrati me na podešavanje obaveštenja.
Šta god izaberem, opet mi prikaže isu poruku.

Ako kliknem "Nastavi bez podešavanja obaveštanja", ništa se ne dešava.

I tako...
Prebaci na engleski u podešavanjima i onda ćeš moći da podesiš obaveštenja

Vidim da mi je preneto samo par nacrta za placanje od 25 koliko sam imao u staroj.

Nazad
Vrh Dno