Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Hoce li s23 serija dobiti takav update i kada?

sad videh i skidam -s24u

Ništa za sada nisam posebno primetio posle ažuriranja na S24 plus. Na kraju sam obavio i hard reset. Tako da mi opet baterija uči obrasce 😆

Stigao i meni update al ne mogu da ga preuzmem zato što sam u romingu, na mobilnim podacima. Izbacihe mi poruku da moram da se povežem ba Wifi koji je ovde u Grčkoj očajan. Imam neograničene podatke u tomingu - zna li neko kako da zapbiđem ovaj problem? Kako da preuzmem update iako sam u romingu?

Ma ja sam bzvz slikao, naravno da bude ukljucena opcija data roaming... a svakako proveri da li je ukljucena opcija data saver... možda ona koči... 😅
Nije ni to. Mislim...nije da ću da crknem ako ne nadogradim telefon sad i odmah - više me kopka što neće tj kako da isključim ograničenje koje, ruku na srce, ima smisla

Ja sam primetio da nemam u one hand operation + vise smartselect precicu, jer ovde ima novi ai smart select , valjda ce dodati. Takodje ima opcija za hd codec selektovanje kod bluetooth sluski.

Prilozi

• 1725909087603.png
    1725909087603.png
    85.4 KB · Pregleda: 40
Držimo se teme ljudi, hvala.

Ima li neko problema sa gps navigacijom i Google mapama? Na putu do mora zakacio sam na android auto detetov A52 i sa g mapama i usputnim cekpointima me je dobro vodio. Paralelno sam isto pratio i na s24u i desavalo mi se - uvek, kad dodjem do cekpointa zaglavi, i uredno me pita da li idem dalje, ja potvrdim i tu zaglavi. Dalje me prati gps ali kao da zaostane i tu stoji, pa moram da obrisem taj cekpoint da bi vodio prema sledecem. Gledah za A55 da su imali slicnih problema-gledam zamenu detetu, i reseno apdejtom na tel + mape.
Ja imam isti ovaj problem, na običnom S24, izgleda da je moj uređaj bagovit, nije mi jasno ništa. Napravio mi problem u sred Beograda, moram da stanem, da odglavi... Imao sam S23, i dalje mi nije jasno što sam ga zamenio, pomislio sam zbog softwere-ske podrške, ali sam pogrešio....

Da li kupiti nov s23 ultra ili dodati 130eura i uzeti s24 ultra?

Nazad
Vrh Dno