Čini mi se da sam pročitao negde, posle 12.09.Hoce li s23 serija dobiti takav update i kada?
Evo ja ću da pohvalim nešto ,od sad se može javiti na poziv direktno u spikerfon moduČekam samo ko će prvi da krene da kuka na nešto 😇🙌
Ma ja sam bzvz slikao, naravno da bude ukljucena opcija data roaming... a svakako proveri da li je ukljucena opcija data saver... možda ona koči... 😅Pa ako isključim roming onda nemam Onternet 😁
Nije ni to. Mislim...nije da ću da crknem ako ne nadogradim telefon sad i odmah - više me kopka što neće tj kako da isključim ograničenje koje, ruku na srce, ima smislaMa ja sam bzvz slikao, naravno da bude ukljucena opcija data roaming... a svakako proveri da li je ukljucena opcija data saver... možda ona koči... 😅
Izgleda da ne nadgladju svi moderatori sve teme... U AMD temi bi nas moderatori isutirali napolje, to znamDržimo se teme ljudi, hvala.
Ja imam isti ovaj problem, na običnom S24, izgleda da je moj uređaj bagovit, nije mi jasno ništa. Napravio mi problem u sred Beograda, moram da stanem, da odglavi... Imao sam S23, i dalje mi nije jasno što sam ga zamenio, pomislio sam zbog softwere-ske podrške, ali sam pogrešio....Ima li neko problema sa gps navigacijom i Google mapama? Na putu do mora zakacio sam na android auto detetov A52 i sa g mapama i usputnim cekpointima me je dobro vodio. Paralelno sam isto pratio i na s24u i desavalo mi se - uvek, kad dodjem do cekpointa zaglavi, i uredno me pita da li idem dalje, ja potvrdim i tu zaglavi. Dalje me prati gps ali kao da zaostane i tu stoji, pa moram da obrisem taj cekpoint da bi vodio prema sledecem. Gledah za A55 da su imali slicnih problema-gledam zamenu detetu, i reseno apdejtom na tel + mape.
Trebalo bi da piše "sadržaj generisan pomoću JA" zato što ga nismo generisali mi nego ti 😋Kamera ista. Zum isti. Bravo Samsung
Bitno da crtanje radi. Nacrtao sam zeca. Bravoo 😂😂
Sada bar ne moram da lovim zeca da se slikam sa njim 🤣🤣
Pogledajte prilog 457287
Primiče se zima a Samsung brine za naše promrzle prste dok po hladnoći držimo njihov skup android od 200.000 din.Prije updejta temperatura CPU-a kad gledam YouTube je bila Maks 42. Sada ide preko 60.
Da li kupiti nov s23 ultra ili dodati 130eura i uzeti s24 ultra?da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari