Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Postoji vise proizvodjaca i modela, pa obrati paznju da je kod nekih prodavaca navedeno kolika je baterija unutra, a kod nekih ne. Ja sam uzeo 1500mAh, jer je tada bio na nekoj super akciji ali je bio da se bira i model od 2500mAh.
Ovaj što sam uzeo ima 18650, trebalo bi da može da izgura barem sat vremena na max. brzini.

Pozdrav,
Kupio sam preko Temu-a jedan mehanicki deo za bicikl, koji se posle manje od mesec dana pokvario (propali lezajevi). Kada odem na Temu da bih im dao keca nude mi da ja tu robu vratim. Proizvod je kostao oko 750 dinara. Verovatno je povracaj robe neisplativ, mada cisto da pitam - kako bi to izgledalo, ako je neko imao iskustva? Ko bi snosio trosak postarine?

Bilo je reči o vraćanju kupljenih proizvoda u temi. Besplatan je za tebe tj. Temu snosi troškove povraćaja. Ako odabereš da ti novac vrate kao kredit, odmah sutradan ti bude dostupan u aplikaciji.

Ja sam razumeo da imas samo 1 povrat robe na njihov racun, svaki sledeci placas

Logično, a nema veze, mada jeste dugo potrebno sa 0.5A, reci mi još samo okvirno koliko dugo traje kada je puna baterija?
Pročitao sam da slabi jačina i da tako znaš da je vreme za punjenje.
Blizu 2 sata.
Obicno se gasi na max brzini ,posle toga radi bar pola sata na prvoj brzini. Kako koji model aktivira se zastita baterije

Jedan povrat po porudžbini je besplatan.

Ovaj što sam uzeo ima 18650, trebalo bi da može da izgura barem sat vremena na max. brzini.
18650 je tip baterije (ime), 1500mAh je kapacitet.

To ime 18650 je dato zbog dimenzija baterije 18mm precnik i 65mm duzina baterije.
Kapaciteta (mAh) ima raznih kod tog modela. Jedinica mere mAh je miliamper-čas.

Mali je kapacitet (1500), kod ovog što sam linkovao modela nije moglo da se bira, niti piše koliko ima mAh

U principu su to 2 ventilatora za laptop CPU. Izgleda da kontrolna elektronika trosi malo vise. Pocetak sezone sam docekao sa skroz praznim baterijama.

Mali je kapacitet (1500), kod ovog što sam linkovao modela nije moglo da se bira, niti piše koliko ima mAh
Da da, zato sam rekao u onoj poruci

Postoji vise proizvodjaca i modela, pa obrati paznju da je kod nekih prodavaca navedeno kolika je baterija unutra, a kod nekih ne. Ja sam uzeo 1500mAh, jer je tada bio na nekoj super akciji ali je bio da se bira i model od 2500mAh.

Poručen je i već je shipped, rekoh da sam u 4 ujutro to naručio, nisam mogao da zaspim pa uzeo Temu da gledam malo :D
Nisam znao za sve te detalje tada niti sam razmišljao tada o tome, nisam znao da uopšte postoji takav uredjaj, sada znam više i vrv bih odabrao neki bolji, ali nema veze, ionako moram prvo da vidim da li mi odgovara taj fazon ventilatora, rekoh ranije da mi treba za vožnju neki, jer vozim u VR i zagreva se i glava zbog toga, tako da mi ovaj izgleda baš adekvatan za to, videću .. javljam kad stigne i kad ga budem probao.

Jel imao neko problem prilikom narucivanja ili registracije kada se upisuje 'Postal code' , prijavljuje mi invalid sta god stavio (11000) ?

temu - mesto gde zavrsi sav dzirlo sa interneta. da li postoji osoba kome se nije prikazao hvatac parceta lubenice. rekorder po broju predmeta koji nicemu ne sluze po kvadratnom centimetru ekrana mobilnog telefona.

sta god da valja je bar 2x skuplje nego na aliju. usb ventilator sto je spominjan pre stranu dve. uzeo 1 pa jos 1 za po oko $2.5. rade odlicno uz to imaju i svetlo i ovlazivac vazduha. prosto neverovatno dobra stvar. kompresor za gume na aliju $16. cim je u pitanju neki kvalitet od tehnike temu satire sa cenama. multimetar na aliju 20 na temu 45 itd itd.

predlog drugima da pogledaju i ali pre nego ih temu navuce da sto pre napune korpu do minimuma za besplatno slanje uz fore almost sold out, hurry, it is out of stock soon only 3 left itd itd. dodjem posle par meseci i odmah neka replika koja nema smisla. nisam ni spomenuo da me iko sprecava da biram gde je jeftinije...

predlog drugima da pogledaju i ali pre nego ih temu navuce da sto pre napune korpu do minimuma za besplatno slanje uz fore almost sold out, hurry, it is out of stock soon only 3 left itd itd. dodjem posle par meseci i odmah neka replika koja nema smisla. nisam ni spomenuo da me iko sprecava da biram gde je jeftinije...
Pa mozda neko ne gleda u razliku od 200-300 dinara da ceka 2 meseca umesto dve nedelje otprilike, meni bar tu razliku u ceni kompenzuje brzina isporuke.

Skoro sam pisao da je meni porudzbina sa AE stigla pre od Temu,a porucene istog dana. Prednost Temu-a je sto ti spakuju sve u jedan paket. Inace uzeo sam neki wifi extender za selo. Na Temu 800d na AE 400.

Ma ajde ja sa alija čekam preko 30 dana da prođe carinu. Da ne spominem da mi svaki paket preko 6$ naplate otvaranje i pdv a ni ne otvaraju paket nego samo nalepe poštanski selotep. To se isplati ekipi iz bg-a očigledno da nismo svi isti u ovoj državi. Taman i da je duplo jeftinije na aliju, opet ću izeti na temu zbog carinskih jajara.

Nema potrebe za još jednom Intel/AMD, IOS/Android i sličnom raspravom. Svako kupuje gde mu odgovara.

Pa mozda neko ne gleda u razliku od 200-300 dinara da ceka 2 meseca umesto dve nedelje otprilike, meni bar tu razliku u ceni kompenzuje brzina isporuke.

mozda 200-300 din? pa ta razlika je da li se salje UC ili LA.. LA stize brze od temu posiljke + 20 dana stoji u posti. temu je imao problem pa su posiljke stajale max 5 dana. temu je poslednji nivo pred bacanje stvari na deponiju.

da dodam da je nemoguce u temi TEMU kritikovati istog. treba svi da ga hvalimo jer neko ima materijalni interes.

Svako kupuje gde želi a nebulozno je praviti paralele izmedju platformi. Najgora stvar je što većina kupuje po fotografiji pa padaju kritike ala na fotki je kao svila a stigla teška plastika a još gore na IT forumu rasprava oko krpa i raznoraznih krpica.
Najbolje je otvoriti temu Temu vs AE :ROFLMAO:

Da li je neko možda naručivao one "mirišljave" štapiće ili "spirale"?
Ono što se zapali i dimi tako neko vreme!
1725836607237.png

Naleteo sam na to ali ne znam koliko verujem kinezima da udisem to :/

Ja sam to uzimao kao sredstvo protiv komaraca. Pa su mi komarci pravili zurku.

Poslednja izmena:
Mozda tera samo kineske komarce hahah
Usput savet za sve koji uzmu dron sa Temu, nemojte da testirate koliko visoko moze da ide.
Juce probah to i posle nekih 30 metara visine izgubi signal i odleteo, mozda je programiran posle 3 upotrebe da se vrati za kinu 🤣

Nastavio je da se penje u visinu i otisao sigurno 200 metara od mesta poletanja i tu mu se gubi svaki trag..

Nazad
Vrh Dno