Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Jel neću imati pravo na dalje korekcije cene?

Prilozi

• Screenshot_2024-09-05-09-29-07-68_df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336_Edited.jpg
    Screenshot_2024-09-05-09-29-07-68_df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336_Edited.jpg
    118 KB · Pregleda: 107
Screenshot_20240906_000630_Temu.jpg

Koji od 65 390.komada izabrati ? Nebitan izgled, bitno da radi ok neko vreme...

Ja kada sam probao te FM transmitere ni jedan nije dobro radio u Beogradu.
FM skala je prezasićena i nemože da se nađe slobodnih 200Khz gde bi emitovao za sebe a da bude čist zvuk.
Doduše sada ima dosta manje stanica, moguće da nije tako loše.

EDIT: Sad sam proverio spisak stanica u Bgd i razmake između i ovde su najveći
93,10BN Radio Босна и Херцеговина, Република Српска, Мајевица
93,70Red Radio Генекс
98,50Hit FM Авала
99,10Radio Studio B Палата Београд (Београђанка)
103,20Play Radio Нови Сад, Фрушка гора - Бранковац
104,00РТС Радио Београд 202 Авала
104,70Radio Novosti Трг Николе Пашића

p.s. Nemam konktretnu prepouku. Pretpostavljam da su unutra svi isti.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Pogledajte prilog 456832

Koji od 65 390.komada izabrati ? Nebitan izgled, bitno da radi ok neko vreme...
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $12.87 54%OFF | JOYROOM Bluetooth 5.3 FM Transmitter for Car 48W PD&QC3.0 Car Charger Adapter Bluetooth & U Disk,Dual Mics,Hands-Free Calling

Ako uspes da nadjes ovaj model, sve preporuke i od mene i od prijatelja. Mikrofon cistiji od telefona, zvuk odlican, ima bass boost dugme koje pojaca bass i zvuci kul na vecini pesama (preporodi zvucnike u autu). 😀
Ujedno ima za usb gde mozes preko sticka da slusas mp3 pesme, a ima i dodatni usb preko kojeg punimo telefone, podrzava brzo punjenje. Itd itd.

Malo je **** sto na taj temu, sve sto trazim kvalitetno i provereno, nije tu u ponudi, a na aliju ga ima. Zbog toga i dalje nisam nista porucio odatle.

Srecna kupovina

Poslednja izmena od urednika:
Stigao dron koji sam platio 455 RSD
https://share.temu.com/MhO7D98hkMA
Isprobao sam ga jedan let sa polu napunjenom baterijom i mogu da kazem da vredi sigurno tih 455 dinara.
Leti lepo, prilicno brz, domet nisam testirao a najdalje sam isao mozda nekih 15 metara.
Prilično jednostavan za upotrebu i uspeo sam dva puta da ga skucam u zid na 2 metra iznad betona i nista mu nije falilo 🤣
Inace osetljic je dosta na vetar, ima 100grama otprilike ali ako nema vetra super stvarcica za igrati se malo.

Nov korisnik fazon pa je 455din?

10 dana nemam nikakvo azuriranje preko m-one, sada ce isteci mesec dana. Preko poste sve lakse ide. Jel sam da pisem Temu za povracaj novca ili ce automatski?
Dzaba zovem m-one podrsku, niko se ne javlja.

@Raf991 I ja imam slicnu posiljku i slicno prolazno vreme. Kada sam zvao pre neki dan, pojma nisu imali sta da mi kazu :) . Neverovatno ali istinito

Posle moje švercerske pošiljke sa Temu, koja je stigla za 14 dana, obrisan Temu sa telefona i mog života. Da se ne mačujem više sa tim praćenjima, jurnjavama naših kurirskih službi...

Stigao dron koji sam platio 455 RSD
https://share.temu.com/MhO7D98hkMA
Isprobao sam ga jedan let sa polu napunjenom baterijom i mogu da kazem da vredi sigurno tih 455 dinara.
Leti lepo, prilicno brz, domet nisam testirao a najdalje sam isao mozda nekih 15 metara.
Prilično jednostavan za upotrebu i uspeo sam dva puta da ga skucam u zid na 2 metra iznad betona i nista mu nije falilo 🤣
Inace osetljic je dosta na vetar, ima 100grama otprilike ali ako nema vetra super stvarcica za igrati se malo.
Kakav je snimak? Salji nesto ;)

• Like
Pa da l je realno?

Ne znam sta ste ocekivali od tog drona, nije napravljen da traje sigurno.

Bar DJI Tello se uzima ako ce da se koristi iole ozbiljno

Ima na temu, moze linak?

Nema takav tip proizvoda na Temu, prvi najjeftiniji polovan na KP je 80e i 100x je ozbiljnija masina od ovih mini skalamerija.

• Like
Ja sam očekivao da ce trajati vise jednog punjenje baterija :/

Jel neko pokusao da doda artikle u korpu i da plati za nekoliko dana?
Da li cena ostaje ista ili se menja ili mozda Temu automacki to pobrise iz korpe ako ne platis?

Menja se cena u korpi, pogotovu kod onih artikala koji imaju timer do kada vazi akcija, desi se da nestane iz korpe, ako nestane proizvoda na zalihama

Ja sam stavio neku zastitu za sat i zaboravio, cena je kroz par dana bila 3X veca

Jel neko pokusao da doda artikle u korpu i da plati za nekoliko dana?
Da li cena ostaje ista ili se menja ili mozda Temu automacki to pobrise iz korpe ako ne platis?
pisali smo već, dižu cene pa ne pitaju...iako mnogi misle da je to slučajno, moje iskustvo je drugačije...posle nekoliko sati me čeka veća cena, iako je reč o stvarima kojih na temu ima na tone po mnogo nižim cenama...

nestaće ti stvari iz korpe ako se prodaju, ali neće ti inače ništa brisati...

vodite inače dobro računa da li cena važi za 1 komad, ili za par ili za 4 komada...tu dosta muljaju, vidim po recenzijama da se ljudi često prevare oslanjajući se samo na fotke, gde je recimo više nečega a cena je samo za komad...

Ako nista drugo bar su mi vratili novac i za dron i za led traku koja nije radila i to bez potrebe da saljem nazad.

Glupost nevidjena...

Ako nista drugo bar su mi vratili novac i za dron i za led traku koja nije radila i to bez potrebe da saljem nazad.
Ovo su neki koristili na Aliju, pa smo dosli na crnu listu kod pojedinih radnji... stigne roba, oni se zale da ne radi, uzmu povracaj, i ne vrate robu...

Nije mi ni trazeno da vratim, da jeste cisto sumnjam da bi se cimao do poste za 450din.
Ne mogu oni mene staviti na crnu listu koliko ja mogu novih naloga, drugih kartica i adresa da koristim :ROFLMAO:

Pozdrav svima, evo da napisem svoje utiske o prvoj kupovini na cuvenom temu. Narucivao sam ranije dosta sa aliexpresa, po meni, klasicni kineski proizvodi, zavisi sta se kupi, nesto je kvalitetno, nesto manje kvalitetno, nesto nikako kvalitetno. Sto se tice temua, narucio sam smart sat K56 pro koji sam platio oko 2000 din. dok je kod nas po radnjama 5000 din i vise. Sto se tice samog sata sasvim je korektan, mislim na kvatlitet, specifikacije itd. Takodje sam porucio neku masku za iPhone 12 koja me je kostala oko 200 din dok se kod nas ne moze naci ispod 1000 din. Sve to me je izaslo eto otprilike 2200-2300 din. paket je stigao posle 2 radne nedelje tj 14 dana. Po kvalitetu proizvoda bih rekao da nisu oni klasicni kinezi koji se prodaju kod nas. Daleko je kvalitetnije. Sto je najbolje carina se ne placa, dostava je besplatna. Bice jos porucivanja kroz neko vreme pa cemo da vidimo, ali za sad od mene ocena 9/10 za temu, za aliexpres 6/10. :)
Da li brzije dolaze paketi nego sa Alija ili je isto?
Mnogo brze. Meni je stigao paket posle 2 radne nedelje, dok sam sa AE cekao mesec dana i vise.

Meni se najbolje pokazala špricer boca za ulje, levak, jastuk, jedan peškir i jedan prekrivač, ćebe kao neko :)
Kao ok pokazali se USB kablovi, baterijska lampa, stona lampa bežična i jedna lampa koja se pali kada detektuje čoveka blizu.
Ostalo težak horor, ili se raspalo ili crklo, a naručivao sam dosta toga.
Pozitivno u celoj Temu priči je da nema smaranja sa carinom, naručivanje i cela usluga je sasvim solidna, naša pošta malo zeza sa isporukom ali u principu je podnošljivo na kraju.

pisali smo već, dižu cene pa ne pitaju...iako mnogi misle da je to slučajno, moje iskustvo je drugačije...posle nekoliko sati me čeka veća cena, iako je reč o stvarima kojih na temu ima na tone po mnogo nižim cenama...

nestaće ti stvari iz korpe ako se prodaju, ali neće ti inače ništa brisati...

vodite inače dobro računa da li cena važi za 1 komad, ili za par ili za 4 komada...tu dosta muljaju, vidim po recenzijama da se ljudi često prevare oslanjajući se samo na fotke, gde je recimo više nečega a cena je samo za komad...
Znaci onda je najbolja opcija cim se doda u korpu odma da se plati.
A to da dizu tece to znam i da muljaju sa cenama, pisao sam vec o tome u prethodnim postovima, ja bio gledao onaj mali kompresor na baterije sto izgleda kao fen za kosu, bio oko 1900 dinara, sledeci dan kad sam hteo da ga kupim i kad sam ga kupio digli na 2300 dinara, posle desetak dana spustili na 2000 dinara, evo sad vidim da je opet oko 1900 dinara, znaci teska muljaza.
Cekam sad da mi stigne pa da vidim jel vredi nesto ali po recenzijama na jutubu duva ko blesav i dobar je za izduvavanje prasine iz i sa raznih predmeta.

Nazad
Vrh Dno