Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Da li neko moze da mi pomogne da identifikujem odakle je poslata pošiljka koja počinje s LR a završava se sa NL?

Kako to paketomat i Temu? Zar ne mora potpis?

Trebalo bi to ubrzo..

Meni u subotu stigla poruka za paketomat, samo sam ignorisao, jer mi je pošta bliža nego najbliži paketomat. Uglavnom, ta poruka stiže dan ranije nego što treba paket da stigne, tako da, očekuj sutra

Znači da sam ja dobro prošao na carini i dostavi ako stigne sutra, 18. Avgusta naručio

Prilozi

• Screenshot_20240902_222032_com.einnovation.temu_edit_19366657600943.jpg
    Screenshot_20240902_222032_com.einnovation.temu_edit_19366657600943.jpg
    86.7 KB · Pregleda: 55
  • Screenshot_20240902_222322_com.android.mms_edit_19490718944125.jpg
    Screenshot_20240902_222322_com.android.mms_edit_19490718944125.jpg
    44.3 KB · Pregleda: 45
  • Screenshot_20240902_222615_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_20240902_222615_com.einnovation.temu.jpg
    57 KB · Pregleda: 37
@Kane87

Ako je porudzbina sa AE , onda je posiljka iz Kine , ide preko Holandije i stize u Srbiju.

Lx...xx posiljke imaju pracenje i svaka bi trebala da se nadja u sistemu pracenja na

Kao i sve druge posiljke i ovde se po koja izgubi u tranzitu...

@Djilkosh_Ns

Isto kao i LA...HU - postoji potrvda da je posiljka preuzeta na paketomatu.

I DEx posiljke mogu biti preusmerene na paketomat.

---

@Grga Pitić

Nisi sakrio podatke - vidi se i broj posiljke i broj telefona :)

Prati posiljku - trenutno zadnji status je 02.09.2024 18:44:38 40200 GPC NIŠ Otprema

grga.jpg

Poslednja izmena:
IMG_20240902_230741.jpg

Jel ovo moze da znaci da je paket prosao carinu bez da ce mi naplatiti PDV i ostale troskove? Cekam onaj cuveni projektor

@Darko95

Dovoljno dugo pratis temu i da si pogledao primere , znao bi sta znaci i kada mozes da ocekujes sledeci status ;) ;) ;)

@sasa022 nego reci ti meni jel to stiže sutra? Svaki dan deca pitaju jel stiže Kinez.
A i prošlo 17h ne može niko da mi "digne" pošiljku na drugom paketomatu već čekam i ovog poštara, kao onog iz DExpress - a, tamo gde i car ide pešaka. 😉😅

Poslednja izmena:
mozda.jpg

Za isporuku na datu lokaciju ne garantujem 😋 ;) , a ako odes do poste paket te sigurno ceka 🙂

Prošle nedelje mi je D-Express dostavio 2 pošiljke i to jednu u subotu, iako zvanično subotom ne rade. I sledeće 4 pošiljke Temu je uputio na M-ONE, što znači da će D-Express raditi dostavu. Kod zadnje pošiljke postoji promena u broju za praćenje koji više nije RS i 12 brojeva nego AG i 10 brojeva što liči na D-Express. Pretpostavljam da će moći da se posle preuzimanja pošiljke od M-ONE prati ista, da se preusmeri u paketomat ili promeni adresa dostave ako treba. Inače NBG je u pitanju.

Poslednja izmena:
Izmenicna posta ili ti mesto razmene medjunarodnih pošiljki a carina je carina i u pošti imaju kancelariju kroz koju prolaze pošiljke. To ti je slično kao kad se vraćaš iz inostranstva prvo ti granična služba zvekne pečat u pasoš da ti dozvoljavaju ulazak a zatim prolaziš kroz ruke carine.

Da li postoji opcija da se vidi broj porudzbine dostupan za pracenje kada Milšped prebaci dostavu na Dex?

Prošle nedelje mi je D-Express dostavio 2 pošiljke i to jednu u subotu, iako zvanično subotom ne rade. I sledeće 4 pošiljke Temu je uputio na M-ONE, što znači da će D-Express raditi dostavu. Kod zadnje pošiljke postoji promena u broju za praćenje koji više nije RS i 12 brojeva nego AG i 10 brojeva što liči na D-Express. Pretpostavljam da će moći da se posle preuzimanja pošiljke od M-ONE prati ista, da se preusmeri u paketomat ili promeni adresa dostave ako treba. Inače NBG je u pitanju.
izgleda da način dostave sad zavisi od dela grada...kod mene u centru palilule već četvrtu pošiljku podižem čekajući u ogromnim redovima u pošti...jedine opcije koje mi nude su paketomat i odlazak u poštu, kurire ni ne spominju...inače se po kraju vrte potpuno prazna post express vozila, voze 5 paketića, a kad ih pitam za temu kažu to je sve u pošti... :mad:

Temu posiljka poruka stigla za paketomat ako hocu da preusmerim beograd je u pitanju. Kada odem na track stoji da je vec dva dana u pc sombor?! Nista mi nije jasno

Polako počinju da kasne paketi sa temua, paketi pristigli na aerodrom 31vog još nisu podneti na carinski pregled. Izgleda da polako posustaju, uskoro će ovo ličiti kao aliexpress

Данас у сандучету УЦ-ХУ пошиљка од 13.августа.

Polako počinju da kasne paketi sa temua, paketi pristigli na aerodrom 31vog još nisu podneti na carinski pregled. Izgleda da polako posustaju, uskoro će ovo ličiti kao aliexpress
Kada pogledas realno posiljke ne kasne, sve su stizale u roku kojem su oni dali, e sad sto su nas navikli u pocetku da stigne za 10 dana, meni jednom za 8, to je mozda i greska bila jer su nas "razmazili" pa cim nema posiljke 2 nedelje ja kazem gle kasni paket

Moje dve su i dalje u HUB-u (23.8 prvi pivrat ka HUB-u a onda i zadnji isti status 30.08) i polako se blizi rok od mesec dana (04.09) od kako sam narucio posiljke. I Temu mi je naznacio da ce vratiti 220din ako ne stigne do 4-tog a valda mesec dana treba da prodje da bi se zatrazio refund.

Da li smo utvrdili neko pravilo, koliko se čeka za M-One, RSxxxx, od
Status: Preuzeta od pošiljaoca
Do isporuke?

Da li se za DExpress sada više isplati (zbog brzine isporuke) čekati kurira ili preusmeriti na paketomat? Imam jedan u blizini.

Ово ми је рекорд на царини посебно за праћену пошиљку.

Prilozi

• Screenshot_20240903_214542_Pota Srbije.jpg
    Screenshot_20240903_214542_Pota Srbije.jpg
    79.9 KB · Pregleda: 63
Da li vama dex i posalje ponudu za prebacivanje na paketomat? Ja ni ne dobijem da mogu ocekivati kurira u toku dana, vec nagadjam po Temu obavestenjima za isporuku kad ce doci

Nazad
Vrh Dno