Trebalo bi to ubrzo..
Meni u subotu stigla poruka za paketomat, samo sam ignorisao, jer mi je pošta bliža nego najbliži paketomat. Uglavnom, ta poruka stiže dan ranije nego što treba paket da stigne, tako da, očekuj sutra
Pogledajte prilog 456453
Za isporuku na datu lokaciju ne garantujem 😋, a ako odes do poste paket te sigurno ceka 🙂
U lokalnoj pošti je.. LA...HU za dan brže stigao od Temu-aPogledajte prilog 456452
Jel ovo moze da znaci da je paket prosao carinu bez da ce mi naplatiti PDV i ostale troskove? Cekam onaj cuveni projektor
izgleda da način dostave sad zavisi od dela grada...kod mene u centru palilule već četvrtu pošiljku podižem čekajući u ogromnim redovima u pošti...jedine opcije koje mi nude su paketomat i odlazak u poštu, kurire ni ne spominju...inače se po kraju vrte potpuno prazna post express vozila, voze 5 paketića, a kad ih pitam za temu kažu to je sve u pošti...Prošle nedelje mi je D-Express dostavio 2 pošiljke i to jednu u subotu, iako zvanično subotom ne rade. I sledeće 4 pošiljke Temu je uputio na M-ONE, što znači da će D-Express raditi dostavu. Kod zadnje pošiljke postoji promena u broju za praćenje koji više nije RS i 12 brojeva nego AG i 10 brojeva što liči na D-Express. Pretpostavljam da će moći da se posle preuzimanja pošiljke od M-ONE prati ista, da se preusmeri u paketomat ili promeni adresa dostave ako treba. Inače NBG je u pitanju.
Kada pogledas realno posiljke ne kasne, sve su stizale u roku kojem su oni dali, e sad sto su nas navikli u pocetku da stigne za 10 dana, meni jednom za 8, to je mozda i greska bila jer su nas "razmazili" pa cim nema posiljke 2 nedelje ja kazem gle kasni paketPolako počinju da kasne paketi sa temua, paketi pristigli na aerodrom 31vog još nisu podneti na carinski pregled. Izgleda da polako posustaju, uskoro će ovo ličiti kao aliexpress
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari