Danas sam uspeo da ga uparim (ok+crveni taster). Za sad radi.Odnesi daljinski u poslovnicu i zameni ga ako misliš da ne radi.
Tehnička sluzba me nije kontaktirala sve ovo vreme, tako da sam juče zvao i otkazao naloge. Ne menja mi se q11, a i olimpijada je skoro pa gotova...Da podelim i moje iskustvo. Zvao sam ih juče da se raspitam kako mogu da aktiviram 4k s obzirom da imam dve q11ice. Meni nisu pominjali nikakvu opciju da se čeka update software-a, već je napravljen radni nalog da mi se jedna q11 zameni za skyworth. Sad čekam da me kontaktira tehnička služba oko datuma zamene...
Ne budi lenj, prelistaj par stranica unazad pre nego što postaviš pitanje o kom je već naširoko pisano.Pozdrav, vidim da ima mnogo pitanja i odgovora, ali nisam na kraju shvatio. Da li je moguće namestiti hp4024 kao smart tv box i skinuti launcher?
HP4024 je najnovijiKoji je poslednji model irisa? Ocekujem ovi iz mts da mi donesu pa da znam sta da zahtevam ako mi ne donesu najnoviji? Molim odgovor sto pre mogu da stignu svakog casa.
Hvala puno! Extremno brz odgovor!HP4024 je najnoviji
Nazalost ne, zakljucan je SoC, sifru ne znamo, bolje ne pokusavaj nista da ne brickujes box, desavalo se mnogo ljudima koji su probali to.Pogledajte prilog 456372Pogledajte prilog 456372
Pitanje za Urke_
Mogu li preko ovog programa da reprogramiram HP4024
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari