Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Poručio peškire za 0.1$(inače su 8) preko grow to get igre pa da vidimo jel ce to nešto da valja. Ps 2.5 meseci sam zalivao onu prokletu svilu lol

Kladio bi se da ti je pred kraj svako zalivanje skidalo 0,01% 🤣

I ja sam ih zavrsio prekjuce. Skidalo po 0.02 na kraju 😅

Ubijaju procenat gradativno, stojim na poslednjem nivou i odigram kad se setim.

Voli Kinez da se igra sadizma :)

Poslednja izmena:
Ispadne svakako "džabe" što se tiče novca (ne i utrošenog vremena), ali peškiri nisu nešto. Plus je što su baš mekani, ali materijal više podseća na one ovde nadaleko čuvene i naručivane krpe. Kad se obriše njime, koža nije suva kao sa standardnim peškirom. Ja čekam da se usb kabl ponovo pojavi, jer je out of stock, ako ga uopšte vrate, inače mi ne gine treći po redu peškir.

Nisam siguran da ces moci ponovo da igras, mislim da su igricu ukinuli i samo dok ne zavrsis ovaj batch ulazis preko referal linka. Tamo u profilu u app je nema vise.

Nisam siguran da ces moci ponovo da igras, mislim da su igricu ukinuli i samo dok ne zavrsis ovaj batch ulazis preko referal linka. Tamo u profilu u app je nema vise.
Moze ponovo da se igra, ja sam nastavio preko notifikacija, sad je neka "energija" umesto vode.

Nema je, ali može bez problema da se uđe preko invitea kao što kažeš. Može i da se počne ponovo, jer sam ja završio za ovu treću nagradu nakon što su ukinuli ikonicu od igre i startovao ponovo.

Ja ga koristim skoro svaki dan i meni je dobar. Koristim ga za lopte, bicikle, čak i da doduvam gumu na autu. Probao sam jednom da naduvam i dušek ali nije išlo. Kad radi duže od, recimo, 5 minuta, počne da se greje i gasi. Znači, meni je oooodličan za bicikle i lopte, a za nešto veće može da pomogne.
Koji ste kupili? Vidim da ima oznaka od 150w i 20w.

Kupio sam ovaj
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD5,163.18 | Car-mounted Wireless Air Pump Car Portable Air Pump Electric Car Uses Tire Pump To Inflate

Koliko interesantno da nešto košta u US, DE... oko 40€ i da čim staviš Srbiju odmah skoči na 60 🥹

Povampirili se sa cenama...
Ima hrpe stvari koje pratim već duže vreme ili mi stoje u korpi i bar su duplo skuplje sada nego pre par meseci.

Nego...

https://a.aliexpress.com/_EJ2c7gV

25e Tempotec Sonata BHD DAC dongle, najniža cena koju sam video do sad, preko Super Deals sekcije u aplikaciji...
Koristim isti na telefonu, dosta jak izlaz, ima i balanced izlaz, tera Artti T10 planarne IEM bez problema. Jedina mana im je samo 16 koraka za volume (i tanak kablić)...

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi samo da piram na maticnoj od kompa mi ne radi m.2 port pa sam hteo da vas pitam ako imate da mi predlozite neki m.2 enclosure da valja za nekih 3k din a imam m.2 samsung 970 evo plus 500 gb?

Pozdrav ljudi samo da piram na maticnoj od kompa mi ne radi m.2 port pa sam hteo da vas pitam ako imate da mi predlozite neki m.2 enclosure da valja za nekih 3k din a imam m.2 samsung 970 evo plus 500 gb?
O ovome ti je Sale pricao

Uzmi samo X4 varijantu, da bi izvukao maksimalne performanse. Licno ga koristim i zavrsava posao 👌

Hvala na preporuci 😁

Em su digli cena skoro na KP novo, em vise kuponi ne važe za Srbiju. Ranije je moglo po 2-3 verzije, za određenu cenu, uz dodavanje par slova, sad nijedan. Završio sam sa njima.

Koliko interesantno da nešto košta u US, DE... oko 40€ i da čim staviš Srbiju odmah skoči na 60 🥹

To ima veze sa Tigrovima iz Palminog zoo vrta :D

Drugari, da li ima neka slušalica (klasična kao nekada Banana telefon) za tip c mobilni ?

nešto ovako, možda malo bolje

Poslednja izmena:
Ja uzeo neku igracku, al je bas okej :D
8e , ide dosta brzo, baterija negde oko 20-25min gura

Pogledajte prilog 456470

Deluje mi na slikama da koristi standardnu 18650 bateriju, možeš da je zameniš vrlo lako baterijom većeg kapaciteta i dobiješ 60+ minuta vožnje :)
(naravno i vreme punjenja će biti duže ako koristiš originalnu elektroniku koja je ugrađena u autić).

Neko je skoro kacio link za gamepad, ali ne mogu da nadjem na poslednjih desetak strana. Moze i link za naki manjih dimenzija za deciju saku. Wirelles

Deluje mi na slikama da koristi standardnu 18650 bateriju, možeš da je zameniš vrlo lako baterijom većeg kapaciteta i dobiješ 60+ minuta vožnje :)
(naravno i vreme punjenja će biti duže ako koristiš originalnu elektroniku koja je ugrađena u autić).
Nije 18650, 14500 koristi manjih dimenzija...

Nije 18650, 14500 koristi manjih dimenzija...

malo spamujem temu, a da li možeš da "ubudžiš" 18650 ? Našao sam na pijaci, neki likovi su kupili paletu sa Amazona i prodaju povezane i zapakovane 4 baterije 18650 za 500 dinara, ali može to i manje :D koju bi elektroniku mogao da ubacim za punjenje ove 4 baterije ?

Nazad
Vrh Dno