Ja imam Supernovu bakar i ipv6 port forward mi radi odlicno.kao da to ima veze, ko ce se kaciti na vas forwardovan port preko ipv6 i da imate ?
Da li je beše mts ili yettel imao ponudu za optiku da ponude da pokriju penale za raskid kog bivšeg operatera?
Zatraži IDP broj dan posle isteka UO . To moras uraditi u poslovnici , reći da raskidaš sve usluge i pozvaće te , bar je tako do sada bilo .Ističe UO Box2 na MTS optici. Tu su dodali i besplatan TV, do kraja UO.
Dakle, prvenstveno mi interesuje intenet konekcija. TV ako je gratis, može, ali nije obavezno.
Ovo bi mi bile opcije, pa molim za predlog gde ću najjeftinije proći (na 2 godine):
- produženje UO sa MTS
- nova UO, na novoj adresi, sa MTS (već sam ovo radio ranije)
- yettel (mana CG nat, morala bi doplata za IP)
- yunet
- može i SBB, imam instalaciju
Vidim da ljudi dobijaju, kao postojeći korisnici, 24x 50%. Šta se može dobiti kao novi korisnik MTS?
Hvala!
Na papiru makar & u teoriji namena tog IDP broja je da korisnik nema prekid usluge... a sad kako praksa izgleda.To znači da se mora biti bez usluge ikakve u medjuvremenu![]()
Pa nećeš je ni imati , ali moraš sačekati istek UO ili pre vremena raskinuti UO i potpisati sa Yetelom , tako da možeš njih imati kad oni dođu . O dolasku se dogovoris sa nekim iz Yetela i tada vratiš opremu MTSu , kada ti instaliraju svoju . Niko ti ne brani da imaš više provajdera.To je malo bezveze i nema ni logike neke, valjda je njima bitno da im platim sve račune, što i nameravam, unapred ako treba, neka oni ugase pre isteka nije problem.
Naravno zakonski je verovatno to zavrzlama da se odradi, problem je što Yettel zavisi od njih i nema svoju infrastrukturu.
Deal breaker je kako god u mom slučaju, ni jedan dan bez usluge nije prihvatljiv a bilo bi ih više.
Sest godina optika, ni ne znam kakva je podrska za to jer je nikad nisam pozvao jer sve radi stabilno i brzo.Ljudi kako ste vi zadovoljni sa MTS optikom?
Korisnicka podrska, stabilnost interneta?
Ne bi imao prekid usluge. Poenta idp broja i jeste da ne dolazi do prekida usluge. Znači koristiš mts dok ti ne dođu monteri yetela. Oni spoje svoju opremu i raskače mts. Nakon toga tek vraćaš mts-u njihovu opremuDeal breaker je kako god u mom slučaju, ni jedan dan bez usluge nije prihvatljiv a bilo bi ih više.
Zanimljivo, logično zapravo, mada jasno sam rekao ovima što su zvali i objasnio u čemu je problem, rečeno mi je da mora nakon isteka, zvaće ponovo za 10-15 dana pa ću da vidim opet.Ne bi imao prekid usluge. Poenta idp broja i jeste da ne dolazi do prekida usluge. Znači koristiš mts dok ti ne dođu monteri yetela. Oni spoje svoju opremu i raskače mts. Nakon toga tek vraćaš mts-u njihovu opremu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari