meni su razvuklji optiku od bandere do kuce ima 20 metara mozda i malo vise. ide bandera pa trotoar pa dvoriste 15 metara pa kuca pa kroz kucu jos nekih 10 metara.Pa postaviće nove bandere to bar nije problem.
meni su razvuklji optiku od bandere do kuce ima 20 metara mozda i malo vise. ide bandera pa trotoar pa dvoriste 15 metara pa kuca pa kroz kucu jos nekih 10 metara.Pa postaviće nove bandere to bar nije problem.
Ne bi trebaloDa li za uvođenje optike ucenjuju korisnike fixnom telefonskom linijom? Pitam pošto sam odjavio fixni telefon jer ga ne koristim...
Kako mislis "Ne bi trebalo" kad je fiksna linija OBAVZNA ako zelis optiku? Kako mislis to ne bi trebalo, ako mislis tehnicki DA ne treba, ali ako je Mts optika DA neophodno je.Ne bi trebalo
Jesi li pogledao link koji sam ostavio?Kako mislis "Ne bi trebalo" kad je fiksna linija OBAVZNA ako zelis optiku? Kako mislis to ne bi trebalo, ako mislis tehnicki DA ne treba, ali ako je Mts optika DA neophodno je.
Upravo to al ne razume decko sta mu objasnjavam.Ne nego te teraju jer ni jednu drugu uslugu u MTS-u osim mobilne telefonije ne možeš da uzmeš / uvedeš ako nemaš uslugu fixne telefonije. To smatraju za primarnu uslugu a internet i TV usluge su "add-on" / dodatne usluge.
Ne ide supernova. Ide yunet i yettelDa li ovaj yunet,supernova mogu da idu kroz instalacije od MTS-ove optike s' tim da je u zgradi prosla infrastruktura za MTS-ovu optiku a svi ovi navedeni vuku od njih jel?
A znaci kad pise TO ? Na stubicu 🙈Da to je OK(opticki kabl) ciji je ne znam i dal ce pustati za fizicka lica kako mi da znamo na osnovu rupe? Naravno da ce se koristiti najverovatnije za internet a cija je optika ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari