Potvrđujem.Prikazuje u listi transakcija, ali kad se ode na detalje transakcije - ne prikazuje.
Za dolaznu transakciju ne mogu da vidim detalje u novoj aplikaciji. Ali poslednja takva je bila pre nekoliko nedelja, tako da čekam sledeću platu pa ću videti da li će tu imati detalje.
Ja sam tako i mislio, ali nam @TinkyWinky i @uji dadoše lažnu naduNeće to biti ono što vi mislite, pod digitalne kartice, to će biti ono kao u RF. Ne virtuelne kao u Intesi.
Steta, bas sam se obradovao i ja toj novini.. 😒
Ovo bi bilo sramota ako se "uskoro" desi.
Jeste vala cudno ono zbirno prikazivanja stanja sa razlicitih racuna.Ma, aplikacija je reklamni pano.I ono prikazivanje zbirnog stanja je nešto najodvratnije. Bar mi stižu obaveštenja, kako tako pa ima neka korist od nje. Web je od početka moj primarni način korišćenja svake banke, pa ćemo da vidimo hoće li biti malo uljudniji.
Na MicroG izbacuje popup „Allow Yettel Bank to register for push notifications“ i ponuđeno Allow ili Deny. Tako da, vezane su za Play servise.Jesu obaveštenja aplikacije nešto divno, ali nisu nepogrešiva, jer kao što raspravljasmo neki dan, neki telefoni izgleda nešto blokiraju i za to nema rešenja. Kapiram ja da je njima SMS skup u današnje vreme, ali onda treba da testiraš kako stvar funkcioniše na što više razlitičih telefona. Nemamo svi Samsung i iPhone.
Juce instalirao aplikaciju i to je prva stvar koja mi se nije svidela. I to moze da se lako resi, negde u podesavanjima naloga da se omoguci opcija da se izabere koji ce jedan prikaz da bude podrazumevan. I tako svako namesti za sebe. Ko hoce sumarno sve, ko samo dinarski tekuci itd.Jeste vala cudno ono zbirno prikazivanja stanja sa razlicitih racuna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari