Znaci yetell turisticka kartica nakon sto potrosis 50gb mozes recimo svaki put dopunis 50gb za 1000din na 30 dana?@booby to je novogodišnji dodatak kada 10GB postaju 100, a samo je u godini rebrendiranja Telenora u Yettel napravljen izuzetak pa pušten aprila i maja, inače ide decembra i januara. Osim 24GB za 1024 dinara u mts-u i Yettel turističkog paketa od 1400 dinara sa inicijalnim saobraćajem od 50GB, odnosno mogućnošću dopune iste količine za 999 dinara, ništa drugo.
Napomena: u slučaju neaktivnog paketa, troši se kredit pa je neophodno preko Yettel aplikacije sa drugog interneta re/aktivirati dodatak ili produžiti važenje narednih 30 dana.![]()
Tako je. To je data kartica sa takvim paketom. Zato se i troši kredit po obračunu za data kartice ako nije aktivan dodatak.Znaci yetell turisticka kartica nakon sto potrosis 50gb mozes recimo svaki put dopunis 50gb za 1000din na 30 dana?
To je standardni dodatak za Moj pripejd generalno. Oni u suštini nemaju drugu tarifu, samo se inicijalni bonus razlikuje kod novih kartica, ali su i Sve Cool kartice tehnički gledano isto Moj pripejd.Kada se kupi mts super turist kartica za 1800din dobija se 200gb na 30 dana i nakon toga ne moze da se obnavlja tih 200gb? Nego reci mozes 24gb za 1000din?
Hvala na infoTako je. To je data kartica sa takvim paketom. Zato se i troši kredit po obračunu za data kartice ako nije aktivan dodatak.
To je standardni dodatak za Moj pripejd generalno. Oni u suštini nemaju drugu tarifu, samo se inicijalni bonus razlikuje kod novih kartica, ali su i Sve Cool kartice tehnički gledano isto Moj pripejd.
Smatram da nema razloga da kupuješ turističku mts karticu kad je bolje da prebaciš neki broj u Globaltel. Oni ti pošalju pošiljku sa povratnicom u kojoj su sim kartica sa privremenim brojem uz zahtev za prenos broja koga potpisuješ i kurir vraća nazad Globaltelu. Kad nakon prenosa uplatiš kredit pa uzmeš Freepaid makar od 1000 dinara (2+30GB), zoveš ih na 06771234 ili im pišeš na fb da ti dodele 200GB za prenos i sveukupno te sleduje 232GB koje uplatom makar 5GB za 30 dana od 340 dinara samo produžavaš i to je to, ali može i bilo koja kombinacija sa internetom.
Throttling, odnosno ograničavanje saobraćaja se radi prema segmentaciji korisnika (pretplatnom modelu, paketima ili aktivnim tarifnim dodacima) te svaka grupa dobija najvišu brzinu prema određenosti. Drugi faktor, na koga više sumnjam, je preopterećenost bazne stanice. Pošto okupiraš zauzeće protoka po većem prioritetu (prim. aut. npr. 4G+ 4CA konekcijom), a pored tebe hoće da se nakače još korisnika na mrežu, za njih nema dovoljno da se preraspodeli ostatak raspoloživog dometa i sistem (ili neko u centrali ručno) te isključi. Ako nije presudno da gledaš u najvišem kvalitetu, smanji na niži (720p recimo ako je slučaj da si pratio na 1080p) pa vidi da li se to ponavlja.Da li je Yettel kojim slucajem ogranicio internet prepaid korisnicima?
Gledam emisiju na YT i pukne veza pa restartujem ruter. Sta da radim?
Inace stize i potvrda na sms sa jmbg i imenom i prezimenom na koga je registrovan broj kad se zavrsi procedura registracije kao i broj telefona.Na srpskom i engleskom ide sms:Oduvek me je nerviralo sto nekadasnji Telenor i mts nikad korisnicima nisu davali bilo kakvi dokument o registraciji broja.
U Telenoru si nekad morao da molis da ti daju Zahtev za registraciju (na kome lepo pise broj i podaci korisnika), a u mts-u kopiju Izjave o legitimnom koriscenju broja. Ako im vec ostavljamo podatke, red bi bio da dobijemo neki dokument. VIP, odnosno A1, oduvek je bio azuran po tom pitanju, tamo prilikom registracije ili zamene prepaid kartice uvek dobijate dokument, tako da ne dolazi do ovakvih zabuna. Mislim da je to njihov propust, a ne nas, korisnika.
Ne znam da li su u medjuvremenu promenili nesto, ali zbog obavezne registracije, koja je u toku, zahtevacu u poslovnicama i jedan primerak za sebe da sam registrovao broj, da ne bi doslo do opisane situacije.
Hvala ti na odgovoru.Throttling, odnosno ograničavanje saobraćaja se radi prema segmentaciji korisnika (pretplatnom modelu, paketima ili aktivnim tarifnim dodacima) te svaka grupa dobija najvišu brzinu prema određenosti. Drugi faktor, na koga više sumnjam, je preopterećenost bazne stanice. Pošto okupiraš zauzeće protoka po većem prioritetu (prim. aut. npr. 4G+ 4CA konekcijom), a pored tebe hoće da se nakače još korisnika na mrežu, za njih nema dovoljno da se preraspodeli ostatak raspoloživog dometa i sistem (ili neko u centrali ručno) te isključi. Ako nije presudno da gledaš u najvišem kvalitetu, smanji na niži (720p recimo ako je slučaj da si pratio na 1080p) pa vidi da li se to ponavlja.
Ne može. Trebate da uplatite kredit ( minimalno je 200 kod A1 i mt:s ako se ne varam, kod Yettel je minimalno 300 dinara ) i onda nakon uplate kredita možete podneti zahtev za prelazak u drugu mrežu ( mt:s, Yettel, Globaltel ) .da li moze da se prenese broj iz A1 ako je u mirovanju bez uplate dodatnog kredita
Ne može, jer se automatski odbije podnesak zahteva i kao razlog odbijanja operator primalac iz centralne baze dobije poruku da je broj u mirovanju. Kredit mora da bude u roku važenja.da li moze da se prenese broj iz A1 ako je u mirovanju bez uplate dodatnog kredita
Isti slučaj, aktivirao preko USSD menijaОнај тупави Глобалтел цео дан ми не прихвата активацију пакета путем апликације.
Juce kupio Globaltel karticu i bez problema sam gledao emisije sa zahtevne Federalne televizije. Onih 5 GB mi je otislo za nepunih sat vremena, sto nije slucaj sa Yettelom.Throttling, odnosno ograničavanje saobraćaja se radi prema segmentaciji korisnika (pretplatnom modelu, paketima ili aktivnim tarifnim dodacima) te svaka grupa dobija najvišu brzinu prema određenosti. Drugi faktor, na koga više sumnjam, je preopterećenost bazne stanice. Pošto okupiraš zauzeće protoka po većem prioritetu (prim. aut. npr. 4G+ 4CA konekcijom), a pored tebe hoće da se nakače još korisnika na mrežu, za njih nema dovoljno da se preraspodeli ostatak raspoloživog dometa i sistem (ili neko u centrali ručno) te isključi. Ako nije presudno da gledaš u najvišem kvalitetu, smanji na niži (720p recimo ako je slučaj da si pratio na 1080p) pa vidi da li se to ponavlja.
Novine i kod A1 na Hello stranger brojevima. Sada je poklon dobrodoslice 100 GB, koji se u naredna 3 dana dopunom od 500 RSD produzava na 10 dana.
Posebno je zanimljiv dodatak Welcome Unlimited GB za 30 dana, cena 1999 RSD. Ne znam samo da li taj dodatak moze samo jednom moze da se aktivira ili je rec o redovnom dodatku.
Evo linka:
![]()
Hello Stranger
Treba ti prepaid internet u Srbiji? 100 GB bonus dobrodoÅ¡lice za 500 RSD. eSIM možeÅ¡ da kupiÅ¡ online. Dodatak za neograniÄene GB na mesec dana. Saznaj viÅ¡e.a1.rs
Moze i na kiosku ranije sam kupovao kartice tj bilo je ranije i hello stranger ili uzmes online esim i napravis nalog na a1 portalu a moze se i zameni taj esim za fizicku u poslovniciMalo jeftinije od Vikend neta, ali cimanje što svaki put mora da se ide do njih.
Na kakvo cimanje mislis?Malo jeftinije od Vikend neta, ali cimanje što svaki put mora da se ide do njih.
Pa moras stalno novu sim karticu ili esim ako imaju da nabavljasNa kakvo cimanje mislis?
Neogranicen net - ima li ipak nekog ogranicenja/uslovljavanja ili je stvarno NEOnet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari