Šta je novo?

[PS4, PS5] Gran Turismo 7

Nedeljni zadaci su bili jedini koji su me držali za igru, iako su i oni dosadili bili ali ajde, čisto da se odvoza nešto pa zašto onda ne to, jer sve drugo je tek horor.
MP je izgubio smisao odavno, sve se nada čovek da će nešto da promene po tom pitanju, ali ne vredi, neće.
Iako je u principu vrlo prosto to da odrade, jer sve je već napravljeno u samoj igri, pravila samo treba drugačije da se postave.
Džabe se trude i oko fizike, jeste malo bolje sa zadnjim patchom ali u suštini igra je arkada čista.
AI je katastrofalan, u principu da nema VR ne bih ni razmišljao o toj igri, mada više i ne razmišljam, otkako sam krenuo iRacing da igram.
Čak je i AI u iRacing miljama ispred GT7, o ostalim aspektima je suvišno i pričati, sve i da GT7 nekako nadomesti sve druge nedostatke, spottera neće nikad ubaciti kao feature.
Ali dobro, ima svoju publiku GT7 sigurno, nije djubre igra svakako, samo je daleko od ozbiljne simulacije i doživljaja, udješ izadješ i gotovo.

Nedeljni zadaci su bili jedini koji su me držali za igru, iako su i oni dosadili bili ali ajde, čisto da se odvoza nešto pa zašto onda ne to, jer sve drugo je tek horor.
MP je izgubio smisao odavno, sve se nada čovek da će nešto da promene po tom pitanju, ali ne vredi, neće.
Iako je u principu vrlo prosto to da odrade, jer sve je već napravljeno u samoj igri, pravila samo treba drugačije da se postave.
Džabe se trude i oko fizike, jeste malo bolje sa zadnjim patchom ali u suštini igra je arkada čista.
AI je katastrofalan, u principu da nema VR ne bih ni razmišljao o toj igri, mada više i ne razmišljam, otkako sam krenuo iRacing da igram.
Čak je i AI u iRacing miljama ispred GT7, o ostalim aspektima je suvišno i pričati, sve i da GT7 nekako nadomesti sve druge nedostatke, spottera neće nikad ubaciti kao feature.
Ali dobro, ima svoju publiku GT7 sigurno, nije djubre igra svakako, samo je daleko od ozbiljne simulacije i doživljaja, udješ izadješ i gotovo.
ja vozim na balkan sim hubu,bacite pogled,koga zanima,dobra organizacija,vozi se gt7,acc,wrc,dirt..
vecina trka se prenosi na yt,a vozaca ima svih nivoa,svako moze naci sta mu odgovara...

ja vozim na balkan sim hubu,bacite pogled,koga zanima,dobra organizacija,vozi se gt7,acc,wrc,dirt..
vecina trka se prenosi na yt,a vozaca ima svih nivoa,svako moze naci sta mu odgovara...
POtvrdjujem za BalkanSimHub super ekipa, ali zbog njih slabije i vozim GT7, navukli su me na ACC i od tad mi je GT7 spao samo na pravljenje slika, liverija i na weekly chalenges i eventualno dnevni maraton ako sam raspolozen. JEdnostavno sve sto je @sammy spomenuo za iRacing je ista prica i za ACC vs GT7. Jednom kad sam osetio cari grida od 60 automobila GT7 sa svojih 16 automobila mi je jadan i tuzan. Jos uvek cekam tupavi VGT Citroen da se pojavi sad ce skoro 2 godine da upotpunim kolekciju automobila. Sto se tice nove fizike , op meni je losa, pokvarili su mi oko 300 tunova automobila i jednostavno nemam snage da ih sve prepravljam da bi mogao da ih koristim u trkama, tako da jednostavno sama se igra polako sklonila iz fokusa.

Poslednja izmena:
Jel ova muzicka trka na pocetku igre, mora da se odigra, mali klinac nikako da predje a ja nikako da uhvatim vreme.

Jel ova muzicka trka na pocetku igre, mora da se odigra, mali klinac nikako da predje a ja nikako da uhvatim vreme.
Mislim da ne mora, da je to "ready to play" tj dok se ne skine glavni deo igre.

Ćao ekipa,
Planiram kupovinu volana. Nakon detaljnog istraživanja svelo se na dva modela: THRUSTMASTER T300 RS GT Edition i Logitech G923.
Na KP nov G923 je nekih 250-255e dok za nov treba oko 340-350e(Ima polovnih za 300 ili nešto manje u garanciji i u mint stanju), tako da su cenovno tu negde da kažem.

Na G923 mi se više sviđaju pedale zbog progresivne kočnice, dok mi se na T300 više sviđa mehanizam volana pa i sam volan.
Modovanje T3pa sa LoadCell-om traži još dodatnog ulaganja gde se onda dolazi do neke cifre gde bih mogao da gledam DD rešenja ali mi to nije opcija jer ne bih nešto previše novca trošio na ovaj hobi.

Recenzije na Youtube mi nisu pomogle jer niko od njih nije objektivan već kako se ko prodao za reklamu.

Da li je neko imao priliku da proba oba, i šta bi preporučili?

Hvala

Nadam se da ce da ubace i nagrade iz Londona, fali mi AM Valkyrie za extra menu. 😅

Nazad
Vrh Dno