Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Artikli koje ne treba kupovati na temu sajtu su sekire, nozevi, igle, oprema za tetoviranje, stomatoloska oprema, cajevi, macevi, spricevi, medicinska oprema, sanitetski materijal, lekovi, cucle za bebe i slicno.
Takodje kada neko kupi npr 10komada istog artikla, to se smatra pijacnom robom (roba namenjena preprodaji).
Te posiljke se zadrzavaju na carinjenju i ne salju se u dostavu.

Pogledajte prilog 455028

Ima li jos neko problem sa ovim? Inace povezao sam karticu na dva naloga pa mozda zato
Evo upravo to isto se desava i na mom nalogu. Nisam otvarao drugi nalog, niti karticu vezivao za neki drugi Temu nalog...znaci imam samo 1 nalog. Danas sam otkazao 1 proizvod koji je juce prepodne bio placen i tada mi se prvi desilo da novac ne mogu da ostavim na nalogu za sledecu kupovinu, nego sam morao da prihvatim povracaj na karticu. Ta posiljka koju sam danas smanjio za taj 1 proizvod jos uvek nije ni sastavljena, niti poslata. E sad ... interesantno je da sam evo veceras pregledao cene za posiljku koju sam danas dobio u ruke, video da mogu 300 din da povratim na osnovu korekcije cene, ali me ponovo ne pusta da novac ostavim na nalog, vec da preusmerim na karticu. Isto to i kod mene pise.

Evo upravo to isto se desava i na mom nalogu. Nisam otvarao drugi nalog, niti karticu vezivao za neki drugi Temu nalog...znaci imam samo 1 nalog. Danas sam otkazao 1 proizvod koji je juce prepodne bio placen i tada mi se prvi desilo da novac ne mogu da ostavim na nalogu za sledecu kupovinu, nego sam morao da prihvatim povracaj na karticu. Ta posiljka koju sam danas smanjio za taj 1 proizvod jos uvek nije ni sastavljena, niti poslata. E sad ... interesantno je da sam evo veceras pregledao cene za posiljku koju sam danas dobio u ruke, video da mogu 300 din da povratim na osnovu korekcije cene, ali me ponovo ne pusta da novac ostavim na nalog, vec da preusmerim na karticu. Isto to i kod mene pise.
Pisi korisničkoj službi, ja dobih kupon 20% na sve

Screenshot_2024-08-22-16-07-32-660_com.einnovation.temu-edit.jpg

Znači političari d aim pozavide, bukvalno iz frizidera iskaču. Probali neki kruzni dozator za pahuljice, ma kakvi eno ga skuplja prašinu ne može p od pahuljica da prodje kroz njega.

Držaću se AE

Nemam pojma ali od preko 150 porudzbina na AE nisam naišao na proizvod da je toliko omašio primenu. Ovo može za sitne šrafiće da sw koristi, kakve crne pahuljice odmah zaglavi.

Koji smartwatch preporučujete sa Temua po kvalitetu senzora i health i fitness programa?

Koji smartwatch preporučujete sa Temua po kvalitetu senzora i health i fitness programa?
Mislim da ti je bolje da na KP nadjes neki Xiaomi smart band (4-5-6) ako hoces da pratis neke bazicne stvari, nego da rizikujes sa Temu i AE i njihovim kopijama.

Imam na ruci sad redmi band pro
Ali treba mi pravi sat sa čeličnim kućištem i kaišem a ne fitness narukvica. Xiaomi satovi koliko vidim nemakžju čelik a koštaju 100+ evra

Ja sam narucio za kevu 2 čaršava i 2 jastucnice za 1800 dinara besplatna postarina odmah su mi skinuli sa kartice , zadnji rok za isporuku 24 septembar , nikad nisam narucivao nista iz kine videcemo kakvo ce biti prvo iskustvo sa temu.

Prvi put poručio sa Temu, iskoristio one kupone za 90%, ili koliko već, dodao dve stvari, glavna neki kilo ključ koji je i skuplji.
Paket došao u paketomat, cepnuta vreća samo koliko je velika kutija za kilo ključ, i naravno njega nema.
Ovo mi je i prvi put da mi je nešto ukradeno od kad poručujem sa AE i sl.

Nije vezano za Temu, sa druge je platforme ali uopšte u LP su navikli da štipaju, otvaraju pa i da donose pošiljke sa pocepanom ambalažom ako im se ne svidja (bilo možda dvaput). Ne želim da ulazim u to ko to radi ali sam upozorio poštara da ne donosi takve pošiljke a postoji i kontrolor pa neka prijavi i da me zovu po pošiljku ako smeju, bolje mi je da pokrenem spor bez obzira na ishod nego da misle da su bogovi. Znam kako funkcioniše od prijema preko poštara i na kraju do primaoca a to za paketomate preuzimajte u radno vreme pošte i čim je otvarano odmah u poštu i kod kontrolora neka pravi zapisnik sa vremenom prijave, zabeleženo je vreme otvaranja paketomata a njihove priče to je posao posebne službe ne piju vodu.

Uvek možeš da radikalizuješ protest polivanjem benzinom ako poštar ignoriše tvoje upozorenje

@Boqy

Zbog ovakvih situacija snimajte otvaranje paketomata i izgled paketa ( vrece ).
Za svaku nepravilnost pisite prijavu.

Prvi put poručio sa Temu, iskoristio one kupone za 90%, ili koliko već, dodao dve stvari, glavna neki kilo ključ koji je i skuplji.
Paket došao u paketomat, cepnuta vreća samo koliko je velika kutija za kilo ključ, i naravno njega nema.
Ovo mi je i prvi put da mi je nešto ukradeno od kad poručujem sa AE i sl.
Nije ukradeno, nego je lose upakovano, pa je kljuc probio vrecu i ispao negde usput ko zna gde. Ja sam imao probijene vrece, takodje zato sto neki predmeti koji su ostriji nisu bili upakovani adekvatno, pravo je cudo da nisu ispali.

Temu se izgleda usaglasio sa našom poštom pa i oni odugovlače malo.. Već 3 dana obrađuju paket

Da podelim svoje iskustvo. Poručio 11.8. paket, kod mene je danas. Ponuda na Temu je manja, ali dostava je brža, statusi pošiljke transparentni. Paket je trebao doći na poštin paketomat, ali su me zvali da podignem da ne bih čekao. Moj šok kad sam došao u deo pošte za dostavu: svuda razbacani Transfera paketi, sigurno njih 500-600, da li je moguće da ljudi kupuju toliko i da im je draži Temu nego Ali?

Nije ukradeno, nego je lose upakovano, pa je kljuc probio vrecu i ispao negde usput ko zna gde. Ja sam imao probijene vrece, takodje zato sto neki predmeti koji su ostriji nisu bili upakovani adekvatno, pravo je cudo da nisu ispali.
Možda, al teško da probuši onu njihovu vreću, ključ je u plastičnoj kutiji koja nije ni mala toliko, niti ima oštre ivice. Te vreće se ne cepaju lako ni kad ih namrno otvaraš.

Prijavio sam pošti i tražio od Temu da šalju opet.

Mislim da neće slati opet, mislim da oni samo vrate pare. Javi u svakom slučaju.

Jel postoji sansa da temu naplacuje u EUR posto mi je ta kartica? Trenutno ide iz RSD pa banca intesa izgleda pretvara to EUR po nekom neverovatnom kursu :D
Ne postoji. Plaćaj zelenom Visa Classic Debit deviznom ili Visa internet karticom. Uz Visa inspire šarenu ide trostruka konverzija (RSD->EUR po kupovnom banke, a EUR->RSD je po Visa exchange rate, kao što bi i inače bilo kada koristiš deviznu karticu, jer je prihvatilac u inostranstvu).

Jel ste uspeli da vam posalju paket za manje od 1700din?

Ja sam narucio za kevu 2 čaršava i 2 jastucnice za 1800 dinara besplatna postarina odmah su mi skinuli sa kartice , zadnji rok za isporuku 24 septembar , nikad nisam narucivao nista iz kine videcemo kakvo ce biti prvo iskustvo sa temu.
Update: Vec mi je na mejl stiglo da je navodno poslato vec i neki broj posiljke mi je dat.

Možda, al teško da probuši onu njihovu vreću, ključ je u plastičnoj kutiji koja nije ni mala toliko, niti ima oštre ivice. Te vreće se ne cepaju lako ni kad ih namrno otvaraš.
Na dva paketa sam imao probijene te njihove vrece zbog neadekvatno upakovanih proizvoda. Ako je taj kljuc bio u kutiji onda moguce da kod tebe nije slucaj.

Prijavio sam pošti i tražio od Temu da šalju opet.

Neko te tresno za moment ključ to je sasvim sigurno, sada samo pitanje ko. Ako bi se kladio, kladio bi se da je neko od "naših".

Nazad
Vrh Dno