Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Ima li neko iskustva sa porucivanjem onih tanjih futrola za laptop (tzv. laptop sleeve), trebalo bi mi za laptop od 15.6 inca koji je malo "kabastiji", tako da sam mislila da uzmem za 17 inca, ali u vecinu takvih proizvoda kada udjem, vidim da je najveca velicina 16 inca, tako da da li neko ima iskustva sa tim i da li je istinito merama u cm koje su napisane u opisu? Konkretno, ova mi se cini najzanimljivije: link

Jel radio nekome kod "tai55840", koji navodno umanjuje cenu za 30% (max 1000) za nove naloge? Ja napravio novi, ali ne prihvata mi kod (paket je oko 3500)

Jel mora da bude aplikacija na novom telefonu (koji vec nije koriscen), da se verifikuje mejl adresa?

Ja sam na drugi tel i email(verifikovao) i prihvatilo je popust, isto ime,adresa, kartica.

U redu gde je naslov "detalji proizvoda".

Nemojte praviti liste i ubacivati u korpu ono sto ne nameravate odmah da kupite !!!
Za vecinu proizvoda ce cena u kratkom roku otici gore !!!

Ovo je "eksperiment" na nekoliko naloga u poslednjih par dana i svuda je isto

To nema nikakve veze. Dešava se da cene idu gore nakon što neko kupi artikal, pa onda posle izvesnog vremena pojeftine natrag.

A držim i neke artikle u korpi po mesec dana i cene se uglavnom i ne menjaju.

Za vas kojima je nesto naplaceno za PT...RS posiljke

Sta pise na paketu ?

bar kod
posiljalac : TRANSFERA....
primalac

posebna dopunska usluga
vrednost porudzbine i masa porudzbine

postarina : po ugovoru
nacin placanja : posiljalac po fakturi

da li kod vas pise nesto drugo ?

eksterna sifra : xxx... Transfera

Za TEMU posiljke nema dodatne naplate - reklamirajte svaki pokusaj naplate !!!

Neka TEMU , Transfera i PE razjasne ko "lovi u mutnom".
TEMU-PTT.jpg

@Corvus Corax

Da li si ubacivao proizvode koji su bili na ekstra popustu i redovna cena je 2-3-4 puta veca ?

Da li posle par dana mozes da ih kupis po akcijskoj ceni ?

Jel postoji sansa da temu naplacuje u EUR posto mi je ta kartica? Trenutno ide iz RSD pa banca intesa izgleda pretvara to EUR po nekom neverovatnom kursu 😀

@Corvus Corax

Da li si ubacivao proizvode koji su bili na ekstra popustu i redovna cena je 2-3-4 puta veca ?

Da li posle par dana mozes da ih kupis po akcijskoj ceni ?
Naravno. Dešavalo se da prođe akcija (zna da se promeni cena oko ponoći po CET vremenu), ali neretko su dostupni ponovo po toj ceni nakon par dana. Vrte se akcije.

Zašto citiraš poruke iz druge teme o praćenju pošiljaka ovde, pa odgovaraš ljudima i ovde i tamo?

@Corvus Corax

Onda je verovatno fazon kao na AE - za svakog vazi drugaciji algoritam

Zasto ponavljam poruke ? - Zato sto u vezi Temu imamo jos mnogo toga da naucimo , a mnogi ne prate sve teme.
Ili konkretno ovo oko dodatne naplate vise spada pod ovu temu nego pod Pracenje posiljki.

Ne znam odakle ti to 😀 Na sms mi pise da je potroseno RSD, a potom stanje kartice u EUR, sigurno nije pametno da se nastavlja ovako
Placao si kreditnom?
Ja sam napravila jednokratnu virt karticu i ne znam sto mi mi...odaberem kreditnu...stavila tacnu sumu, pisalo da mi je potroseno u dinarima ali je posle preslo u eure...medjutim kada pomnozim tu sumu u eurima sa kupovnim kursom za 1€ dobijem tacno toliko koliko je kostalo u dinarima..
S tim da sam porucila 09.08...pa mi to dodje na naplatu 10.09...
Sve u svemu dodje mi na isto...a mogu da platim od sledece plate...

Zasto ponavljam poruke ? - Zato sto u vezi Temu imamo jos mnogo toga da naucimo , a mnogi ne prate sve teme.
Ili konkretno ovo oko dodatne naplate vise spada pod ovu temu nego pod Pracenje posiljki.
Prvo, nemoj to da radiš. To je crossposting i to nije u redu. Duplira se sadržaj i nema potrebe voditi isti razgovor u više tema.

Drugo, o tome je već bilo reči u ovoj temi i više ljudi je već podelilo svoja iskustva sa pokušajem naknadne naplate od strane Post Express-a, uključujući i mene. I ta iskustva imaju epilog. Tako da nema potrebe ponavljati iznova i iznova, pogotovu nema potrebe da ljudi pitaju u temi tamo, a ti crosspostuješ ovde.

Ovaj Temu kao da je vidovit.
Posto nemam devizni racun nego Intezinu internet karticu, danas odem da upatim sredstva da porucim nesto sto sam nasao jeftinije nego na Aliexpress-u i gle cuda, juce ta stvar kostala nesto vise od 1800 dinara, a danas kad sam uplatio sredstva da porucim nesto vise od 2300 dinara
Ali nema veze i dalje je jeftinije, a postarina besplatna ako se nesto ne promeni.

Ovaj Temu kao da je vidovit.
Posto nemam devizni racun nego Intezinu internet karticu, danas odem da upatim sredstva da porucim nesto sto sam nasao jeftinije nego na Aliexpress-u i gle cuda, juce ta stvar kostala nesto vise od 1800 dinara, a danas kad sam uplatio sredstva da porucim nesto vise od 2300 dinara
Ali nema veze i dalje je jeftinije, a postarina besplatna ako se nesto ne promeni.

Što je više gledaš svaki put je sve skuplja, kao avionska karta. 😉

juce ta stvar kostala nesto vise od 1800 dinara, a danas kad sam uplatio sredstva da porucim nesto vise od 2300 dinara
Isprati taj artikal, a onda povremeno uđi u svoju porudžbinu i odaberi "Price adjust". Velika je šansa da u narednih par dana ponovo pojeftini, pa uzmeš natrag razliku u ceni. Imaš mogućnost 30 dana da uzmeš natrag razliku u ceni, ukoliko artikli iz porudžbine pojeftine.

Isprati taj artikal, a onda povremeno uđi u svoju porudžbinu i odaberi "Price adjust". Velika je šansa da u narednih par dana ponovo pojeftini, pa uzmeš natrag razliku u ceni. Imaš mogućnost 30 dana da uzmeš natrag razliku u ceni, ukoliko artikli iz porudžbine pojeftine.
Vise me nije briga, necu da se zamlacujem za oko 400 dinara jer mi poruceni artikal treba zbog posla, a i ne mogu nikako da mi vrate novac jer sam platio preko internet kartice na koju samo ja mogu uplacivati sam sebi novac jer nemam devizni racun.
Vec su me dva puta zeznuli na aliexpress-u i hteli da mi vrate novac ali nikako nije moglo zbog gore navedenog.

Screenshot_2024-08-22-15-36-54-096_com.einnovation.temu-edit.jpg

Ima li jos neko problem sa ovim? Inace povezao sam karticu na dva naloga pa mozda zato

Vratiće ti kao kredit na Temu, koji možeš da iskoristiš za neku narednu kupovinu.
Odlična taktika da se poveća prodaja, vrate ti 300 din, ti dodaš još 1400 din (min) i još si ubeđen kako su ti sa Temua vratili pare 😀
Kao nekad ona reklama što je glasila "što više trošiš to više štediš" 🤣

Nazad
Vrh Dno