Grga Pitić
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.05.2024
- Poena
- 135
Koliko si čekao na isporuku?Brzina isporuke dobra, sa paketom sve u redu.
Koliko si čekao na isporuku?Brzina isporuke dobra, sa paketom sve u redu.
14 dana.Koliko si čekao na isporuku?
Probaću sa drugim telefonom, jer sam skinuo duplu aplikaciju na ovom na kom vec imam, pa je mozda prepoznalo to.Ja sam na drugi tel i email(verifikovao) i prihvatilo je popust, isto ime,adresa, kartica.
Ima.Jel moguće da nema wishlista na app?
Za vas kojima je nesto naplaceno za PT...RS posiljke
Sta pise na paketu ?
bar kod
posiljalac : TRANSFERA....
primalac
posebna dopunska usluga
vrednost porudzbine i masa porudzbine
postarina : po ugovoru
nacin placanja : posiljalac po fakturi
da li kod vas pise nesto drugo ?
eksterna sifra : xxx... Transfera
Za TEMU posiljke nema dodatne naplate - reklamirajte svaki pokusaj naplate !!!
Neka TEMU , Transfera i PE razjasne ko "lovi u mutnom".

Naravno. Dešavalo se da prođe akcija (zna da se promeni cena oko ponoći po CET vremenu), ali neretko su dostupni ponovo po toj ceni nakon par dana. Vrte se akcije.@Corvus Corax
Da li si ubacivao proizvode koji su bili na ekstra popustu i redovna cena je 2-3-4 puta veca ?
Da li posle par dana mozes da ih kupis po akcijskoj ceni ?
Ne znam odakle ti to 😀 Na sms mi pise da je potroseno RSD, a potom stanje kartice u EUR, sigurno nije pametno da se nastavlja ovakoPre će biti da su dolari.
Placao si kreditnom?Ne znam odakle ti to 😀 Na sms mi pise da je potroseno RSD, a potom stanje kartice u EUR, sigurno nije pametno da se nastavlja ovako
Prvo, nemoj to da radiš. To je crossposting i to nije u redu. Duplira se sadržaj i nema potrebe voditi isti razgovor u više tema.Zasto ponavljam poruke ? - Zato sto u vezi Temu imamo jos mnogo toga da naucimo , a mnogi ne prate sve teme.
Ili konkretno ovo oko dodatne naplate vise spada pod ovu temu nego pod Pracenje posiljki.
Ovaj Temu kao da je vidovit.
Posto nemam devizni racun nego Intezinu internet karticu, danas odem da upatim sredstva da porucim nesto sto sam nasao jeftinije nego na Aliexpress-u i gle cuda, juce ta stvar kostala nesto vise od 1800 dinara, a danas kad sam uplatio sredstva da porucim nesto vise od 2300 dinara
Ali nema veze i dalje je jeftinije, a postarina besplatna ako se nesto ne promeni.
Isprati taj artikal, a onda povremeno uđi u svoju porudžbinu i odaberi "Price adjust". Velika je šansa da u narednih par dana ponovo pojeftini, pa uzmeš natrag razliku u ceni. Imaš mogućnost 30 dana da uzmeš natrag razliku u ceni, ukoliko artikli iz porudžbine pojeftine.juce ta stvar kostala nesto vise od 1800 dinara, a danas kad sam uplatio sredstva da porucim nesto vise od 2300 dinara
Vise me nije briga, necu da se zamlacujem za oko 400 dinara jer mi poruceni artikal treba zbog posla, a i ne mogu nikako da mi vrate novac jer sam platio preko internet kartice na koju samo ja mogu uplacivati sam sebi novac jer nemam devizni racun.Isprati taj artikal, a onda povremeno uđi u svoju porudžbinu i odaberi "Price adjust". Velika je šansa da u narednih par dana ponovo pojeftini, pa uzmeš natrag razliku u ceni. Imaš mogućnost 30 dana da uzmeš natrag razliku u ceni, ukoliko artikli iz porudžbine pojeftine.
Vratiće ti kao kredit na Temu, koji možeš da iskoristiš za neku narednu kupovinu.a i ne mogu nikako da mi vrate novac jer sam platio preko internet kartice na koju samo ja mogu uplacivati sam sebi novac jer nemam devizni racun.
Odlična taktika da se poveća prodaja, vrate ti 300 din, ti dodaš još 1400 din (min) i još si ubeđen kako su ti sa Temua vratili pare 😀Vratiće ti kao kredit na Temu, koji možeš da iskoristiš za neku narednu kupovinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari