banexbanex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2012
- Poena
- 305
Nisam ni sumnjao da će ti biti na prvom mestuOdgledao The Bureau hvala svima na preporukama zaista dragulj špijunaže. Definitivno 1 mesto na Spy listi ispred Homelanda i Amerikanaca.
![]()
Nisam ni sumnjao da će ti biti na prvom mestuOdgledao The Bureau hvala svima na preporukama zaista dragulj špijunaže. Definitivno 1 mesto na Spy listi ispred Homelanda i Amerikanaca.
![]()
Kakav krš od nove intro špice.Pocela druga sezona Pachinka......
@Sgt. Major Razočaran sam vrlo što Homicide već od 3. sezone kreće sa "intenziviranjem muško-ženskih odnosa" kojima se pokušava dizanje gledanosti i privlačenje praznoglave i nestrpljivije publike.
Nije mi to ostalo u sećanja od prethodnih 1.5 gledanja serije (2017. sam počeo repriziranje i dobaci do season 4 i izgubio interesovanje, sad po 3. put gledam iz početka). Sećao se jesam da su oko 4 sezone krenuli da ubacuju glumice i glumce koji su prijatniji za oko u odnosu na ove sa početka serije.
Gledao odavno, kada je izasla. Cool je serija sasvim, bas onako za odmor i relaksaciju 🙂🙃🙂
To, Rome i The Wire, jedine serije koje sam odgledao vise puta.U moru serija koje se štancuju ja počeo po ko zna koji put.Ne mogu vam opisati tu radost dok je gledam.Jednostavno top serija svih vremena.Amin
Kad krene uvodna špica na Sopranovima malo pišnen u gaće od sreće 😂Jedina HBO drama koju sam gledao samo jednom je Treme 😅 Ostale ređe po 2 ili češće po 3 puta. Moglo bi se nešto reprizirati po 4. put... recimo The Wire (gledao 2016.) ili Six Feet Under (gledao 2018.).
The Sopranos do kraja života teško da ću gledati po 3 put. Not a fan 😂😂
Ustvari lažem, zaboravio sam skroz na Succession al ajd ona se praktično tek završila i prerano je da se već reprizira.Jedina HBO drama koju sam gledao samo jednom je Treme 😅
U moru serija koje se štancuju ja počeo po ko zna koji put.Ne mogu vam opisati tu radost dok je gledam.Jednostavno top serija svih vremena.Amin
Za koji dan dvodelni hbo dokumentarac o serijiU moru serija koje se štancuju ja počeo po ko zna koji put.Ne mogu vam opisati tu radost dok je gledam.Jednostavno top serija svih vremena.Amin
Ova odlična ima vrlo sličnu tematiku, s tim da se dešava u Kanadi. Kim Coates briljira.Seca li se neko one mini-serije skoro pa dokumentarne o tome kako su priskusivali telefona mob-ova u USA i kako je to pomoglo da ih posle optuze itd? Nikako da nadjem referencu, a nije uopste losa bila.
A ko ih je poredio?Te 2 serije po kvalitetu nikako nisu za poređenje ( = Spartakus je đubre).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari