Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
FBI: Most Wanted (2020 - )
5. sezona
svedena sezona, broj epizoda dobar (do 15), ne gnjave sa ličnim životima glavnih likova, tj. to su sveli na sporedne priče. Dylan McDermott je dobro preuzeo palicu glavnog lika od Julian McMahon. da je ostao potonji, serija bi verovatno bila završena sa 3. sezonom jer su smorili sa njegovim ličnim životom. nadam se da će nastaviti sa ovim brojem epizoda i u narednm sezonama i da 6. neće biti i poslednja.

@Sgt. Major Razočaran sam vrlo što Homicide već od 3. sezone kreće sa "intenziviranjem muško-ženskih odnosa" kojima se pokušava dizanje gledanosti i privlačenje praznoglave i nestrpljivije publike.

Nije mi to ostalo u sećanja od prethodnih 1.5 gledanja serije (2017. sam počeo repriziranje i dobaci do season 4 i izgubio interesovanje, sad po 3. put gledam iz početka). Sećao se jesam da su oko 4 sezone krenuli da ubacuju glumice i glumce koji su prijatniji za oko u odnosu na ove sa početka serije.

Poslednja izmena:
A možda je kreator serije štitio svoje delo od "cancela", a možda je i među prvima koji je uradio to na taj način 😉

e da i hvala za podsećanje taman sam ostao bez završene serije koju mogu da pogledam

Kretao sam par puta i nikako da se zavitla. Trenutno nekako mi je tematika Homicide mozda zaniljivija. Svakako obe su na msut wact listi koje nisam do sada odgledao.

De bolje. :)

@Sgt. Major Razočaran sam vrlo što Homicide već od 3. sezone kreće sa "intenziviranjem muško-ženskih odnosa" kojima se pokušava dizanje gledanosti i privlačenje praznoglave i nestrpljivije publike.

Nije mi to ostalo u sećanja od prethodnih 1.5 gledanja serije (2017. sam počeo repriziranje i dobaci do season 4 i izgubio interesovanje, sad po 3. put gledam iz početka). Sećao se jesam da su oko 4 sezone krenuli da ubacuju glumice i glumce koji su prijatniji za oko u odnosu na ove sa početka serije.

Meni to nije smetalo, bilo bi dosadnije da su sve sezone bile identične. I ova jedna scena je dovoljna da opravda tu promenu :D

U moru serija koje se štancuju ja počeo po ko zna koji put.Ne mogu vam opisati tu radost dok je gledam.Jednostavno top serija svih vremena.Amin
To, Rome i The Wire, jedine serije koje sam odgledao vise puta.

Jedina HBO drama koju sam gledao samo jednom je Treme 😅 Ostale ređe po 2 ili češće po 3 puta. Moglo bi se nešto reprizirati po 4. put... recimo The Wire (gledao 2016.) ili Six Feet Under (gledao 2018.).
The Sopranos do kraja života teško da ću gledati po 3 put. Not a fan 😂😂

Jedina HBO drama koju sam gledao samo jednom je Treme 😅 Ostale ređe po 2 ili češće po 3 puta. Moglo bi se nešto reprizirati po 4. put... recimo The Wire (gledao 2016.) ili Six Feet Under (gledao 2018.).
The Sopranos do kraja života teško da ću gledati po 3 put. Not a fan 😂😂
Kad krene uvodna špica na Sopranovima malo pišnen u gaće od sreće 😂

Nažalost :( Najpreranije otkazana a najkvalitetnija ( bolja je od Carnivale koju su isto roknuli posle samo 2 sezone) od otkazanih HBO serija...
Jedina HBO drama koju sam gledao samo jednom je Treme 😅
Ustvari lažem, zaboravio sam skroz na Succession al ajd ona se praktično tek završila i prerano je da se već reprizira.

Poslednja izmena:
Succession je mogla i bez poslednje sezone,nesto su razvodnili.

U moru serija koje se štancuju ja počeo po ko zna koji put.Ne mogu vam opisati tu radost dok je gledam.Jednostavno top serija svih vremena.Amin

Ja nikada nisam gledao, i nikako da se nateram da krenem .. zapravo jednom sam krenuo dve-tri epizode i tu stao .. valjda jedina od tih epskih serija koje nisam odgledao, a mogao bih.

Seca li se neko one mini-serije skoro pa dokumentarne o tome kako su priskusivali telefona mob-ova u USA i kako je to pomoglo da ih posle optuze itd? Nikako da nadjem referencu, a nije uopste losa bila.

Sopranovi br 1.
Rome u prvih 5.
Gledam sad Breaking Bad, isto u vrhu ali neće pomeriti Sopranove sa 1.mesta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno