Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ne valja predlog, zaglaviće se negde u putu pa će ih grupisati i stići će na gomili.
Desilo mi se, naravno da sam platio dažbine za ekvivalent koji ima ovde da se kupi (slobodna procena carinika).

Po kom osnovu da ih grupisu kada je na svakom paketu drugo ime i druga adresa? 5 narucim ja na svoje ime i svoju adesu, 5 narucim na tebe i tvoju adresu itd...

Ove cene su stvarno podivljale. Nadam se da će za Back to school dati neke popuste. Ne mogu više. Kriziram, tresu mi se ruke. Nekoliko dana nisam ništa poručio!

I na ovim povoljnijim HY300 na slici piše 260 ANSI lumena, a u opisu negde 200,negde 120, negde ništa ne piše. Ipak je sigurnije kupiti sa pouzdanog mesta, pa i neki dinar više dati. Sad gledam projektorska platna, od 100 inča ima baš povoljnih.
Mali Off. Citam ove vrednosti lumena nesto mi malo. Pogledam moj stari lampas 2100 ANSI lumena. Necerovatno da sa tako malo lumena daju pristojno osvetljenje,koliko vidim na ovim slikama

Uzeo bih 20-30-50 kom USB fleševa, za neki promo materijal (potrebno je brendiranje). Kontam da bi me carina zezala ako poručim sa Alije toliko komada, pa da li znate gde mogu ovde da kupim da je ok cena. Brzina ne znači ništa, na njih bih stavio nekih 5-6-10gb materijala, znači 16gb, usb2.0, i neki logo da se izgravira.

Ne znam da li bi ovako nesto proslo, opet su malih dimenzija pa mozda i ne gledaju na carini.. Ovde je minimum 10 i rade i logo po zelji, free shipping uz pracenje..

Uglavnom, do 5 istih proizvoda pustaju bez problema, pa je najbolje da narucis po 5 komada na 5-6 različitih adresa i imena

Mali Off. Citam ove vrednosti lumena nesto mi malo. Pogledam moj stari lampas 2100 ANSI lumena. Necerovatno da sa tako malo lumena daju pristojno osvetljenje,koliko vidim na ovim slikama
Izgleda da može. U zamračenoj prostoriji, verovatno pomaže i neko Anti Light platno, po komentarima može da se dobije pristojna slika. Usput, mislim da nije offtopic, o projektorima se piše već podugo!

Uglavnom, do 5 istih proizvoda pustaju bez problema, pa je najbolje da narucis po 5 komada na 5-6 različitih adresa i imena
Ako provale logo ladno mogu da vrate, zabrane uvoz, nije za lične potrebe. Registrovana je pošiljka i zavisi kakva je prateća dokumentacija.

Vidi se sasvim dobro u mracnim uslovima, ovo je na najnizoj dijagonali i primaknuto zidu.

Ovo je ofrlje namesteno, bilo bi jos bolje da mi se nije grejalo pivo :)

Prilozi

• 20240808_201358.jpg
    20240808_201358.jpg
    155.2 KB · Pregleda: 196
  • 20240808_204655.jpg
    20240808_204655.jpg
    97.8 KB · Pregleda: 149
  • 20240808_204658.jpg
    20240808_204658.jpg
    101.5 KB · Pregleda: 178
Po kom osnovu da ih grupisu kada je na svakom paketu drugo ime i druga adresa? 5 narucim ja na svoje ime i svoju adesu, 5 narucim na tebe i tvoju adresu itd...
Nisam bio dovoljno jasan u prethodnoj poruci - naručivao sam samo na svoje ime. Mislio sam da je 5 dana razmaka dovoljno. Ispostavilo se da nije, negde je čekalo pre nego što je ušlo u našu zemlju, verovatno u Mašarskoj.

Vidi se sasvim dobro u mracnim uslovima, ovo je na najnizoj dijagonali i primaknuto zidu.

Ovo je ofrlje namesteno, bilo bi jos bolje da mi se nije grejalo pivo :)
Ovo je odlično. Koji je projektor i koje platno? Ja taman kad sam odlučio da podlegnem "pritisku" i da poručim projektor, niko više ne piše o njima. Počela era fleški!

@sasa022
Ne znam sta cekaju, kartica se oladila :), ceka se 28 posiljki.
Nista kupljeno 7 dana, poslednji je uleteo Baseus 100w za bagatelu 27$..

Kada su projektori u pitanju, trebalo bi napisati neki tldr i okačiti u prvoj poruci, s obzirom da je ovolika zainteresovanost (cak bih i ja narucio)

Cudi me da nije otvorena posebna tema za AE projektore. Bice najpopularnija tema na forumu.
Toliko da se i ja mislim da porucim jedan, a znam da mi ne treba i da ga u zivotu ne bih upalio

Lexar često ima kartice i fleške jeftino, imaju i radnju na Aliju valjda...
Ako neko juri jeftine kartice i fleške mislim da su sigurnija varijanta, makar i sporije na papiru.

Ali generalno, ako ne gledamo fejkove mislim da se ne isplati tražiti iste na Aliju. Kingston kartice i fleške su dovoljno jeftine kod nas. Na mestima poput Max Gaming su još jeftiniji, pa ako se pazari još nešto tamo vredi ubaciti i karticu...

Dolazeća "rasprodaja" je bullshit, inače. Sve šta sam imao u korpi je poskupelo preko noći i cene koje navode da će biti na rasprodaji su više no što su bile pre 5-6 dana...

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 453906
Vala kod mene ostavio jos i specifikacije procesora 😂 sve u svemu carina nepunih 10.000 dinara + mi 243$ racunali kao 243 evra
Ja uvek naznacim preko privatne poruke da stave nizu cenu( tipa 10-12$)...do sad uvek tako prolazilo sa tom cenom, a paketi su bili otvarani(cpu za laptop, ruteri, led sijalice) i carinjeni na toj ceni koja stoji..

@N3sa

Nisam porucivao , ali mi se cini kao dobra ponuda
Ja sam ga prošle god platio po punoj ceni 4.20$, a ovo je super cena. Ja sam baš zadovoljan, s obzirom da ove brzine tokom transfera uopšte ne padaju, ne verujem da bi u ovoj ceni neki običan kingston kod nas mogao ovo da izvuče. Od mene preporuka, samo je zamerka plastično kućište koje je vrlo lagano. SanDisk i Kodak itd.. kartice sam uzimao da probam ali to bi ipak savetovao da se preskoči.

Dobra fora, ja te ankerove uvek sacuvam da se nadje za neko pakovanje, a onako naduvane zauzimaju dosta mesta gde god ih odlozis.

Ja sutra naručujem P30 crni, pa koliko god da košta. Naravno, ako do sutra ne završim na psihijatriji...

aliexpress brise te poruke
Ja to odvojim :D napravim razmak na neke "osetljive" reci...tax custom itd...i onda ne obrise se
A nekad prodje i tako, izgresia neka slova , bez gramatike itd i on sistem verv ne prepozna te kljucne reci

Ovde je bio paket od 33$ a atiglo na 3$-platio oko 200din otvaranje itd
Screenshot_20240818_230931_AliExpress.jpg

Ovde oko 40-50$, a napisali 10$ placeno oko 350din
Screenshot_20240818_230736_AliExpress.jpg

Itd imam dosta tako paketa gde sam im prvo poslao da li mogu, pa ako mogu da izvrsim placanje itd...

Pitao sam (greškom) u Aliekspress - glavnoj temi, pa da pitam i ovde.
Hoću konačno da poručim taj projektor. Izabrao sam P30 prema iskustvima ovde. Sad, hteo sam crni, on košta 3780, dok je beli 3350. Nije neka razlika u ceni, ali ima Magcubic HY300 PRO za 5300. Ima li neko iskustva, da li je ovaj HY300 PRO bolji od P30?

Pitao sam (greškom) u Aliekspress - glavnoj temi, pa da pitam i ovde.
Hoću konačno da poručim taj projektor. Izabrao sam P30 prema iskustvima ovde. Sad, hteo sam crni, on košta 3780, dok je beli 3350. Nije neka razlika u ceni, ali ima Magcubic HY300 PRO za 5300. Ima li neko iskustva, da li je ovaj HY300 PRO bolji od P30?
Moze link za taj P30 od 3350? Jer vidim da postoji neki P30 mini, mozda je taj u pitanju

Ukoliko nekome treba pametna uticnica sa merenjem potrosnje el.energije zigbee-ewelink platforma (treba hub), sa novcicima 5.52 evra.
SONOFF S60 EU/UK WiFi Zigbee

Čisto za info, ko bude želeo da flashuje tasmota na ovo, da ne zavisi od sonoffovog cloud servisa, prilično je zeznuto.

• Like
Reagovanja: Ira
Moze link za taj P30 od 3350? Jer vidim da postoji neki P30 mini, mozda je taj u pitanju
Sve su to mini projektori. Evo linka, sa novčićuma se dobije još 2% popusta.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD10,673.03 | P30 Smart Mini Projector Android 11 WiFi6 Support 4K 1080P BT5.0 Projector 1280*720P Home Cinema Portable Projector

Prilozi

• Screenshot_2024-08-19-11-24-08-626_com.alibaba.aliexpresshd.png
    Screenshot_2024-08-19-11-24-08-626_com.alibaba.aliexpresshd.png
    164 KB · Pregleda: 87
Vrh Dno