Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Očekivano. Videćemo kroz mesec dana šta ću dobiti. 🙂

Biće valjda bar 8gb 😂

Dajte neku preporuku za Usb drive najmanje 64 i vise Gb?
Konkretno mi treba da djeca gledaju filmove na tv.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $29.10 70%OFF | P30 Smart Mini Projector Android 11 WiFi6 Support 4K 1080P BT5.0 Projector 1280*720P Home Cinema Portable Projector

30ak dolara, jel sigurna kupovina (tacnije prodavnica)? Ili do tog iznosa imate preporuku od drugog prodavca?

Uzeo sam ovaj takodje za pakovanje crtaca za sestrica, upisuje nekih 30tak mb, metalan, za sada sljaka nekih 5 meseci, tad je bio na popustu nekih 500 din

Ako se prebacuju mali filmovi, ok je. Nešto bolji kvalitet će da se okozi dok prebaci :D Više ne kupujem krš fleševe nikada.

Ako skidaš filmove najbolje je SSD i eksterni case. Ja imam kingspec 256gb nvme i idsonix case i goldenfir 512gb sata i neki običan plastični case i oba rade super.

@Zarkusi

Te kartice su u startu fejk jer Xiaomi kartice ne postoje.

Na skart kartice od 8GB upisu redom razne kapacitete i to tako salju
naivnim kupcima.

Ako budes hteo da dobijes refund - moraces da se smaras sa dokazivanjem
da si dobio skart.

@miowrag

Poslusaj savet koji je dao @del botRo

Pre su bile dobre - videcemo sada
( 32GB - Coin )

mix.jpg

Ako skidaš filmove najbolje je SSD i eksterni case. Ja imam kingspec 256gb nvme i idsonix case i goldenfir 512gb sata i neki običan plastični case i oba rade super.
Eksterni imam al on mi on ne radi posao.
Tv je na zidu,pa ne moze da stoji .
Treba mi bas usb drive.
Rece mi sada drug da se cimam sa Kinezima,da uzmem kingston 64gb u nekoj radnji i gotova stvar.👍

Ja sebi vrebam DTMAX na nekom popustu, ali nikako da ananas izbaci neki vaucer... Ima sjajne brzine upisa i bas bi posluzio za to sto trazis. Pogledaj malo druge teme.

Imas li neki stari telefon mozda ? Pustis na njemu crtani i castujes na tv i dovidjenja.

Pre su bile dobre - videcemo sada
( 32GB - Coin )

Pogledajte prilog 454334
Uzeo si i ti?

Ja uzeo onda kad sam pitao baš ovde na forumu za njih, pre jedno mesec dana ili koliko već. Stigla u međuvremenu, sve ok. Brzina upisa nije nešto, ali to je i prikazano pre kupovine.

Lična zamerka je što nisu poslali kutijicu za karticu, kao što je prikazano na slici. Pitao ih zašto nisu, kažu njihova greška, da otvorim refund i karticu da zadržim kao poklon. Zahvalio se, odbio da otvorim refund, oni se takođe zahvalili i na tome se završilo.

Ja sam ovaj uzimao, baš sam zadovoljan, dosta mi je bolji od kingstona, ti jeftiniji često znaju da zapucaju prilikom transfera, da potpuno obaraju brzinu, da im treba dosta vremena da se pojave u sistemu.
Preuzeo ga juče sa paketomata, fleš je relativno brz po meni, testovi u prilogu, realna neka najjača brzina u pisanju je 35mb ovih. Ja sam zadovoljan sa fleshom, jedino što je plastično kućište i vrlo je lagan

@optical

Poruceno sa jednog od naloga kom imam pristup :)

Inace imam par komada Mixza - CeaMere - S-mare flesica iz 2019 i 2020
( 32 i 64GB USB 2.0 ) koji jos uvek sasvim normalno funkcionisu

Radi i ovaj MicroDrive 64GB ( iako pise nema brzinu 3.0 modela ) -
preko GroupBuy je bio ispod 1$.

MD64Gtest.jpg

@N3sa

Nisam porucivao , ali mi se cini kao dobra ponuda

lexar.jpg

Uporedio sam cijene usb lokalne prodavnice i alli,cijena u razlici nema i cak jeftnije mogu da prodjem.
Tako da odustao od kupovine sa allija,kupicu ovdje.
Hvala svima na preporuaka👍💪

Ja imam neke Lexar kupljene u bugarskom Meteou i mogu vam reci da su odlicni. Brzina upisa je 30-35 MB i konstanta je, nema padova. Imam ih sigurno 4-5 god, rade.

Meni ne da 2 dolara na coine.

Prilozi

• Screenshot_2024-08-17-10-12-31-682_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-17-10-12-31-682_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg
    62.2 KB · Pregleda: 59
Uzeo bih 20-30-50 kom USB fleševa, za neki promo materijal (potrebno je brendiranje). Kontam da bi me carina zezala ako poručim sa Alije toliko komada, pa da li znate gde mogu ovde da kupim da je ok cena. Brzina ne znači ništa, na njih bih stavio nekih 5-6-10gb materijala, znači 16gb, usb2.0, i neki logo da se izgravira.

Ili poručuj po 5 flesheva, na svakom paketu drugo ime i druga adresa

Ne valja predlog, zaglaviće se negde u putu pa će ih grupisati i stići će na gomili.
Desilo mi se, naravno da sam platio dažbine za ekvivalent koji ima ovde da se kupi (slobodna procena carinika).

I kod nas ne verujem da su više od 4-5e sa štampom jedino što može da utiče na cenu je manje od 100 komada jer štampu računaju na toliko. Ako je graviranje u pitanju ne znam sad cenu a sigurno je skuplje od štampe.

Nazad
Vrh Dno