Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Evo da i ja iznesem moje iskustvo, pokušaću da budem što kraći, i dobijem odgovor i mišljenje od iskusnijih članova kako postupiti.
Živim u zgradi u kojoj je početkom godine MTS uveo optičku infrastrukturu, ali nije bilo nikakvih obaveštenja da li su počeli sa uvođenjem optike za stanare ili ne. Proverom na njihovoj web strani „Da li je optika došla do vas?“ izlazila mi je poruka „Za Vašu adresu je potrebna dodatna provera. Bićete kontaktirani od strane agenta nakon što podnesete zahtev.“
Pošto mi UO za Box-4 Plavi lite na VDSL-u ističe 14.08.2024. godine, otišao sam do njihove poslovnice dana 23.07. da bih proverio mogućnost prelaska na optiku i eventualno produženje UO. Dana 03.08., uz prethodni dogovor, došli su monteri, „prebacili me na optiku“ i doneli ugovor na potpis sa 6 meseci po 50% popusta na cenu paketa (datum ugovora je 02.08.) kao i Izjavu za odustanak od ugovora koji je zaključen van poslovnih prostorija koji mogu da podnesem u roku od 14 dana od dana njegovog zaključenja. Nova UO mi do današnjeg dana nije aktivirana (na Moj MTS nalogu mi i dalje stoji da ugovor ističe 14.08.2024. a i za mobilnu tarifu mi i dalje stoji Omorika 8 iako bi po ugovoru trebalo da bude Omorika 25).
Nakon svega navedenog, došao sam na ideju da podnesem Izjavu za odustanak od ugovora, možda već sutra i da sačekam do 15.08., da mi istekne UO, pa da tražim IDP broj i očekujem ponudu od 24x50%.
Da li je ovo moje razmišljanje realno?
Hvala svima unapred.

Ako uspeš u ovoj egzibiciji, ti si za razliku od svih nas okrenuo igricu naopako. 😉

Nema nadoknade ako imaš taj papir za raskid na daljinu.
Bar je tako kod mene pisalo, ne verujem da su menjali.

Box 4 crveni paket mi ističe za mesec dana, što mi je činiti jer skoro 6000din/mes mi je malo mnogo... Nemam optički internet, a možda bi ga i izbacio iz paketa jer mi je dovoljno ono što ima na mobilnom... Arene su su mi glavni razlog potencijalnog produžetka saradnje. Čemu da se nadam kao najboljem / najjeftinijem rešenju?

Btw, nikako da otvorim svoj mail nalog, očigledno se tu nešto menjalo, a nisam u toku (ne prihvata staru adresu i lozinku)!?

Menjali su. Poslato obaveštenje uredno dosta unapred.
User je sada sa @mts.rs

Ok, to sam znao, ali neće da mi otvori nikako... Čeka onu proveru 5 sekundi, pa izbaci kao pogrešno ime ili lozinka

Edit: morao sam novu lozinku, sad je ok... Prvo pitanje ostaje aktuelno?

Poslednja izmena:
Neka mi ne zamere ako je odgovoreno ali trebaju mi sveže informacije:

Ističe ugovor za BOX4 za dva dana i ponudili su ženi produžetak 16 meseci 50% a ostalih 8 puna cena.

I dalje važi fora sa IDP brojem i 50% na celu ugovornu obavezu?

keva je dobila 18 meseci po 50% tako da ostajem i dalje na telekomu
bakar je u pitanju

Neka mi ne zamere ako je odgovoreno ali trebaju mi sveže informacije:

Ističe ugovor za BOX4 za dva dana i ponudili su ženi produžetak 16 meseci 50% a ostalih 8 puna cena.

I dalje važi fora sa IDP brojem i 50% na celu ugovornu obavezu?
ako je bakar od toga tesko bolje, ako je optika onda kad istekne ugovor sutradan zahtev za idp i dobices 24m po 50%

Da li je neko dobio 50% na sledeći ugovor kada istekne postojeći sa 50%? 😁

@joca89, ja sam imao prvo ugovor 12m po dinar, i skoro (pisao sam već) nakon traženja IDP dobio i 24x50%, što mu dođe isto samo drugačije raspoređeno plaćanje :)

E da, zaboravio sam da sam imao i neki prelaz sa box2 na box3 do kraja ugovorne obaveze uz istu cenu ili recimo za 200 din više, to su ponudili nakon što je prošlo tih prvih 12 meseci po dinar.

Da li neko ima svežije iskustvo sa prelaskom sa. SBB na Box pakete sa optikom, koji je maskimum koji se može izboksovati?
Na koji broj se obratiti, ne verujem da su u poslovnici u situaciji da daju ništa više od ponude na sajtu?

12 meseci za 1rsd box3 max, nisam trazio vise.

Kontaktiraj ih putem forme na sajtu da te pozovu, jer ih drugacije ne mozes dobiti, osim ako ti se ne javi neki akviziter na post...

Пре неколико дана рођак одјавио сбб и макс понуда за мтс бокс 3 била 11х1, те прешао на орион са више повољности.

Možeš ti ubaciti koliko oćeš rovaca , ali ako MTS ima optiku , ne pomažu ti ni rovci . MTS optiku koristim 4 god i nikakvih problema nisam imao , verovatno ću i još 2 god da ih koristim ako fora sa IDP brojem bude funkcionisala . Koristim Box 4 Beli .

Šta ćeš koristiti kad dođe vreme da platiš punu (& ******ski previsoku) cenu tog Belog? :p

Gde sada nadje da ubaciš "rovca" sa tim Orionom i njihovim povoljnostima u odnosu na MTS. 😉
Лично сам код мтс, после сбб са 18х1. Какав је Орион сазнаћу ускоро али да су ми нудили макс 11х1 не бих мтс разматрао уопште.

koliko se čeka ugovor kada se dobije 18 meseci 50%
u utorak je podneto i još nije gotov ugovor

Koji benifiti se gube kada se nastavi da se koristi paket BOX 3 (fiksna+internet 400Mb/s+TV plus) bez ugovorene obaveze u odnosu na ugovorenu obavezu?
Hvala!

Koji benifiti se gube kada se nastavi da se koristi paket BOX 3 (fiksna+internet 400Mb/s+TV plus) bez ugovorene obaveze u odnosu na ugovorenu obavezu?
Hvala!
Zar je tako teško pogledati na sajtu mts-a?
Po isteku promo perioda mesečna naknada iznosi 4.199 RSD/mes. U cenu je uračunat popust za eRačun koji iznosi 100 RSD.
... detaljnije

Mesečna naknada bez ugovorne obaveze iznosi 4.699 RSD.
Znači jedini benefit koji se gubi je cena koja je posle UO 4699.

Данас обнових Бокс4 плави на бакру. Добио сам 8 месеци на 50%. И одмах су ми укинули ХД канале. Баш џукачко понашање...

Zanima me da li ima pogodnosti prelaska sa SBB na MTS (novi korisnik)?

Meni ugovor istekao 10.8 i juce sam tek podneo zahtev za IDP broj, zvali isti dan ali na poslu nemam signal pa se nisam javio. Zvao ih danas na 064/733 i dobio sam ponudu 11 meseci 50% za BOX3, optika. Rekao sam da mi ne odgovara pa cemo videti da li ce ponovo neko zvati.

Vrh Dno