Grga Pitić
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 26.05.2024
- Poena
- 95
Evo da i ja iznesem moje iskustvo, pokušaću da budem što kraći, i dobijem odgovor i mišljenje od iskusnijih članova kako postupiti.
Živim u zgradi u kojoj je početkom godine MTS uveo optičku infrastrukturu, ali nije bilo nikakvih obaveštenja da li su počeli sa uvođenjem optike za stanare ili ne. Proverom na njihovoj web strani „Da li je optika došla do vas?“ izlazila mi je poruka „Za Vašu adresu je potrebna dodatna provera. Bićete kontaktirani od strane agenta nakon što podnesete zahtev.“
Pošto mi UO za Box-4 Plavi lite na VDSL-u ističe 14.08.2024. godine, otišao sam do njihove poslovnice dana 23.07. da bih proverio mogućnost prelaska na optiku i eventualno produženje UO. Dana 03.08., uz prethodni dogovor, došli su monteri, „prebacili me na optiku“ i doneli ugovor na potpis sa 6 meseci po 50% popusta na cenu paketa (datum ugovora je 02.08.) kao i Izjavu za odustanak od ugovora koji je zaključen van poslovnih prostorija koji mogu da podnesem u roku od 14 dana od dana njegovog zaključenja. Nova UO mi do današnjeg dana nije aktivirana (na Moj MTS nalogu mi i dalje stoji da ugovor ističe 14.08.2024. a i za mobilnu tarifu mi i dalje stoji Omorika 8 iako bi po ugovoru trebalo da bude Omorika 25).
Nakon svega navedenog, došao sam na ideju da podnesem Izjavu za odustanak od ugovora, možda već sutra i da sačekam do 15.08., da mi istekne UO, pa da tražim IDP broj i očekujem ponudu od 24x50%.
Da li je ovo moje razmišljanje realno?
Hvala svima unapred.
Ako uspeš u ovoj egzibiciji, ti si za razliku od svih nas okrenuo igricu naopako. 😉