Potvrđujem da su radile u vreme TB, tamo recimo 2017/18.Proradiće do jednog Božića ili jedne subote, sad samo da vidimo koje. Ja se iskreno ne sećam da su obaveštenja radila i u TB, mada sam čuo nešto o tome da nekima jesu. Ipak je to viša matematika.
MC debitnu sam koristio u mnogo zemalja (i u Grčkoj), i nikad me nije izdala.Koliko vidim Y MC ima problema sa plaćanjem preko konkretno po Grčkoj. Očigledno da je banka online samo u svom selu.
Neće to ići za kartična plaćanja.
Nisups jedno pitanje,jel su oni ukinuli na bankomatima opciju da uplatis na račun neki novac,bilo dinare ili evre?
Možda u tom trenutku nije bilo dovoljno evra na tom bankomatu, pa zato nije ni ponudio opciju za podizanje istih.Ја сам скоро хтео да дигнем неке евре и уопште ми није нудио опцију, само је динаре приказивао (банкомат Биг Карабурма).
Ovo se nedavno desilo lepšoj polovini na starter paketu. Htela da uplati novac i kad se ukuca pin, izbaci samo za podizanje i upit stanja.ps jedno pitanje,jel su oni ukinuli na bankomatima opciju da uplatis na račun neki novac,bilo dinare ili evre?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari