Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Xiaomi Thermometer Temperature Sensor Work With Mijia APP
Tuya WiFi Smart Temperature And Humidity Sensor
Tuya New WiFi Temperature Humidity Sensor

Poslednja izmena:
Само спољашња термоизолација.

Тиме смањујеш разлику у температури ваздуха у просторији и зида. Ако не можеш да смањиш довољно влагу. Истражи мало појам 'тачка росе', тј. одређивање тачке росе, то се користи у више области.

Stigao mi je Anker Soundcore 2 (plaćen $18) za koji sam platio PDV i otvaranje 553 dinara . Za taj novac sam prezadovoljan, ali da dodam i još jednu nezanemarljivu razliku između Soundcore 2 i 3, a to je da 2 ne podržava multipoint tj. povezivanje 2 uređaja na zvučnik u isto vrijeme. Nekom će možda značiti ta informacija.

Ankerovi proizvodi se prodaju i u Apple store-u u SAD, tako da je proveren brend
Konkretno nemam iskustva sa ovim ali kod njih nema greške

Dobar je taj pad, ne greje se i ne pregreva telefon po review-ima.

Bio je za 5 i kusur dolara pre neki dan na SuperDeals

Stigao mi je Anker Soundcore 2 (plaćen $18) za koji sam platio PDV i otvaranje 553 dinara . Za taj novac sam prezadovoljan, ali da dodam i još jednu nezanemarljivu razliku između Soundcore 2 i 3, a to je da 2 ne podržava multipoint tj. povezivanje 2 uređaja na zvučnik u isto vrijeme. Nekom će možda značiti ta informacija.
Soundcore 2 podržava povezivanje dva zvučnika, ali je potrebno da su identični modeli/revizije. A310514, A310515, A310516. Oba zvučnika moraju imati istu oznaku.

Sto se tice ankora i sl.
Kad se ode na mob app / home / big save /limited deals / uvek je sold out sve, cak i kad tajmer se resetuje na 0 za taj dan(npr svaki dan u 09:00 se resetuje) i nikad nista ne moze tu da see kupi :D jel ima neka fora ili sta li?
Takodje @Lanikor ja nisam video to u superDeals opciji za 5$, kad si to video tacno?

Sto se tice ankora i sl.
Kad se ode na mob app / home / big save /limited deals / uvek je sold out sve, cak i kad tajmer se resetuje na 0 za taj dan(npr svaki dan u 09:00 se resetuje) i nikad nista ne moze tu da see kupi :D jel ima neka fora ili sta li?
Takodje @Lanikor ja nisam video to u superDeals opciji za 5$, kad si to video tacno?
Pad je bio 8 i kusur na SuperDeals, a posto Anker stalno daje kupon za 3$ popusta bilo je ~8-3=~5$.

@todoss ima par takvih ponuda nego svasta pisu po komentarima trenutno tako da nisam siguran da su ista stvar kao i ovi ostali.

Transpeed prodaje proverenu stvar i daje najveci popust kad ga da, klikni ovo preko telefona i prati cenu.

Taj "F600" je HY320, cak mu i u naslovu pise HY320.

Ti projektori koji su zapravo bolji od HY320 a kostaju slicno su nedostupni jer ih ne salju u Srbiju.

Onda se ovaj s linka isplati jer je 50e preko aplikacije i šalju ovde...

Dali vredi da se kupuju ovi projektori? Ako ima neko kuoeno zamolio bih da spodjeli iskustvo!

Dali vredi da se kupuju ovi projektori? Ako ima neko kuoeno zamolio bih da spodjeli iskustvo!
Koliko sam video, osvetljenje na HY300 je 260, a na HY320 390 ANSI lumena. Ako se dobro zamzači prostorija, može da bude prihvatljiva sika na manjim površinama. Za sobu može da posluži, a kada se uzme u obzir cena, prosto je idealan!

Bar jasno pise da su MB u pitanju - bukvalno prva stvar koja bode oci na slici.

Apropo F600 odnosno HY320, previse je mutna prica, premalo kupovina, ne pise isti broj ANSI kao na drugim mestima, a i po slikama izgleda kao da je u pitanju HY320 Mini zbog rezolucije iz jednog od review-ova.

Sacekajte HY320 na nekom proverenom mestu.

EDIT: izgleda da jeste mini, iste specifikacije za ANSI

Poslednja izmena:
Bar jasno pise da su MB u pitanju - bukvalno prva stvar koja bode oci na slici.

Apropo F600 odnosno HY320, previse je mutna prica, premalo kupovina, ne pise isti broj ANSI kao na drugim mestima, a i po slikama izgleda kao da je u pitanju HY320 Mini zbog rezolucije iz jednog od review-ova.

Sacekajte HY320 na nekom proverenom mestu.

EDIT: izgleda da jeste mini, iste specifikacije za ANSI

I na ovim povoljnijim HY300 na slici piše 260 ANSI lumena, a u opisu negde 200,negde 120, negde ništa ne piše. Ipak je sigurnije kupiti sa pouzdanog mesta, pa i neki dinar više dati. Sad gledam projektorska platna, od 100 inča ima baš povoljnih.

Baci koji link za platna.
Evo jedan, a ima ih mnogo i za novčiće. Ima i ova Antilight zavesa.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD1,136.33 | 60/72/84/100/120/150 Inch Projector Screen 16:9 Home Cinema Theater Movie High Density Outdoor Camp Portable Projector Screen
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD1,452.43 | MIXITO Projector Screen Simple 16:9 Anti-Light Curtain 30 72 84 92 100 106 120 130 133 Inches Home Outdoor Office Portable 3d HD

I na ovim povoljnijim HY300 na slici piše 260 ANSI lumena, a u opisu negde 200,negde 120, negde ništa ne piše. Ipak je sigurnije kupiti sa pouzdanog mesta, pa i neki dinar više dati. Sad gledam projektorska platna, od 100 inča ima baš povoljnih.
Iako sam odlucio da vise ne pisem na forumu, vec samo da citam, pomoci cu vam jos ovaj put. Postoje HY300 i HY300 PRO. PRO je noviji i 260ANSI, 300 je stariji i 200ANSI. Bar tako sam ja razumeo situaciju. Sto se tice velicine slike koju projektuju ne gubi se toliko na kvalitetu ako se slika poveca niti se dobija ako se smanji, jednostavno slika ima svoje manjkavosti bez obzira na kojoj velicini je projektujete. Projektor je dobar ako recimo volite sport, pa ste sa njim mogli u isto vreme recimo na RTS1 da pratite jedan prenos na TVu, a na projektoru drugi (RTS2). Znaci vise kao pomocni uredjaj. Licno me zamara gledanju u sliku koju projektuje, ali ako je na zidu kao pomocni uredjaj TVu (glavni dogadjaj pratis na TVu) onda je za te novce savrsen. Mislim da ni skuplji projektori do recimo nekih 200e ne mogu da ostvare mnogo kvalitetniju sliku, tako da sa te strane (bar moje misljenje ) ne treba ulagati vece cifre. Sto se platna tice, porucio sam ova

Ocekujem ih krajem sledece nedelje, pa cemo videti kakva su. Eto toliko.
I jos da dodam, da kada se projektor recimo postavi na vellicinu slike koja odgovara velicini TVa, mnogo vise privlaci paznju njegova slika na zidu, jer "deluje" kao da je veci kontrast nego na TVU, jace boje, ali vrlo brzo se shvati da je rezolucija veoma losa i da konstantno gledanje u tu sliku postaje (bar meni) zamorno

Ma kad se udaljis malo i kad se razvuce to na neku okej dijagonalu to je okej. Naravno za 20e očekivati nešto je suludo.

Vrh Dno